Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esım bılgısayar aldıktan sonra cok umursamz oldu evı aksam ısten gelıo pc sabah gıdene kadar pc sabah bagırıo nıe sofrayı hazzırlamon dıe bende dıorumeee hazır cagırıom ama gelen yok dıe cay sogudu falan dıe aaayyy ben napcam yaaa ızın gunundede butun gun arkadalslaryla chatte cnm arkadaslarıda hep ısten yaaa butun gorusuolar snra ne konusuolar annamıom:çok üzgünüm:
canım acaba pc yeni alındığı için bir heves olabilirmi?
ama bu heveste zamanla alışkanlığa döner..
pc ye program yükle.. izleme programı.( casus program)
bence normal değil akşama kadar zaten birlikteler.. bir bak derim ben..
bilgisayarla yenı tanıstıysa kıza zamanda çözulen bır dert olmayabılır,
bılgısayara tm gun sen hakm ol aksam da bırakma, sonra boz bılgısayarı yapılması bı ay sürsün vırus neyım sok. aklıma baska bır sey gelmıor
Reslen abartmis
Nedir bu pc bagimliligi ya anlamiyorum ne var sanki bilmem ki
Boyle okuyunca esime sukrediyorum yani pc var bizde ama nadiren açilir...
Bu rahatsizliginizi paylastinizmi esinizle ? oturun konusun olmadi yasaklarin, sifre koyun
kablolari saklayin
bu adam evli yani, esi var evinde, hizmetçi degil !!!!!!!!!
eşiniz msn kullanıyorsa geçmiş iletileri kaydedecek bir program yukleyin bu ne internet tutkusu yaaa:mymeka:umarım gerçekten arkadaşlarıyla konuşuyordurklava:
bizede kızıyolar siz hala 37 ekran tv de tv izliyosunuz.....
bilgisayar almıyosunuz evinize diye....
bizde;
evdeki tv pc muhabbeti ve huzuru bozar diye istemiyoruz evimize......
iyikide almıyoruz o lanet şeyleri evimize.......
Pc yüzünden boşanan bir arkadaşım, eve Pc alıp, net bağlatanlar için; geçmiş olsun der hep..Nedense...
amannn aman..benimki tv hastası seninki pc.ama bi süre sonra bıkıyorlar bilgisayrdan.o bilgisayardayken sende al kumandayı istediğni izle.karşı çıkarsa seçimini yap ya bilgisayar ya tv de.bu kadar oynarsa bilgisayarla zaten yakında bozlur.valla bi bizim tv bozulamadı gitti.kucağına alıyorsa bilgisayarı sende yanında izle tv yi bi yandanda takip etmiş olursun hem.ay ben çok yaralıyım bu konuda artık kin doluyum.bi ara hayal kurardım küveti doldurup ne kadar elektronik cihaz varsa içine atıp (evdeki tüm tv.ler,bilgisayar ve playstation) akşam kocam gelincede görüp kahkaha atmak istedimmm..allahım ne kadar kötüyüm yaaaa ama beni bu hale getirenler utansınnn