- 1 Mayıs 2021
- 6.695
- 31.303
-
- Konu Sahibi sessizprenses98
Zarif bir üyesin vesselamAcaba benim hiç hayranım var mı? Galiba yok. Ezik miyim nan ben??
Kim onlar ya. Nasıl senin gibi minnoş birine kafayı takarlar. Kadının düşmanı kadınKendimle alakalı sıkıntıları sordum kaç kez. Bazı kendini beğenmiş pro üyeler bana taktı resmen. Ben onların profiline yorum yapınca iyi gelmiyor ama. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmayacaksın.. Herkes birbirine saygılı olmalı. O kadar saçmalayan insan varken benim ciddi sorularıma takılması çok mantiksiz.
ister pro şikayet etsin isterse siz şikayet edin kurallara aykırı davranılmıyorsa banlanılmıyor.pro nun ayrıcalığı yok sitede.sadece bazı üyelerin konularda olduğunu görebiliyorlar rahatça hepsi buBuna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ile
Tabii ki vermiyor.Buna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ile
Diğer üyeliği ile konu açmış ablası. Üyelikleri karıştı şu an jsjsjsBu konundan önce en son 12 ocakta mesaj yazmışsın. 12 ocaktan beri kinini diri mi tuttun
aaa sen prosunnn.sanırım senden bahsediyor konu sahibiiiKim onlar ya. Nasıl senin gibi minnoş birine kafayı takarlar. Kadının düşmanı kadın
Aaaaa madem zamanı geldi , hemen yapıştırayım eksik kalmasın.Kim onlar ya. Nasıl senin gibi minnoş birine kafayı takarlar. Kadının düşmanı kadın
vallahi ben deBen bir şey yapmadım çay içiyom
Ben sizin sorunuzu yanlış anlamışım. Banlanmaktan bahsediyorsanız pro şikayet etti diye degil kurallara uygun degil diye engel yerdiniz mesela bu konu da kapanır ve belki engellenirsiniz cunku site üyeleri ile ilgili konu açmak da yasak mesela ben geçenlerde ehliyet yenileme konusu açtım yeri bdv degil diye uyarı aldim bana gore dertti evet ama ben ye uygun değildi sizinde böyledir. Yada kastı olarak kavga çıkacak konu açmışsınızdır.Buna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ile
Eman ben onları seviyom onlar beni sevmesedesevmediğin kimse yok yani koca sitede?ilginççççççbenim 2 3 tane var da
henüz 5 günlük üye miydiniz acaba?siteye nasıl bu kadar vakıfsınız acaba?Cok haklisiniz bu bir dert mi diye konu kapanmasin gercekten bazi üyeler dert burada.akil almak icin yaziyor insanlar ve altina yazilan yorumlari okurken ben utaniyorum.gercekten sorunun cozumune yonelik yapilan yorumlar kaynayip gidiyor onlarin sacmaliklarindan.
Sayisiz banlandim su zamana kadar, bir kere aklima gelmedi neden engelliyorlar hesabimi diye hesap sormak yavNeden engelliyorlar hesabı o zaman