Neden bu ne anlaşılmazlık ?Of ya

Ona Lafi sokmadan rahat uyuyamam diyorsun yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seni cadi seniiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Seviyorum dese ölmez ya lmaz:

Eveeeetttt Cadiyim ama napiiim ask Böyleymis :: cook SEVIYORUM Onuuu o geldi kendini sevdirdi YAAA !! :asigim::asigim: offf offf

bir keresinde mecburen konusmayalim artik demistim benim oyle seyler le isim olmaz , kusura bakma .. hakkini helal et dedimm ..DAHA grsmeyelim konusmayalimm hadi kib aeo!! ==> oda bende sana bunu dicektim zaten diyince dhaa da siniiiiRR OLDUM bi guzell !!! BU SEFER agzima gelEni soylediiim !! içi içini yemis , ben aslinda ole dedim ama dusunmuyodummm filaaan .. seninle konusmak istiyorum ben her zmn !!! yaa offf !! bu ISLERDEN bi sey anladiysam ARTIK ,?!! valla ha !! Bunlarla ugrasmak ne zormus !! ben ciddi ciddi konusurken o herseyi sakaya vuruyo !!

canim sen bunu ciddiye aldikca daha coooook üzülürsün inan bana..

söylemesi kolay biliyorum ama onu aklindan cikarmak icin bir hobi bul kendine, yani bir ugras..

hiiiic kendini üzmeye degmez inan bana, senin üzüldügün kadar acaba o da üzülüyormudur?

hic sanmiyorum acikcasi...

evet mecbur oyle yapicam MutltukReçetem .. baska çare yok mecbur ..( zaten ..
kesin boyle Umursamiyomusum yapinca kendi özen gösterir .. yani Insallah ..:Saruboceq::ecrin_bebek:
ben ona bu aksam msn e girerse insallah söylemek istiyorum. : ben bi karar aldim seninle daha fazla konusmak grsmek msjlasmak filan istemiyorum ..lutfen anla.. boyle gittikce ben yipraniyoruum , ben üzülüyorum , kusura bakma , hadi sana bybye !!! iste Bu KDAR :teytey:
!!
BEN NE kadar ISTEMESEMDE !! kendi GELSIN !! BEN artik biliyorum ne istedigimi desin!!banane :dilcikar:

bakalim tepkisi nolcak !! gerçi her zmn ki gibi haydi ben kapatiyorum sana hayirli aksamlar ... yazip sinri sinir yuzume kapatir !! gicigiiim beniiim !!! sırnaşık şey
bende kendimi yer yer bitiririm !! .. klava:klava: :umursamaz:

yok yok yememem gerek ama.. bakalim yaa .. ben napicam onun dedikleri beni çok uzuyo bazen , simdiden onu dusunuyorum .. ya Onu dusunumedigim bi An Bile Yok !! her gun 24 Saat her an her saniye.. boyle bi sey yaasamak nasil bi sey misss yaaa..Zor mus bunu anladigim KEsiin zaten !:sm_confused:

bi sey sorcam sende lisedesin ... gordum de sen kaç yasindasin peki ..:)) kaydirigubbakcemile3 senin bu nickin çoook Güsellmiss yaa MutlulukReçetem , bana da yazsana bitane kek yapim yiyim cok sevdim ya.. cok komik
ben 17 yasindayim Fransada oturuyorumm

Ben üniverstede turizm okuyorum canim zemuszemus 21 yasindayim, almanyada yasiyorum ama 4gün sonra antalyaya tasiniyorum opuyorumnanaktan

gel sana cikolatali islak kek yapayim Şeniz

evet yaa ne güzel olur .. yeriz ne güzell !! cokacimcoook heheee
ne guzel bende turizm okumak isteriim .. cunki yabanci dilleri cok seviyorum ... bitek su almancayi çozemedim 8 senedir ne zor dilmis yaa !! biz okuldada goruruyoruz da..neden tasiniyosun ki sevmedin mi almanya gerci neresi sevilcek se !! ben bazen triplere giriyorumm bizim fransada DA çoook turk var diyorum niye hep deustchland deutschland gossteriyo bu televizyonlar diye !! naniknaniksırnaşık şey
Ja ich kann ein bisschen deutsch sprechen :dance:

yerim seni yerim opuyorumnanaktan

evleniyorum canim, antalyaya gelin gidecegim opuyorumnanaktan zaten orda otelde calisiyordum, antalya'ya asigimmmmmmmmm zemuszemus

deutsch'unu yerim senin kaydirigubbakcemile5

geldi mi msn'e?

Yoook gelmedi msn 'e gicigiiim bnm .. gelmiyo napiyosa .. :1no2::1no2: bekliim gelmessede msj atariz artik ..
sevip te konusmamak zor olucak .. gibi

yaa evlendigine çook sevindiim .. Hayirli olsunh Allah mesut bahtiyar etsin canim .. hep Mutlu ool .. Güler yuzun hiç solmasin ..

canim bende cevrimdisi bekliyorum yaa aslinda !! neyse cevrim içi beklim .. yarim saat sonra filan bakiim sonra msj atarim! olmazsa :1closedeyes::sinifsinif:

ben aksine sürekli aşkım aşkım ,canım canım ,bitanem bitanem diye gezen erkeğe güvenmem.onlar hep fasa fiso.hiç sevmiyorum erkeğin böyle ağzına bu tarz kelimeleri sakız edenini.çünkü hiçinandırıcı gelmiyor.helekikiminin ağzına hiç yakışmıyor.önemli olans sevgisini özlemini hissettirsin.sürekli vıcık vıcık bu kelimeleri söylemek zorunda değil.

bende aynisini söyledim ama ask iste :jeyyar:

Tmm bende Oyle Desin hep demiyorum ki !! bende sevmem öyle askiim cicim micim acaibime gider herhalde hiiiç yasamadigim için de .. zaten çoçuk dogru durst Açilamadi .. onu hayatta duyamam ki ben ondan zaten !! :/ yani bu benim gozumde kesinlesiyo galiba ..
ablasi boyle konusmalar ii degil demis .. kizlarla filan , onu dinliyo .. iste .. ben napabilirim ki artik .. !!! sanki ben oyle herkesle grsen bi kiz olsam anlardim herhalde..ilk defa bunu yasiyorum ama bende ona tam baglanmadan kapatim o zmn , simdi msj atip grszlim desem .de . soylemek geciyo içimden , ama korkuyorumm napiiim KIZLARRR ???? :1no2::1no2::çok üzgünüm:

ben dokuz aydır çıkıyorum benim sevgilim aramazdı sormazdı.telefon açınca susardı.aşkını dile getirmezdi.öyle alıştırdım ki.tabi sabırda gerekli.o aramadı ben hiç aramadım.hep sanki elinden her an kaçabilirim hissi verdim ona.msn de konuşunca onu konuşma sayar hiç aramazdı.msn deolmadım hep işim var dedim çıktım.girmedim.benden korkusuna gece arayınca açmadım.ertesi gün duymadın galiba dedi hayır duydum o saatte tele bakmam zamnında aramayı öğren dedim.derken 9 ayın sonunda bu adam başka şehirden benim yaşadığım şehre görevlendirme yaptırdı.her gün düzenli arar.birkereden bikaç kereye çıktı.güzel sözler söylemeye başladı.en güzeli nazımı cazımı çekiyor.hemen olmadı ama bunlar 9 ayımı aldı ve çoğu zaman beni kanser etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…