- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Bunun daha hamileliği emzirmesi var şekilleri çok bozuluyor o zaman iğrenmenin hangi seviyesine çıkacak? Ben şahsen bu durumu epey ciddiye alırdım. Kadın bedenine aşırı beklenti yükleyen adamlar maalesef dışarıda arıyor hep. Dikleşse bile belki başka şeyleri de beğenmeyecek o zaman napacaksn?

gibi iğrenç kelimeler vs cinsinden. O yüzden tanımadıkları kadınlara bamya resmi atıyorlar.
Bence bu bizim suçumuz çıtayı düşürüyoruz, ben ülkemizde en bakimsiz kadının bile en azindan tüy temizligine dikkat ettigine eminim. Ama erkeklere gelince ya iste beni sevsin,dislerini de fırçalasın benim icin yeter deniyor. Geçenlerde bir üye konu açmıştı görüstüğüm kisinin disleri çarpık diye çoğu kk iste sen onu sevsen o disler gözüne batmazdı,huyu iyiyse görünüşü boşver,tipi iyi olanın huyu kötü olur dedi. Artık türk erkekleri çıtayı o kadar düşürmüş ki huyu iyi olana yapışıyoruz resmen. Halbuki çıtayı yükseltsek dış görünüşüne dikkat eden erkek istiyoruz diye. Mesela sürekli twitterda mizah dönüyor erkekler kalçaya memeye bakıyor diye. Ee kadınlar kalçaya bakar desek adımız çıkar. Neymis kadın dedigin ince belli olacakmış. Erkek dedigininde karın kası olsun o zaman. Biz isteklerimizi dile getirsek erkeklerin de aslında değişebileceğini düşünüyorum