- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Ablanıza kırgınlığı söylediniz mi? Hediye beklediğimden değil ama kardeşinin birine böyle özenirken bana aynı özeni göstermemen beni kırdı o yüzden sen kendi hediyeni kendin bak dediniz mi
Çok teşekkür ederim.Kendinizi basitleştirirseniz kimse sizi değer vermeye layık görmez. Ben çok yaptım ,sen yapma diye söylüyorum. Eşine normal zamanda yaptığın ufak şeyleri biraz yapmamaya başlasan iyi edersin. Doğum günün kutlu mutlu olsun.
Üzülmeyin hiç, doğum gününüz kutlu olsun yay burcu hanımefendi :)
Kişiliğinizi bilemem ama çok mu vericisiniz, çevreniz sizden ala ala vermeyi unutmuş olabilirler. Kendinizi biraz geriye çekin, siz de ablaniza yeğenlerinize almayın hediye, gönül koyarlarsa da, siz de bana almadığınız için aramızda böyle şeylerin lafı olmaz diye düşünmüştüm dersiniz.
Eşinize gelince, eşlerin birbirinin doğum gününü unutma gibi bir lüksü yok maalesef. Hele ki kırk kat el eski arkadaşlara hediye gönderen bir adamsa. İlla hediye çiçek değil, bir sarılma bir iyi ki varsın bile yeterli, yeter ki hatırlasın. Eşinize de az verici olun, çorabını kendi bulsun mesela ya da gömleğini ütülesin, varlığınızın kıymetini anlasın azıcık.
Hayır hayır bu çok çirkin bir şey.Ben olsam eşi bir süreliğine kapı önüne koyarım, çiçek gönderdiği arkadaşında kalsın mesela. Ya da iste eşinden kredi kartını, çiçek , parfüm, altın/pırlanta, kıyafet ne istiyorsan git al akşam hediye paketlerini diz senin almadığın hediyeleri senin adına aldım hödük de. Eşiniz gerçekten hödük, 1000km uzaktaki adamı düşünüp evdeki insanı düşünmemek gerçekten abes. ben olsam net yüzüne vururum, bir hediye almayı beceremedin mi derim. kendimi eşşekbaşı yerine koydurmam asla. İşin sırrı burda, kendimi eşşek yerine koydurmam ben, bu gerçekten içdünyamda da böyle o yüzden kimse bana yamuk yapmaya kalkışmaz bile yamuğu yapan lafı/tekmeyi yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?