Neden bu kadar ezdiler beni

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
27 yaşındayım üniversitede okuyorum ama kaldığımda oldu sınıfta
lise yıllarım aklımdan çıkmıyor..lise sona kadar hiç dışarı çıkmadım okul hariç. arkadaşlarımla falan hiç
lise sonda yalvar yakar ayda bir kez bi cafede 2 saat oturmama izin verildi
ailmein yaşadığı şehirde üni kazandım şuan o 2 saat benim isteğime göre değişir ama en geç 7de evde olunacak okulda konser varsa babam gelip alacak o şartla herneyse
şuanki halimden pekte şikayetçi değilim

ama lise yıllarım içimi yakıyor çocukluğum evde geçti dışarıyı hayal etmekle dışarı çıkmama izin vermediler
okula servisle yolladılar ama hep kendim gitmek isterdim sokakta yürüyebilmek için

gittiğim lisede arkadaşım yoktu..maddi durumları benden daha iyiydi ben gariban aldım içlerinde hep dışlandım
serviste bile oturduğum yer farklıydı
en arkada onların toplandığı yere beni asla oturtmazlardı..servise binerken selam verirdim pis pis gülerek bakarlardıbi kız daha vardı benim gibi serviste hakkımızda yüksek sesle alaycı konuşlurlardı
babama yalvardım al beni servisten diye almadı

lanet ediyorum o günlere
beni aşağılayanların haberini alıyorum ev kızı olmuşlar ben en azından üni okuyorum diye teselli ediyorum kendimi

türk filmi gibi marka kıyafetim yok param yok dışarda ortamım yok adam yerine koyulmadm bide süper lisedi tam 4 yıl ailemden ayrı okuldan ayrı çektim

ben mi çok şansızım yaa

Son düzenleme:
Boşver 10 yıl önceki ergenleri mi takıyosun?

Geçmiş gitmiş

bunu da hayat tecrübesinden sayarsın.....

hayatın her evresinde işte böyle adi insanlar çıkıyor karşımıza.bende lise yıllarımda nekadar safmışım dediğim zamanlar çok oluyor okadar ezdirdim aşşağılattım,kullandırttım ki kendimi şimdi olsa yapmadığımı bırakmazdım onlara.üzülmesin kırılmasın diye insanları düşünüyoruz malesef ki karşımızda şeytanların olduğunu unutuyoruz.

bazen karşımızdakinin şeytan olduğunu bile anlamıyoruz

bende şimdiki aklım olsa selam vermezdim onlara en basitinden

Geçmişi geçmişte bırak. O günlerden bir ders çıkar. Sende ilerde bir gün anne olcaksın. En azından neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsun. Sende kendi deneyimlerinle çocuğunu büyütürsün. Çok mutlu bi çocukluğun olmasa da umarım çok güzel bir geleceğin olur.

geçmiş geçmişte kaldı takılma
bence insan kendini dönemlere ayırmalı
ortaokul mu geçti çok geride kaldı yaptığım hatalar çocukluk
lise mi oda geçti bnm için 2 yılda olsa kapandı o devir tamam
yaptığım hatalar ergenlikti
üni 2 yıl oldu başlayalı yaptığım hatalar hayat tecrübesi kazanma
yolunda ilk adım atışım umarım çok büyük hatalar yapmam:)
allah doğru yoldan kimseyi ayırmasın içinde beni ve ailemide görsün

Bazen ozelliklede eski dusuncedeki aileler hatalar yapabiliyorlar. Cocuklarinin fikirlerini alma gerregi duymuyorlar.

Bu sene bire giden arkadasimin oglu 2hafta servisle okula gitti. Bir kac cocugu sevmedi. Servisi istemiyorum dedi hemen aldilar.

Cocuklarin fikirlerine onem verilmeli.

Ama arkadaslar hakli gecmis artik desme bunlari. Bak sen hatalari gordun cocuklarina farkli davranirsin insallah.

şimdi bnm de aklıma geldi lise yıllarım. çok komik şeyler yaşanmış gerçekten. sınıfın artistleri ayrı bi gruptu ben tek bi arkadaşımla ayrı takılırdım. her hareketlerine laf sokmalarına güler geçerdik.çünkü ilkokulda yapıyoduk biz onları. ya o kadar umursamazdım ki. en arkada otururduk millete güler geçerdik. demekki her lisede her sınıfta oluyo böle asalak team

sende keşke bu kadar sessiz sakin oturmasaydın onların karşısında..ama sunu söyluyorum hayat tecrübeme dayanarak sen bunları yaşamışsın ya bunlar seni tüm hayatın boyunca güçlü yapacak,olaylara hep farklı yaklaşacaksın yani daha olgun olacaksın.böyle böyle büyüyor insanoğlu bu yönden bak yani bardağın dolu tarafından bak o yıllarda yada suanda hiçmi güzel şeyler yoktu etrafında bunları düşün eski bir
dostu düşün hiç değmeyecek insanlara kafanı takıp üzülmeye değmez hayat öyle kısa ki haketmeyecek olaylar için üzülme unutma seni büyütecek şeyler yaşadıklarındır.

çoğu arkadaş burada takma demişler bir yerde onlara hak veriyorum ama yapı itibari ile kendine hakim olamayıp sürekli hayıflanan birisi isen (ben gibi ) sürekli hatırlarsın o günleri üzülürsün yani takmamak elde değil. öyle tipler de şahsen benim gözümde her zaman kaybederler öyle de olmuşlar zaten afedersin bir baltaya dahi sap olamamışlar sen dert etme yoluna devam et önüne bak bundan sonrası içinde canım.

şimdiki aklım olsa sessiz kalmazdım..ama çocuktum işte ne biliyim..ünidede var öyle tipler ama gerçekten şuan daha farklı yani izin vermem bu tip olaylara artık

haklısın canm takmamak elde değil ama hayat işte herçeşit insan var

doğru canım herçeşit insan var malesef :/

kuzum ya ben cok üzüldüm ama biliyo musun bende senin gibiydim yani benzer yerlerı var gezmeye gıdemıyorum istedgım hıc bıse seyı ozgurce yapamıyorum kendı fıkırlerımı soyleyınce dılın uzamıs oluyor...ama bence gıtmıs bıtmıs yıllar umarım ki bu yasından sonra gonlunce herseyı yasarsın en azından ben kendım ıcın oyle umut edıyorum...daha 21 yasındayım ve en guzel zamanlarımı evden ıse gıtmkle harcıyorum aılem yuzunden....

sağol canm umarım sende gönlünce yaşarsın
yıllar sonra dahada üzüleceğiz belki gençliğimizde yaşayamadıklarımıza

sağol canm sende gönlünce yaşarsın umarım
ama yaşladındığımızda bu günlere gene üzüleceğiz gençliğimizde ne yaptık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…