Neden bu kadar suçlu ve üzgün hiss ediyorum?

solmazturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
60
20
3
36
Merhaba arkadaşlar.yakın zamanda konu açmıştım bilen arkadaşlar vardır.Eşim ve Kv ile büyük kavgamız olmuştu.eşimin ana kuzusu olması annesini hayatımızın her alanına dahil etmesi ve sonuçta büyük kavga ve beni annesine şikayet etmesi ki bu gelin sizi istemiyor falan filan.Şimdi ben Kayınpederimi çok severim çok çok iyi insandır ve oda beni sever aramızda çok güzel bag vardır.ama Kv gitmiş tüm kavgayı kayınpederime anlatmış gelin beni istemiyor oglumla kavga ettiler oglum herşeyi anlatdı bizi istemiyormuş neler neler.o kadar üzgün ve huzursuz hiss ediyorumki keşke kayınpederim olanları bilmeseydi ve ya benden dinleseydi.kv resmen kocasına magdur masumu oynamış oğlunuda aynen madır masum göstermiş beni kötülemiş.gerçekten çok üzgünüm artık kimseyi takmıycam diyorum ama olmuyır malesef neden insanları bu kadar takıyorum hayatıma hiç bakamıyorum.sürekli kafamda bunlar

Malesef boşanmaya cesaret edemiyorum.2tane küçük çocugum var.Boşanırsam ailem yıkılır resmen.karşımı kesen çok şey var.Kv ile konuştum tabi oğluyla birlikte bana yaptıklarının hoş olmadığını benim onları istememe gibi bir durumum olmadıgını derdimin eşimle oldugunu anlattım ama kadın zaten yer arıyor beni kötülemeğe hemen koşmuş kpcasına anlatmış herşeyi.Eşimde kendinde zerre kadar suç görmüyor aramız çok soğuk hala agzını açtığında ailemi istemiyorsun falan filan yine beni suçluyor hiç kendinde hata görmüyor

Karar verdim artık kimseyi takmıycam boşanmasam bile aynı evde olsak bile ne kocamı ve kv takmıycam soğuk mesafeli olucam kendimle ve çocuklarımla ilgilenicem ama takmamak elde değil.sürekli kafamda o büyük kavga var eşimin davranışları Kvnın ona gaz vermesi kayınpederimin herşeyi öğrenmesi gözünden düşmem falan.nolur bana akıl verin nasıl bu insanları kafamdan atıb kendi hayatıma baka bilirim?onları taktıkca onlar kendilerini dahada üstün görüyorlar ezdikce eziyorlar beni

Kayınpederden önce kocanızla çözmeniz gereken sorunlar var bence
Malesef kocam kendinde hiç suç aramıyor hep beni suçluyor.bencillikle ailesini sevmememle uyumsuz olmamla.

Merhaba arkadaşlar.yakın zamanda konu açmıştım bilen arkadaşlar vardır.Eşim ve Kv ile büyük kavgamız olmuştu.eşimin ana kuzusu olması annesini hayatımızın her alanına dahil etmesi ve sonuçta büyük kavga ve beni annesine şikayet etmesi ki bu gelin sizi istemiyor falan filan.Şimdi ben Kayınpederimi çok severim çok çok iyi insandır ve oda beni sever aramızda çok güzel bag vardır.ama Kv gitmiş tüm kavgayı kayınpederime anlatmış gelin beni istemiyor oglumla kavga ettiler oglum herşeyi anlatdı bizi istemiyormuş neler neler.o kadar üzgün ve huzursuz hiss ediyorumki keşke kayınpederim olanları bilmeseydi ve ya benden dinleseydi.kv resmen kocasına magdur masumu oynamış oğlunuda aynen madır masum göstermiş beni kötülemiş.gerçekten çok üzgünüm artık kimseyi takmıycam diyorum ama olmuyır malesef neden insanları bu kadar takıyorum hayatıma hiç bakamıyorum.sürekli kafamda bunlar
Çünkü sürekli sindirilmiş ve suçlu hissettirilmişsiniz. Eşiniz sizi çocuk gibi annesine şikayet etmiş.

Eşle sorunlarınızı çözmeye odaklanın. Kv nin kocasına durumu bu şekilde anlatması yanlış da olsa çok doğal. Kim eşine gelin haklı ben haksızım diye anlatır ki. Bence bir de kp m duydu kısmına takılmayın. Büyük ihtimal ne ilktir ne de son kendisine iletilenler.

Eşinizin karakterinde ciddi noksanliklar var. Rabbim böylelerinden korusun.

Seni çok iyi anlıyorum karakterin gereği haksızlığa uğramışta olsan suçlu hissediyor ve artik degersizlestigini ya da sevilmediğini düşünüyor olman naifliğinden ve belki geçmişte çocukluğunda benzer duygulara maruz bırakılman sebebiyle bugün bunu cok daha yoğun yaşıyorsun.
Oncelikle silkelen kimsenin seni sevmesine ihtiyacın yok. Kendine guven kavganizda ya da davanizda sen haklıda haksızda olsan eşinin yaptığı ayıp.

Allaha güven çocuklarına sarıl senin içini en iyi o bilir ve gerisini de o getirir. Eşinin pişman olmasini bekleme bunu düşünüp sinirlerini bozma Allaha havale et.

Evliliğinde sorun olup ailesine şikayet eden erkekler hakkında hiç güzel düşüncelerim yok.
Yaptıkları o kadar ayıp bir şey ki.
Takmamak en güzeli madem size saygısı yok o zaman siz de onu umursamayın.
Kayınpeder de hemen inandiysa onun problemi kendinizi üzmeyin.

Hiç kimsede suç aramayın. Aralarındaki en tehlikeli olan Eşin olacak adam. Kayınvaliden bile melektir.

Zaten forumu konuları oku bu evliliklerin bitmesinin yegane sebebi erkeklerin ana kuzusu olmaları arkadaş ana kuzu isen evlenme evlenip aile olmak sorumluluk ister bunlar hala ana karnından çıkamamış bizimki 9 ay bu erkeklerin ömürlük bi süreç

Malesef boşanmaya cesaret edemiyorum.2tane küçük çocugum var.Boşanırsam ailem yıkılır resmen.karşımı kesen çok şey var.Kv ile konuştum tabi oğluyla birlikte bana yaptıklarının hoş olmadığını benim onları istememe gibi bir durumum olmadıgını derdimin eşimle oldugunu anlattım ama kadın zaten yer arıyor beni kötülemeğe hemen koşmuş kpcasına anlatmış herşeyi.Eşimde kendinde zerre kadar suç görmüyor aramız çok soğuk hala agzını açtığında ailemi istemiyorsun falan filan yine beni suçluyor hiç kendinde hata görmüyor
Esra ezmecii yi takip edin

Back
X