- Konu Sahibi bayanmutlu
-
hiç kimse cevap vermeyince ben vereyim dedim.henüz 2. sınıftayım son sınıfta kpssyi ben de deneyeceğim..ama geride bıraktığım öss periyodunda sık sık bu durumu yaşardım.kendimi kalkmak için bile halsiz hissederdim.sonra biraz vitamin takviyesi aldım bu hem enerjimi artırdı hem de içindeki b vitaminleri hafızamı kuvvetlendirdi..bazı kişisel gelişim kitaplarrı okudum..onlar da beni çoğu zaman çok iyi motive ederek hedeflerime yöneltti...umarım kısa sürede atlatırsın..havaların sıcaklığı da etkilemiş olabilir..kolay gelsin
şuna tenbel değilde TEMBEL desen olmazmı
rencide ettin de mutlu oldun muevet tembel demek istemiştim
sağol canım,bir an önce toparlanmam lazım evet.rica etsem kullandığın vitaminin adınıda yazar mısın?insallah iyi gelir.
benim kullandığımın adı ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama sanırım apikobaldı..ama sen doktora git enerjiye ihtiyacın olduqunu söyle yada eczacıya onlar yardımcı oluyorlar zaten.inşallah canım.
ayy ben de çok tembelim yaa hiçbir şey yapmak istemiyorum.daha doğrusu çok şey yapmak istiyorum ama çok üşeniyorum gün çabukcak bitiyo ve sanki zamanım kalmıyo gibime geliyo halbuki bütün gün evde yatmaktan başka bi işim yok
ders çalışmam lazım ama temizlikten başka bişey yapmıyorum o da mecburi
insanın hayatında temel bir görev (iş,okul gibi) olmayınca vallahi tembelliğin dibini buluyor..ama çalışma dönemlerinde atom gibiyimdir..Bir de ramazan olunca yani anlıcanız tembelliğin dibini buldum kaç aydır..yüzüm gözüm şişti. 10 kiloya yakın aldım..tuvalete gitmeye üşeniyorum...okullar açılsa da yeniden doğsam. bi silkinsem kendime gelsem..
canım sen bendeki sorunu çözmüş gibisin,evet iş yok okul yok yerimden kalkmam için neden yok gibime geliyor.ama kpss ye hazırlanmam lazım.bu yüzden geçici bir işe de gireyim hem işe gider hem kpss hazırlanırım diyorum.yoksa bir sene ben böyle yatarım gibime geliyor.sen ne düşünüyorsun,sence hem iş hem kpss bir arada olur mu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?