Neden bu kadar souk

bende cozemedım ama o kadar cok ıstıyorumkı onun benım hakkımda dusunduklerını bılmeyıı

keşke herkes karşındakinin düşüncelerni bile bilse görse ama nerde kimse kimsenin ne düşündügünü bilemez çok zor be canım
sende artık bırak daha fazla takma

deryacımmm bırakamıyorum cnm aklımdan atamıyorummm askımızz ıcın cıcek dıkmıstık 3 hafta kadar fln once bırbırımız ıcın hayırlıysak o cıcek tutsun demıstım cıcek tutmus ve buyumeye baslıo gıdıorum aman olsun dıorum snra bı bakıorumkı cıcekle konusuorum opuyorum sankı o kafayımı yedım anlamıyorum ama cokk ozledım coook burnumda tutuo onu arayamamak sesını duyamamk nasıl oldugunu bılememk n kadar acıı

canım inan anlıorum seni bende aynı duyguları yasıorum okadar yaşanan haksılıga ragmen elden bşey gelmio ben bıraktım artık onu düşünmeyi onunla olan herşeyi suan daha iyiyim.
Sen suan geçmiş mutlu gunleri düşünüosun o yuzden bu durumdasın.
Fazla aklına getirme degişik bişeyler yap gez dolaş arkadaşarınla takıl.sosyal faalitler.
Direk ona adapte olmussun.
Zamana bırak sakın sakın arama

ınanırmısın kımseyle bıseyler yapmak ıstıorum bugun ark o kadar ısrar ettı gel kfn dglr dıe gıdemedım erkeklerde oldugu ıcın sankı ona ıhanet edecekmısım gıbıme geldı aramıyorum canım zaten ama ne yalan soyleyımm tel.elımden dusmuo o arıycak dıe normalde tel.hıc susmaz her arayanı o zannedıyoru yuregım agzıma gelıo ama koca bı husran bak canım n guzel sen atlatmısın ama ben atlatamıorum cunku bız onunla hıc kotu bısey yasamadık son 2 hafta harıc hep cook mutlu ettı benı belkı ondan

bide benim yaşadıklarımı yaşasaydın seni düşünemiorum şeker.
Herkesin yaşantısı tabiki kendine ama.
Yaşatına onsuz devam ediceksin bi şekilde.
Alışıcaksın onsuzluga zamanı gelince diceksn ben bunun içinmi üzülmüşüm okadar.........

ewet duzelırım canım duzelmesınede yha onu unutmak o nasıl olacak her sanıye ınsan yalvarırmı arasın dıe off cnm bnm yha senınde kafanı sısrıyorum kac gunudr

ewet duzelırım canım duzelmesınede yha onu unutmak o nasıl olacak her sanıye ınsan yalvarırmı arasın dıe off cnm bnm yha senınde kafanı sısrıyorum kac gunudr

yok canım suayaşadıkların normal bende hepsini yaşam çünki
zaman gelicek tum umuar tukenicek telefonuna bile bakmıcaksın
sadece sabır sabır sakın aramaya falanda kalkma

yok canım suayaşadıkların normal bende hepsini yaşam çünki
zaman gelicek tum umuar tukenicek telefonuna bile bakmıcaksın
sadece sabır sabır sakın aramaya falanda kalkma

ıns dedıgın gıbı olur canım fakat benım onda bı kac parca esyam var bana aıt ve onların onda kalmasını ıstemıorum nasıl ıstıycem ben onlarıı

geçer canım zamanla bende aynı durumdayım aşşa yukarı ama ii zamanlarınızı düşünme yaşandı gitti ama kötü zamanlar da oldu onları düşün en azından ben kimi düşünüyorum napıyorum kendime diyosun zaman ilacıymış bakalım.. görcez inş o günleri...benneyaptımki

Şeker eŞyaları almak ıstesen onu gÖrmek ıÇın falan dıe dÜŞÜnÜcek. Bence kendını bÖyle gÖsterme ve bence artık kendını toparlamaya ÇalıŞ derım umudunu kes ondan telefonuna bı sÜre yanında tasıma..
Valla ben bakmıorum bıle telıme evde olunca evde bırakıorum dıŞarıya Çogu zaman Öyle Çıkorum

gercektende zaman ılac artık eskısı kadar acımıyor ıcım belkı unutmadım ama o aklıma geldıgınde ıcım acımıyor amann bosver deyıp gecebılıyorum

ewet canım benım haklısın kalsın ondaa bakıp bakıp aglar belkısırnaşık şey artık bı umudum da yok zaten kızz telefon bagımlısı bı ınsana tel. yanında tasıma denırmı benım telefonum susmazkı hıc masallah ondan baska herkez arıo

evet en mantıklısı bence....
Eskısı gıbı telım Çalmadıgı ıÇın bende..
Herkesın durumu farklı tabı benımde bı ara hıÇ susmazdı ama artık Çalmıo bıle heheh aman Çalmasın beklemıorumda zaten

en ıyısı dımıııı ayy n bılıyım yha belkı bı kac zaman sonra bende senın gıbı olurum canım hıc bellı olmaz

ariyacak hiç bırakmazdı... üzmeyin kendinizi allah doğru dürüst insanlar çıkarsın karşımıza.. hiç bi erkeğe güvenmiyorum gerçi de neyse :umursamaz: benim de o aramasa telim çalıyo ya hiç durmaz laelaelaelaelae onu hiç beklemedim zaten bitti dedik bitmiştir arasa ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…