Neden bu ne anlaşılmazlık ?Of ya

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç

NEDEN ???
ona SENI OZLEDIM DEDiGiN ZAMAN ... Hiiicc bi sey demez ki.. ?? veya diyemez...?

bu erkeklerin hepsi Gicik MI yaaaaa ? :1no2::gitme:klava:

yapi meselesi.. annem'de bana Seni seviyorum diyemez.. ama gözlerine bakmam onun beni ne kadar sevdigini anlamak icin yetiyor..

bence agzina sakiz edip, sürekli seni seviyorum diyecegine, birak sessiz kalsin sevgilin..

sevgisini, özlemini hisset.. en önemlisi bu bence..

tmm da Mutluluk Reçeli :: Insanin gücüne GIDIYO , aliniyosun ister istemez ... bende diyemem ki öyle seni seviyorum diye .. ama yer 'i geldiginde söylerim iste içimden gelir öyle*...
Insan yinede söyler !! bence .. hem ben bunu ona ilk defa Söyledim :a015:
:ecrin_bebek:
kndisi gicik oldugu için dogru durust bisey dmiyo beyefendi.. !! ben zten bi msj atmak istiyorum artik ara verelim mi desem .. grsmeyelim... bilmiyorum o buna da razi olur haa kim bilir ? :çok üzgünüm: banane yaa kendi bi msj atsin kendi dusunsun biraz daa !!
HEP KADINLAR HEP kadinlar YETER ARTIK !!! ( :'( klava:klava:

mutluluk receli yazmissin ay ne güldüm, cok tatlisin ya sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım erkekler böyle güzelliklerden yoksun yaratıklar... öle hale getiriyorlar ki senin de söylemek içinden gelmiyor... çok sık söyleme bence de çok hissettiğin zaman söyle böyle güzel şeyler...

o da eğer sana karşı bir anda yoğun şeyler hissederse söyleyecektir... ama nadiren ...

Mutluluk Recetem TAMAM ksuura bakma canim Görmeden yazmisim !! sırnaşık şey Komiiik olmus ama hhaa :)): D

Ya bana tüyo verebilirmisiniZZ , ne yazim msjda ..

sorun degil canim kaydirigubbakcemile3

bence hic bir sey yazma bi.. bekle bakalim o ne yazacak.. sen ona yazdikca o bunalir (erkekler öyledir de)...

yazarsa yazar, yazmazsa da kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bende çok gıcığım yapım böyle :icecream:
bende demem ikide bir aşkım, sevgilim, seni seviyorum felan :kedi:
Ama n'apim utanıyorum :kedi:

Ayrıca böyle bi sebeple ayrılcaksanızda acele edin yane :1closedeyes:

ne dert ediosun sen özlüosun o demkki sölemek istemio canım karşılıklımı oclak hereşy bazen
insanın morali bozulunca demez öle şeyler sus pus olur
boşverrrrrrr al gülüm ver gülüm hesabı yap

bence hic bir sey yazma bi.. bekle bakalim o ne yazacak.. sen ona yazdikca o bunalir (erkekler öyledir de)...

yazarsa yazar, yazmazsa da

Ya zaten baktim cvp yazmiyo bu oglan Sok oldu herhalde dedim !! ya artik arkadasimizida mi özledigimiz zamanda mi soyliyemeyiz ?? ya , kusura bakma ole birden pat diye soyledim , sok olma yani !! dedim
" Sorun degil öyle demen " dedi ====>> super cvBA bakin ! :a015:
bi daha demem tmm .. yazdim yine bisey yazmadi .. ! mcbur biseyler uydurdum iste ..sonradan (((
cunki kendisi sadece arkadasiz ssimdilik bi sey demiyorum dedigi için .. :/:umursamaz:
Açik açik soylese sasarim zaten !!

Canım ne zamandır berabersiniz..Ve sana hiç sevdiğini söyledimi..

Ona göre yorum yapıcamda

Yok Hiiç söylemedik Birbirimize !! :1no2:
Ben'im sorasiim geliyo yaa , sen beni seviyomusun ki diye ama .. berbabermiyiz degilmiyiz bende anliyamiyorum .. !! tmm cekingen se cekingen , bende utangaçim ama seversem soylerim yanii !! niye kotu bisey mi SEvdgini soylemek !!!

asla kötü bir sey degill, aksine cok güzel bir sey canim, ama bu erkekler iste böyle..

hic fazla üstüne düsme, birak birazda o senin pesinden kossun..

sen üzme kendini yeter ki

Benim inandıgım bişey var..

Bi insan ne kadar utangaç ta olsa çekingende olsa gerçekten seviyosa sevdiğini söyler..

Bence bi daha o bu tarz bişey söylemeden sen sakın söyleme..

Bencede haklisin Asimai ...
Söylemem ben daha hiiç bi sey ona ..artik !!! zaten sinir'imi bozuyo..

Simdi ben ona biraz seninle daha az grsmzk istiyoruum.. bniim için Boylesi daha iyi olur kusura bakma .. DERSem ya tam sogur benimle grszMezse daha hiiiç napicam ??
ama yinede bi sey demk istiyoruum sinir olsun oda !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…