neden bu kadar çabuk sinirleniyorum:(

meryemserdar

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
45
0
16
Karaman
merhaba kızlar benim derdimin çözümü de kendimde aslında ama yapamıyorum. çok çabuk sinirleniyorum herşeye herkese suratım asılıyo hemen kendimi mutlu edecek küçük şeyler buluyorum o zaman normale dönebiliyorum ama genel olarak bi sinirlilik var üzerimde çok takıyorum çok düşünüyorum herşeyi nasıl herşeye aman boşver diyebilirim nasıl sakin bi insan olabilirim böyle olan arkadaşlar siz kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz

bu öyle böyle dıye tarıf edılebılınecek bı durum değil herkesın karakterı farklı doktora gıtsenız bukadar sorun olarak göruyorsanız daha doğru yardımcı olur

kel'in merhemi olsa konusu seninki ben de çok çabuk sinirlenirim, özellikle çalışma ortamında.. bir de fevri kararlarım vardır, o an kovar 5 dakika sonra sinirlerim indiğinde ise deli gibi pişman olurum ama iş işten geçer.. şimdiler de yeni bir yöntem geliştirdim kendime, ne kadar kızarsam kızayım karşı tarafa sadece gülümseyip ilk 15 dakikanın sükunet içinde geçmesini sağlıyorum sonra yatışıyorum..

gerçi Istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız sakin kalmak ciddi bir beceri.. ben sokağa adım attığım an bağırmaya başlıyorum, bu şehir iyi gelmiyor bana

'' Nasıl her şeye aman boş ver diyen biri olabilirim ? '' demişsin ya ; bence önce bu düşünceyi değiştirmelisin .

Herşeye aman boşver denir mi yahu ?

Ani tepki verme , tabii bu demek değil ki sinirini bozan adamın yüzüne boş boş baka kal .

Genel olarak hemen her gün seni sinirlendiren şeyleri şöyle bir düşün , bunlardan 10 tanesinden 5 ni ele hemen , hadi hemen ele durma . Geri kalan 5 bir müddet seni idare eder.

Tahammül edemediğin insanlar varsa , onlarla ilişkilerini kısıtla .

İlişkilerini kısıtlamanın mümkün olmadığı kişiler ise bunlar , derin nefes metodunu dene .

Ben böyle yapıyorum , cam çerçeve indirmeden sürüp gidiyor hayatım

bi guatr testi yapmanızda yarar var,çünkü maalesef bazı hastalıkların sinire strese çok yoğun etkisi olabiliyo.
devlet hastanesinde-dahiliye bölümüne gidebilirsiniz.Doktor konuşup kan vermenizi isteyecek.Eğer riskli bi durum varsa da boğaz ultrasonu için randevu verecek
bu kadar basit bi işlem
sakın ihmal etmeyinn

Ben de cabuk sinirlenirim.
Icinden sayi saymak, derin nefes almak, ya da bir karar oncesi 24 saat bekleyip de sonucta fevri kararlar almamak, ortami terketmek, gulumsemek, sessiz kalmak benim bildigim bazi yontemler. Bu konuyu bayagi arastirmistim kendim icin.

Ha uygulayabiliyor muyum? Hayir. Cunku benim cok deli sinirim var, ben sayi mayi sayamam, deliririm, o an dusunemiyorum cunku, kirip dokmek geciyor icimden sadece, birine kizdiysam vay o insanin haline... Sen uygulayabilirsin belki bu yontemleri, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…