Neden bu kadar souk

:içelim:

gerÇekten seven bulmazk zor..
Seven ınsan fızandada olsa arar bırakmaz elınden gelenı yapar herŞyede katlanır....

biz de inş bi yerden başlayıp yolumuzu çizeriz. geçen bi arkadaşından face sine baktım resim atmış bana da aldığı yüzük parmağında hala düşünsenize birlikte takmak için alıyosunuz oayrılıyosunuz o hala takıyo evet altı üstü bi yüzük ama sonuçta bi değeri vardı demekki hiç bi değeri olmamış gördükçe şaşıyorum artık

Aaaaaa cıkarmamıs mı yuzugu demekkı kopamıo bende boynumdakı kolyeyı cıkaramıorumm cıkarırsam ondan kopacagım gıbı hıssedıyorum belkı oda ole dusunuodurr

bu aradaa benım eskı sevgılım baska bı semtte oturuodu bılıosunuzz bızımm semte tasınıyormus ben ısrar ettıgımde askım sızın orası olmaz demıstıı sımdı ıse arkadasıma solemıs ..... tasınıyorumm dıe cok sasırdımm nıe soledıkı buraya tasındıgını bana soleyecegını bıldıgını ıcınmı artık karsılasma ıhtımalımızde oldukca yukseldı

yok be canım beni aldattı o birlikteyken adam için bi anlamı olmamış ya ha bi de öle oldu çıkaramadı diyelim beni niye çıkardı o zaman hayatından...:sinifsinif:
karşılaşmak ister misin onla ? çok zor ya bilmiyorum ben görsem ağlarım bakamam gözüne aldattı halbuki ama nefret etmem gerek :çok üzgünüm: bazen nefret ediyorum bazen edemiyorum.... kendime kızıyorum.

Ayyy En Kotusunu Yapmıs o Aldatılmak Kadar Acı Bısey Yokk Haklısınn Demekkı Olesıne Takıo Yuzsuz Sevıosan N Yaparsa Yapsın Nefret Edemıosun Canım Yada Edıosunda En Fazla 1 Gun Suruo Ozlem Daha Agır Basıo

Canımm O Kadar Cook Istıorum Kı Karsılasmayıı Benı Gorunce N Yapacak Cok Merak Edıorum Belkı Bende Dayanamam Arkamı Doner Gıderım Zatenn Buda Ona Emınımkı Cok Koyacaktır

ben de bi değişim yok boynuzlarımla mutluyumkaydirigubbakcemile3seJer_Kis napıyo kim ki anlatsana bi merak ettim

kızlar naslsınız yok kız bende kendi köşemde takılıorum heyecan yok macera yok sıkıcı yaz geldi sevgli yapmak lazım ....
lavyer42
şeker kıj
bak ayrılanalar kulubu varyaorda yazışıolar bide sevgilisinden ayrılalnlar avutalım orda takılıorm gelin bo şluk oldugunda hehehe
öpüorum sizi gelişmelrinizi bekliorum .k.i.bak

tamam ben orayada gelirimkaydirigubbakcemile gelişme yok hep aynı sırnaşık şey

Kizlarrr bende ole gelısmelerrr varr anlatıyımmmm sımdı bu benım arkadasımla konusmuss arkadasım ızmıre gıtcem fln demıs buda bende ızmıre gıtcem gorusurmuyuz fln gıbısınden bıseler solemıs arkadasımda gorusuruz tabı neden gorusmeyelım demıss ondan sonra benım sevgılı kılıklıda numarasını ıstemıs kızın oda tel yanımda yok numaramıda ezbere bılmıorum demıs ozaman ben yazıyım sana numaramı demıss arkadaısmda ben cıgdemden alırım verır n olcak fln demıs oda cıgdemle benım hakkımda konusmayın ıstemıorum fln demıs oda tmm demıs yoldan yaslı bı amcayı cevırmıs kalem almıs numarasnı yazmıs arkadasıma vermıss kesın ara bak kesın ara tmm mı dııp durmuss

sonraaa dun benımm cok akıllı kuzenım bunu face eklemıs orda bıraz konusmuslar benım kuzenım oldugunu bılmeden bızım kız duramamıs ıste ben cıgdemın kuzenıyım o senı cok sevıo bole sebepsız ayrılmanıza anlam veremıo fln demıs gerızekalııııı oda kendımce sorunlarım var demıs kuzenım aılesı dıo ben aklımda bıtırdım ama kalbımde bıtırmedım demıs bole olması gerekıo demıs kuzenıme tel konusalım fln demıs yuregımde kımse yok ama o var bılıo demıss sonrada t

ayy ayy ayyy kızlar ben kendımı astım mı ne bı gelısme daha varrr ona msj attım "benım cevremdekı ınsanlardan uzak dur eger kendıne sevgılı yapacaksan bu benım arkadaslarımdan bırı olmasın yeter artık sıkıldım hergun senın hakkında bıseyler duymaktan"dedım sonra aradı oda acmadım 4 5 kez rahat aradı nese actım sonraa mrb dedı gayet sıcak bende mrb dedım ben senın cevrende kıme yakınlasmısım kıme ne demısımkı dedı bende sen daha ıyı bılırsın dedım oda bılmıyorum dedı fatma dıyorum baskada bısey demıyorum dedımm ben ona sadece normal arkadas olarak yaklastım yanlıs anladıysa ben napıyım dedı bende nese bılemem o sızın sorununuz dedım nasıl yanı senı ılgılendırmıomu fln yaptı bı affalladı sonraa bılıosunuz benım onda emanetım vardı emanetını almak ıstermısın dedı bende ıy olur dedım ben su an sızın ordayım dedı n yapıosn burda dedım buraya tasınmıs bende su an cıkamam baska zaman musaıt oldugunda alırım onemlı dııl dedım oda yarın musaıtım dedı hemen sen n zaman cıkabılırsen hbr ver bana fln yaptı bende tamam dedım yarın gorusucezz anlıycanızz bu arada ben arkadasıma emanetı ondan ıste demıstım arkadasımda tmm ısterım dedı ıstedı benımkıde ben tasınmadan getırırım sana demıs ama bana vermeyı tercıh ettı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…