bende cozemedım ama o kadar cok ıstıyorumkı onun benım hakkımda dusunduklerını bılmeyıı
deryacımmm bırakamıyorum cnm aklımdan atamıyorummm askımızz ıcın cıcek dıkmıstık 3 hafta kadar fln once bırbırımız ıcın hayırlıysak o cıcek tutsun demıstım cıcek tutmus ve buyumeye baslıo gıdıorum aman olsun dıorum snra bı bakıorumkı cıcekle konusuorum opuyorum sankı o kafayımı yedım anlamıyorum ama cokk ozledım coook burnumda tutuo onu arayamamak sesını duyamamk nasıl oldugunu bılememk n kadar acıı
ınanırmısın kımseyle bıseyler yapmak ıstıorum bugun ark o kadar ısrar ettı gel kfn dglr dıe gıdemedım erkeklerde oldugu ıcın sankı ona ıhanet edecekmısım gıbıme geldı aramıyorum canım zaten ama ne yalan soyleyımm tel.elımden dusmuo o arıycak dıe normalde tel.hıc susmaz her arayanı o zannedıyoru yuregım agzıma gelıo ama koca bı husran bak canım n guzel sen atlatmısın ama ben atlatamıorum cunku bız onunla hıc kotu bısey yasamadık son 2 hafta harıc hep cook mutlu ettı benı belkı ondan
ıns dedıgın gıbı olur tatlımm demekkı ben bu ask konusunda cok zayıfmısım be guzelımmm
ewet duzelırım canım duzelmesınede yha onu unutmak o nasıl olacak her sanıye ınsan yalvarırmı arasın dıe off cnm bnm yha senınde kafanı sısrıyorum kac gunudr
yok canım suayaşadıkların normal bende hepsini yaşam çünki
zaman gelicek tum umuar tukenicek telefonuna bile bakmıcaksın
sadece sabır sabır sakın aramaya falanda kalkma
geçer canım zamanla bende aynı durumdayım aşşa yukarı ama ii zamanlarınızı düşünme yaşandı gitti ama kötü zamanlar da oldu onları düşün en azından ben kimi düşünüyorum napıyorum kendime diyosun zaman ilacıymış bakalım.. görcez inş o günleri...benneyaptımki
Şeker eŞyaları almak İstesen onu gÖrmek İÇİn falan dİe dÜŞÜnÜcek. Bence kendİnİ bÖyle gÖsterme ve bence artık kendİnİ toparlamaya ÇalıŞ derİm umudunu kes ondan telefonuna bİ sÜre yanında tasıma..
Valla ben bakmıorum bİle telİme evde olunca evde bırakıorum dıŞarıya Çogu zaman Öyle Çıkorum
evet en mantıklısı bence....
Eskİsİ gİbİ telİm Çalmadıgı İÇİn bende..
Herkesİn durumu farklı tabİ benİmde bİ ara hİÇ susmazdı ama artık Çalmıo bİle heheh aman Çalmasın beklemİorumda zaten
en ıyısı dımıııı:d ayy n bılıyım yha belkı bı kac zaman sonra bende senın gıbı olurum canım hıc bellı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?