Neden bu kadar kötüler?

Muhatab olmamaya aynen devam. Acaba araçla gidip geldiginiz arkadaşınız duydumu?

Herkesi kendileri gibi sanıyolar. Kadın cok kolay aldatır diye bakıo sanırım sıggg kafa:KK67:
Duymuş olabilir çünkü kalabalık bir kurum değil zaten. Umursamaz o. Sen beni biliyon, ben de seni der geçer. Zaten benim takıldığım yapılan dedikodudan ziyade pis, sığ zihniyetleri. "Kızın gelip gidecek aracı yok, otobüslerde sefil olacağına ne güzel yardımcı oluyor" demeleri gerekirken söylenenlere bak!

Müdür olsam bir kadınla bir erkeğin yan yana seyahat etmesi, kul hakkı yemekten ve dedikodudan daha günah olamaz, hadi git işinin başına beni de günaha sokma derdim.

Demek ki kendi arabasına her binen dişiye yan gözle bakacak basiretsiz biri. Ama boşver, zaten bir gün cezasını bulur, sen de şahit olursun buna.

Bunları yapan insanın daha dikkatli olması gerekmez mi? Az önce Allahın huzuruna gittim, dedikodu yapmayayım demesi gerekmez mi? Ya da dedikodu yapılan ortamda "arkadaşlar boşverin, dedikodusunu yapmayalım" diyerek o konunun kapanmasına vesile olması gerekmez mi? Gerçekten aklım almıyor ve üzülüyorum.
İnsanız sonuçta bazen hata yapıyoruz önemli olan tövbe etmek ama Kimi insanlar hem bu dünyayı hem ahireti yonetebilecegini sanıyor

Bahsettiginiz kişi bişeleri yanlış biliyo o yüzden ibadet ediyo yapmaz diye düşünmeyın herkesi aynı kefeye koymayalim Rabbim ıslah eylesin

hahhha iyi kafaymış.. arabayla giderken yan yana oturunca günah , motorsikletle adamın arkasından sarılınan kişi kendisi olunca herşey mübah..
ikiyüzlü dindar modeli çok var bunlardan ne yazık ki..

Müdür olsam bir kadınla bir erkeğin yan yana seyahat etmesi, kul hakkı yemekten ve dedikodudan daha günah olamaz, hadi git işinin başına beni de günaha sokma derdim.

Demek ki kendi arabasına her binen dişiye yan gözle bakacak basiretsiz biri. Ama boşver, zaten bir gün cezasını bulur, sen de şahit olursun buna.
Müdürün sağ kolu gibi bir şey. Cevap verdiğini dahi zannetmiyorum. Ben sinirlenince beni sakinleştirmek için öyle demiştir bana. Hem zaten seyahat bile diyemeyiz, eve gitmemiz 10 dk falan sürüyor. Karaktersizler işte.

hahhha iyi kafaymış.. arabayla giderken yan yana oturunca günah , motorsikletle adamın arkasından sarılınan kişi kendisi olunca herşey mübah..
ikiyüzlü dindar modeli çok var bunlardan ne yazık ki..
Eğer o kişiyse daha önce çalıştığı yerde bir kadınla adı çıktığı için bizim buraya tayin istemiş biri kendileri. Öf ya neyse :işsiz:

Dini kullanarak yaptigi pisligi ortmeye calisiyo iste,aa o namaz kiliyo iftira atmaz,oruc tutuyo dedikodu yapmaz dedirtmeye calisiyo.

Kimse kusura bakmasin Allah 'a inanan Allah korkusu olan iftira atmaz,atamaz!

Dini kullanarak yaptigi pisligi ortmeye calisiyo iste,aa o namaz kiliyo iftira atmaz,oruc tutuyo dedikodu yapmaz dedirtmeye calisiyo.

Söylemek istediğim şeyi söylüyorsun ama "insanız, yapılabilir" mantığı var. Basit bir şeyden bahsetmiyorum ki, iftiradır bu, kul hakkıdır.

Back
X