- Konu Sahibi esmergirl356
-
Bencede haklisin Asimai ...
Söylemem ben daha hiiç bi sey ona ..artik !!! zaten sinir'imi bozuyo..
Simdi ben ona biraz seninle daha az grsmzk istiyoruum.. bniim için Boylesi daha iyi olur kusura bakma .. DERSem ya tam sogur benimle grszMezse daha hiiiç napicam ??
ama yinede bi sey demk istiyoruum sinir olsun oda !!
yok yok yememem gerek ama.. bakalim yaa .. ben napicam onun dedikleri beni çok uzuyo bazen , simdiden onu dusunuyorum .. ya Onu dusunumedigim bi An Bile Yok !! her gun 24 Saat her an her saniye.. boyle bi sey yaasamak nasil bi sey misss yaaa..Zor mus bunu anladigim KEsiin zaten !:sm_confused:
bi sey sorcam sende lisedesin ... gordum de sen kaç yasindasin peki ..:)) kaydirigubbakcemile3 senin bu nickin çoook Güsellmiss yaa MutlulukReçetem , bana da yazsana bitane kek yapim yiyim cok sevdim ya.. cok komik
ben 17 yasindayim Fransada oturuyorumm
ben aksine sürekli aşkım aşkım ,canım canım ,bitanem bitanem diye gezen erkeğe güvenmem.onlar hep fasa fiso.hiç sevmiyorum erkeğin böyle ağzına bu tarz kelimeleri sakız edenini.çünkü hiçinandırıcı gelmiyor.helekikiminin ağzına hiç yakışmıyor.önemli olans sevgisini özlemini hissettirsin.sürekli vıcık vıcık bu kelimeleri söylemek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?