Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetbu işlerle uğraşanlar varsa yazarlar
doğru olabilir bu tarz konular
sonuçta her tarla için ayrı ayrı kararı verip size de iletsinler, anneniz ona göre versin vekalet
yani anneannenin fiilen olan tarlanın anneannede kalıp dede, dayı ve anneye intikaline, X yerdekinin teyzeye devrine vs
aslında vefat sonrası paylaşmak bunun için önemli
yani anneanne zamanında paylaşsaydı kendi kardeşleri ile malını, teyzenin zeytini vs sizlere dert olmaz, anneannenin malı olan tarla ile işlem yapılır olur biterdi
Yoo neden kızayımBu kadar acele etmelerinin tek nedeni, anneniz acılı, sağlıklı düşünemiyorken, bir işler çevirmek istemeleri gibi geldi.
Aç köpeklerim diyeceğim, kızmazsan! Onların dünya malı onlarla baki kalacak sanki
Sakın altan alma, gerekirse boz. Hayrola yurt dışına mı kaçmanız gerekiyor, nedir bu acele, zira annem üzüntüden başını yatakdan kaldıramıyor, bir de bu konularla yoramam kadını dersiniz.Yoo neden kızayım
Duygularıma tercüman oldunuz hatta
2. Günden başladılar hiç aramayan yengem 8 gündür annenle konuş diye beni arıyor
10 gün olmuş çok geciktik diyorlar
Ani oldu ya o yüzden annem şaşırdı bir de birden bu işler çıkınca tarla toprak hiç anlayıp bilmediğimiz işlerimza vs gerekir belki de yani bu kadar acil değildir
tam ödeme bu tarihe mi gelmiş
zira o tarz şeylerde anneanne sağlığında da her gün gidip onay verip imza atmıyordur
ama bazı kayıtlarda ölü olunca banka gelen parayı iade ediyor vs olabilir
o işlerden anlayan güvendiğiniz başka akraba varsa ona sorun, sınırlı vekalet verebilir yine bu tarz konuyla ilgili ona göre işlemleri yapmak için nasıl vekalet gerekiyormuş sorsun dayı öğrensin size de örneğini atsın
evet anneanne vefat etmiş başınız sağ olsun ancak anneniz de toplamalı kendini
bu konudan bağımsız olarak hayat devam ediyor, ortada virüs vs var, bağışıklığını düşürmemeli
profilinde 31 yaşında görünüyorsun anneanne de 70 civarıdır en az, hepimiz için ölüm var, nice gençler gidiyor, anneni biraz daha teskin etmek gerekebilir
Dayım yüzündenAfedersiniz ama yengenize halt etmek düşer.
Biri şu kadının çenesini kapatsın! Hadsiz
Sanki kendi babasının mali.
" yenge bu sana düşmez, neden araya gırıyorsun" deyin
SağolunBasiniz sag olsun. Anne acisi kolay degil. Daha topraga verildigi gun miras konusup hadi diye sikistirmak , hele ki yengenizin vekalet vs demesi cok itici. Ancak annenizin de bir an once kendini toparlamasi sart. Siz dayiniza evet yapilmasi grreken islerin farkindayiz ancak anneme kendini.toparlamasi icin bir kac gun ver o seni arayacak dayi deyip mevzuyu kapatabilirsiniz boylece surekli taciz de edilmezsiniz
Merhaba
Benim Annanem on gün kadar önce ani bir şekilde öldü hiç beklemiyorduk şoktayız. Annem ilaç vs almak zorunda kaldı sakinleşmesi için
Annanem Cuma öldü Pazartesi notere gidelim diye tutturdular Dayım ve yengem.
Bizde halledilir o işler önce bi acımızı yaşayalım 2 gün olmadı dedik.
Devamlı yengem arıyor annene söyle hemen evleri satalım iyi değilse dayına yetki belgesi versin diye
Bende annemle konuşun dedim. Ama annemde kendini iyi hissetmiyor.
Dayım ve yengem neden bu kadar acele ediyor olabilir ?
Annesi ölmüş biri 2. Gün notere gidelim diye tutturmak normal mi ?
Olaya biz mi duygusal yaklaşıyoruz.
Zaten senelerdir ilk kez arıyorlar beni deBaşınız sağolsun
Siz duygusal davranmiyorsunuz karsidakilerin gozu dönmüş Allah evladinda hayirlisini versin ben olsam bu dayi ile selami sabahi keserim
Annem hiç bir şey istemiyorum mal da mülkte toprakta onların olsun
Görüşmeyeceğim konuşmayacağım bu iş bitince dedi
Bende saygı duydum
Bir Türkiye gerçeğiKuzenimin başına gelmişti miras için vekalet istemiş kardeşi, verince satıp tüm parayı yemiş kardeşi. Yıllardır konuşmuyor 2 kardes
Sakın kimseye velaket vermesin annen hiçbiryere imza atmasın bekleyin 40 gün mal mülk tarla tapan kaçmıyorBaşınız sağ olsun. Yenge ve sayı ikilisi birdaha ararsa aynen şunları de derdinize ne oldu bu kadarmı paragözsünüz kadının toprağı kurumadı ayıp ya hemencecik mall peşine düşmeler annem ne zaman iyi olursa o zaman gider de kapat.