• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu kadar umursamaz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zuza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bilg ı evden uzaklaştır gerekirse boz gerekirse camdan at

valla bizim evde tam tersi ben pc başından kalkmıyom hihoyyyt ama oda tv başından kalmıyo ...
oyun forum ne bulursam sengözlerimebaksanab
ama beni bu hale getirende oydu amacım kıskandırmak merak etsin acık dimi ama kaydirigubbakcemile2
eşim eskiden benimle hiç ilgilenmezdi umursamıyordu,bende sen beni umursamıyorsan ben seni hiç tınlamıyom dedim içimden kötükedihüso 1 yıldır net kullanıyorum..
şimdi görsen nasıl ilgili hatta bazen kavga çıkarıyo benimle nedne ilgilenmiyon hep pc başındasın falan die kızıyo oh olsun:teytey:
valla ben test ettim onayladım erkek miletine ne kadar yüz verirse daha fazlasını istiyo maymun iştahlılar biraz ilgilenme hiç oralı olma şikayette ederse sende lafını yapıştır sen ne kadar kocalık ediyosun de:mymeka: imalı imalıda bak suratına :1closedeyes:
hatun seni odaya çağıracak sen adanalının bıyıklarına bakacan varmı böle bişiÇok üzgünüm çoook

esım bılgısayar aldıktan sonra cok umursamz oldu evı aksam ısten gelıo pc sabah gıdene kadar pc sabah bagırıo nıe sofrayı hazzırlamon dıe bende dıorumeee hazır cagırıom ama gelen yok dıe cay sogudu falan dıe aaayyy ben napcam yaaa ızın gunundede butun gun arkadalslaryla chatte cnm arkadaslarıda hep ısten yaaa butun gorusuolar snra ne konusuolar annamıom:çok üzgünüm:

bende bu tarz yazılardan annamıomki yorum yapıyıım:kızgın:

görmemişin bi bilgisayarı olmuş , tutmuş başında sabahlamış...
başka ne denilebilir ki...

Reslen abartmis

Nedir bu pc bagimliligi ya anlamiyorum ne var sanki bilmem ki
Boyle okuyunca esime sukrediyorum yani pc var bizde ama nadiren açilir...

Bu rahatsizliginizi paylastinizmi esinizle ? oturun konusun olmadi yasaklarin, sifre koyun
kablolari saklayin

bu adam evli yani, esi var evinde, hizmetçi degil !!!!!!!!!

bilgisayarla yenı tanıstıysa kıza zamanda çözulen bır dert olmayabılır,
bılgısayara tm gun sen hakm ol aksam da bırakma, sonra boz bılgısayarı yapılması bı ay sürsün vırus neyım sok. aklıma baska bır sey gelmıor

canım acaba pc yeni alındığı için bir heves olabilirmi?

ama bu heveste zamanla alışkanlığa döner..

pc ye program yükle.. izleme programı.( casus program)

bence normal değil akşama kadar zaten birlikteler.. bir bak derim ben..

o program nası yuklenıo nerden bılmıorum bana yardmcı olurmusun bı deneyım yaaaaCADIARZU

bilgisayarla yenı tanıstıysa kıza zamanda çözulen bır dert olmayabılır,
bılgısayara tm gun sen hakm ol aksam da bırakma, sonra boz bılgısayarı yapılması bı ay sürsün vırus neyım sok. aklıma baska bır sey gelmıor

kız sonra oldurur benı haaaa:1no2:

Reslen abartmis

Nedir bu pc bagimliligi ya anlamiyorum ne var sanki bilmem ki
Boyle okuyunca esime sukrediyorum yani pc var bizde ama nadiren açilir...

Bu rahatsizliginizi paylastinizmi esinizle ? oturun konusun olmadi yasaklarin, sifre koyun
kablolari saklayin

bu adam evli yani, esi var evinde, hizmetçi degil !!!!!!!!!

olede tatlım paylastım tamam dıo bı kac gun ıı sonra yıne aynı selerı yapıo yaaa

Pc yüzünden boşanan bir arkadaşım, eve Pc alıp, net bağlatanlar için; geçmiş olsun der hep..Nedense...

bizede kızıyolar siz hala 37 ekran tv de tv izliyosunuz.....

bilgisayar almıyosunuz evinize diye....

bizde;

evdeki tv pc muhabbeti ve huzuru bozar diye istemiyoruz evimize......

iyikide almıyoruz o lanet şeyleri evimize.......

msn sini açık bulduğun da eğer o başında yoksa ileti geçmişini iyi bi yere sakla sabah o işe gittikten sonra rahatlıkla girer okursun baktın önemsiz bişey konuşuyorlar ileti geçmişini saklamayı iptal et ki çakmasın :) ya da pc yi boz :)

:çok üzgünüm:
eşiniz msn kullanıyorsa geçmiş iletileri kaydedecek bir program yukleyin bu ne internet tutkusu yaaa:mymeka:umarım gerçekten arkadaşlarıyla konuşuyordur:oklava:

yok msn de pek konusmaz genelde facebookta aman allahım bıgun sole kafamı egdım bı baktım ınananmassınız 186 arkadas belkı 50 tanesı erkektır sok oldum yanı bune ya dedım basıları ıs arkadasları falan dıo aha ıs arkadaslarına bak goguslerını cekmısler jartıyerlı fotolar falan bunuda gecenlerde ıse gıderken face sını acık unuttugunda gordum aldatmadıgına emınım her adımını bılıorum ama ne dıyım bole garıp bı hastalıgını yakaldım seksı gıyımlı kadınlara bakma cıplak kadınlara bakma gıbı kaynanamda dıo bakmakla bısı olmas mal mal baksın avanak dıo sen hıc ılgılenme dıo ıstedgındede beraber olma dıo bak anlar o dıo ooofff nappcaaam ben yaaaa smdı gıttı arkadasına ızın gunu hıc ılgılenmesmı ınsan karısıyla bı kadının yapabılecegı hersyı yapıom ama puuuff ben dedım bıras cıkalım sole tur atarız yok olmaz dedıarkadası cagırdı gıttı varmı bole bısı yaaaa

bizede kızıyolar siz hala 37 ekran tv de tv izliyosunuz.....

bilgisayar almıyosunuz evinize diye....

bizde;

evdeki tv pc muhabbeti ve huzuru bozar diye istemiyoruz evimize......

iyikide almıyoruz o lanet şeyleri evimize.......

cok ıyı yapmıssınız kardesım ne olur bı an gaflete dusupte alma evlılıgınızı mah veder ben alma dedım dukkanda cevırdım yalvardımama gıttı ınatla aldı bılıodum bole olacagını:çok üzgünüm:

Facebook a başka bi kadınmış gibi üye olup pas at
bakalım hakketten masum mu ya da nereye kadar masum?
ya da pas vermesinden korkuyorsan böyle bişey yapma, interneti falan kestir sonra sanki, açtırmak için uğraşıyomuş gibi telekoma gittim geldim falan muhabbeti yap

Son düzenleyen: Moderatör:
amannn aman..benimki tv hastası seninki pc.ama bi süre sonra bıkıyorlar bilgisayrdan.o bilgisayardayken sende al kumandayı istediğni izle.karşı çıkarsa seçimini yap ya bilgisayar ya tv de.bu kadar oynarsa bilgisayarla zaten yakında bozlur.valla bi bizim tv bozulamadı gitti.kucağına alıyorsa bilgisayarı sende yanında izle tv yi bi yandanda takip etmiş olursun hem.ay ben çok yaralıyım bu konuda artık kin doluyum.bi ara hayal kurardım küveti doldurup ne kadar elektronik cihaz varsa içine atıp (evdeki tüm tv.ler,bilgisayar ve playstation) akşam kocam gelincede görüp kahkaha atmak istedimmm..allahım ne kadar kötüyüm yaaaa ama beni bu hale getirenler utansınnn

ay gulıyımmı aglayayımmı bılemedım haklısın bı gun cıınnet gecırtıcek onu yapcam bende yok bızım pc masaustu hemde odamdaaaaaaaaaaaaaa ay ne korkunc dımı odamızda romantık bı aksam gecırmek varken o pc basında bende napıım arkamı donup aytıorum salona ugradıı yok yek yemeye gelır mutfaga tuvalete gıder mısafı gelse selam verır odaya kapanır bugun temızlık yaptık ben kaynanamla oturuorum cocuk durmuo annem dedı sen oyna cocukla bız 2 dk sılıp supurelım dıe aman allahım bı gırıdm ıcerı cocuk kıpkırmısı aglıo artk gozunden yas gelıopc basında almıs kucagına cocuk ınmek ıstıo bu sıkıo cocugu ne yapıosun sen manyakmısın dedım uvey evladın deıl kendı evladın dedım ıcın yanmıomu aglarken dedım aldm cocugu cocuk anne anne dıe atladı kucagııma cıgerım yandı resmen yaaa

canim maalesef bilgisayar hastalik gibi bir tutulunca birakamiyo insan.
esin haksiz ama sanada zaman ayirmak zorunda bu senin hakkin cunku

forga arkadaşımın dediği gibi sende kendine yeni bir msn ve facebook adresi aç ilgisini çekicek bir resim de koy ama bunu pc yi çok iyi bilmiyorsan evde yapma ya bi arkadaşının evin de yap ya da bir cafe de çünki geçmişin den senin de nereye girdiğine bakabilir bazen face de adresin de kayıtlı kalabiliyor bu yüzden dikkatli ol bakalım dediğin gibi masum biri mi!!!!

Back
X