Canım ayrılıp barışmışsınız zamana bırak bakalım.
Sen sıcak davran işleri de yoğunmuş
Oyle Yapıorum Tatlım o Hıc Aramıo Ben Yuzsuz Arayıp Duruorum Ayy Bıde Bak Nobetten Gelmıs Arkadasına Gıtmıs Hıc Haberım Yok Kendı Kendıme Kuruorum Uyuyo Dıede Rahatsız Etmeyım Dıorum Aradım gorsen Bı Nese Bı Nese Sankı Ortada Hıc Bısey Yokmus Gıbı Tobe tobe
valla güzelim biten bitmistir, giden de gitmistir. artik ne sen yasabilirsin o günleri neden ondan eskisi gibi olmayi bekleyebilirsin. bak kendin diyorsun AYRILDIK. zaten birseyler bitmeseydi ayrilmazdiniz! ama adi konmus birkere ne kadar eskisi gibi olabilir ki? peki sen nekadar eski gibi ona davranabilirsinki?
tek taraflı çabaylada yürümez bi ilişki. iş güç bahane kızlar ya bende yaşadım bi insan istiyosa bulur aramanın yolunu erkekler evet arada bunalıyolar ama bencillilerinden karşısındakini üzdünü görmüyolar bile bi kaç güzel söz ve eskisi gibi ilgi yük gelmeye başlıyor..evet uğraş aşkın için eğer o hiç bi çaba harcamazsa gene sende uğraşma çünkü aranmamak sorulmamak pek hayrı alamet deil sen bu çocuğun seni çok yoğun günlerde aradığı zamanlarıda mutlaka görmüşündür?
yani neredeyse aynı kişi oldğnu düşünmeye başlayacağım.bukadar olur yani.en güselini yapmışsın cnm. kndni boşuna üzme derim.umurunda olsa geri cvp gelirdi mutlaka.
ewet canım meger ben hep kendımı kandırmısım ama merak ettıgım sey madem ole neden tekrar basladık daha cok acı cekecegımı bıle bıle neden yaptı bunu bılmıyorum valla ama hıc kımsenın ahı kımsenın yanına kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?