ariyacak hiç bırakmazdı... üzmeyin kendinizi allah doğru dürüst insanlar çıkarsın karşımıza.. hiç bi erkeğe güvenmiyorum gerçi de neyse :umursamaz: benim de o aramasa telim çalıyo ya hiç durmaz laelaelaelaelae onu hiç beklemedim zaten bitti dedik bitmiştir arasa ne...
gerÇekten seven bulmazk zor..
Seven İnsan fİzandada olsa arar bırakmaz elİnden gelenİ yapar herŞyede katlanır....[/Qvereliniortak çok haklısın canım.. Adam gibi Seven birini çıkarsın allah hepimizin karşısına
olursun canım merak etme.
Suan alışkanlıkların ve zaman alıcak tabiii...
Arayan insan çoktan arardı yaa ....
biz de inş bi yerden başlayıp yolumuzu çizeriz. geçen bi arkadaşından face sine baktım resim atmış bana da aldığı yüzük parmağında hala düşünsenize birlikte takmak için alıyosunuz oayrılıyosunuz o hala takıyo evet altı üstü bi yüzük ama sonuçta bi değeri vardı demekki hiç bi değeri olmamış gördükçe şaşıyorum artık
Aaaaaa cıkarmamıs mı yuzugu demekkı kopamıo bende boynumdakı kolyeyı cıkaramıorumm cıkarırsam ondan kopacagım gıbı hıssedıyorum belkı oda ole dusunuodurr
bu aradaa benım eskı sevgılım baska bı semtte oturuodu bılıosunuzz bızımm semte tasınıyormus ben ısrar ettıgımde askım sızın orası olmaz demıstıı sımdı ıse arkadasıma solemıs ..... tasınıyorumm dıe cok sasırdımm nıe soledıkı buraya tasındıgını bana soleyecegını bıldıgını ıcınmı artık karsılasma ıhtımalımızde oldukca yukseldı
yok be canım beni aldattı o birlikteyken adam için bi anlamı olmamış ya ha bi de öle oldu çıkaramadı diyelim beni niye çıkardı o zaman hayatından...:sinifsinif:
karşılaşmak ister misin onla ? çok zor ya bilmiyorum ben görsem ağlarım bakamam gözüne aldattı halbuki ama nefret etmem gerek :çok üzgünüm: bazen nefret ediyorum bazen edemiyorum.... kendime kızıyorum.
ooo kızlar bakıorum yeni gelişmler varr..
napıonuz nedionuzz
BENDE TIK YOK
kızlar naslsınız yok kız bende kendi köşemde takılıorum heyecan yok macera yok sıkıcı yaz geldi sevgli yapmak lazım ....
lavyer42
şeker kıj
bak ayrılanalar kulubu varyaorda yazışıolar bide sevgilisinden ayrılalnlar avutalım orda takılıorm gelin bo şluk oldugunda hehehe
öpüorum sizi gelişmelrinizi bekliorum .k.i.bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?