- Konu Sahibi bayanmutlu
-
bu tembellik beni de öldürcek. nefret ediyorum artık kendimden. 2008de mezun oldum. özel okl ve dershanede çalıştım beş kuruş paraya. 10 aylık evliyim ve günlerim yatmakla geçiyor. namazın da devamını getiremiyorum sırf bu yüzden. yarın bir gün bebek olcak inşallah. ne bok yiyeceksem... bu bi hastalık mı desem ne desem bilmyorum... temizlik yapmak bile ölüm.yemeyle pek aram yok belki gıdasız kaldığım için herşey ama.hamileyim artık o değil ııhhh. başka bişi bu yaratılıştan gelio herhalde. iş hayatına atılmak istiyorum..eeşimin iş arkalrının eşleri hep çalışıyo. bi ben atanamadım.kpss çaılşmaktan nefret ediyorum. çalışmıyorum bile. örtmen olcam güya da nerdeeee. bu arada konu sahibi arkadaşım balık mısın acaba? ben balığım da.ilginç olcak ama genelde balıklardan çıkıyo bu tembeller:S
ay inanamıyorum... şimdi mutlu oldum desem yanlış anlarsınız belki ama... ben de bir çok arkadaş gibi sadece bende var sanıyordum bu tembellik. okul bitti. benim üni. sınavı derdim var ama ben ööööyleee yatıyorum. yiyecek kadar yemek, yetecek kadar çamaşır ve bulaşık, hepsi bu. bir de evliyim yani.neden bir türlü başlayamıyorum ders çalışmaya, üstelik bu kadar çok istememe rağmen anlayamıyorum. geçen sene hem okul, hem staj, hem ev işleri, hem eş idare etmiştim. şimdi boş boş oturuyorum. biri bana dur desin artık yaaa...
ah bir bulsam nedenini.... şimdi tahmin ediyorum kaç kişi kurtulacak. inşallah biri bulur...:44:
bence kendine hedefler yapp daha kolay geliyo her isi yapmak ... dusun sunu yaparsam sole olacak her kotu seyin icin de bile iyi birsey bulabilirsin hedfeflerin icin savas... sinava calismak istemiyorsun hmm sole bi dusun calisirsam sonunda ne olacak ????
bence kendine hedefler yapp daha kolay geliyo her isi yapmak ... dusun sunu yaparsam sole olacak her kotu seyin icin de bile iyi birsey bulabilirsin hedfeflerin icin savas... sinava calismak istemiyorsun hmm sole bi dusun calisirsam sonunda ne olacak ????
Entry-nick uyumu buna denir işteTam garfield olmuşsun desene
"Eğer tüm dünya tembel olursa çok güzel bir dünyamız olurdu; savaşsız, atom bombaları olmayan, nükleer silahsız, suçsuz, hapissiz, yargıçsız, polissiz, başbakansız. İnsanlar o kadar tembel olurdu ki bu saçmalıklara ihtiyaç kalmazdı.
Biraz düşünün: Hiç tembel bir insan bu dünyada yanlış bir şey yaptı mı? Ve hala zavallı tembel insanlar ayıplanır.
Tembel insanlar hiçbir zaman kimseye zarar vermedi, veremezler de. Bu kadar çok sorunla uğraşmazlar. Gerçekten sorunu olanlar, aktif insanlardır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?