- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
-
- Konu Sahibi sessizprenses98
İnsan hakları yazmış gördün mü AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH haykırdımEtiketler de pek güzelmis.
iyi bir şey yazdım size ama onu bile anlamamışsınız.başka yorumum yok yoruldummmmGeci
Size ne uyeligimden evet konu bu degil.elestirdigim konu da bu degil.
Üç günüm geçti hamilemiyim
SÜrtündü erkek arkadaşım hamilemiyim
28 yaşında regl oldum işyerinde tuvalate gidince pedimi nereye koyayım
Nasıl cvp verilir dalga geçmekten başka
Anlamayanin ben olduguma emin misiniz? Bakin hala polemik pesindesiniziyi bir şey yazdım size ama onu bile anlamamışsınız.başka yorumum yok yoruldummmm
Bir Sherlock sırrını asla deşifre etmez bebeyim. Üzgünüm sorun cevapsız kalacakBi sey sorcam konudan bağımsız, siz bu 'yeni uyesin, sen bu musun, en son bu zamanda yazmışın' gibili mevzuları nasıl takip ediyonuz ya, ben dümdük okuyup geçiyorum, cok üşeniyorumkonudan çok bağımsız değil gibi sanki be, oluru var sorunun ahdhsh
EvetAlakasız insanlar gelip çemkiriyor sonra balım ya. Eli belinde bir de hajajaja drama Queen tarzı insan çok.
Bizi insan hakları mahkemesi ne mi şkayet etmişİnsan hakları yazmış gördün mü AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH haykırdım
Ne verim ablama? Sevmediğiniz ve rahatsız olduğunuz forumda takılmak da ne bileyim....Anlamayanin ben olduguma emin misiniz? Bakin hala polemik pesindesiniz
Bu konundan önce en son 12 ocakta mesaj yazmışsın. 12 ocaktan beri kinini diri mi tuttun
Profile tıklıyoruz, açıksa mesajları görünüyor zaten.Bi sey sorcam konudan bağımsız, siz bu 'yeni uyesin, sen bu musun, en son bu zamanda yazmışın' gibili mevzuları nasıl takip ediyonuz ya, ben dümdük okuyup geçiyorum, cok üşeniyorumkonudan çok bağımsız değil gibi sanki be, oluru var sorunun ahdhsh
calci bak gayet güzel yorum yaptım onu bile anlatamadım ya.tuhaflık bende mi ayoll?Bir Sherlock sırrını asla deşifre etmez bebeyim. Üzgünüm sorun cevapsız kalacak
ben de koptum onaİnsan hakları yazmış gördün mü AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH haykırdım
benim sitede özgürlüğümü Tosun Paşa kısıtlıyor hep.ne zamandır içime atmıştım açıklayayım dedim fırsat varkenben de koptum ona. Sevelim sevilelim de yazsaydi tamdi. Ama oradan kırdım puanını eudhhdjskswk
Dün gece banlandı. Bugün diğer üyeliğiyle sitem etmeye gelmiş.2 üyelik kullanıyordur, yakın zamanda konu açmıştır.
Tek üyeliği varsa ve ocaktan beri içinde tuttuysa da allah yardımcısı olsun
Cahille girme münakaşaya,calci bak gayet güzel yorum yaptım onu bile anlatamadım ya.tuhaflık bende mi ayoll?
50 tl verirseniz siz de pro olursunuz. zor değil. ama tabi yağ fiyatları falan arttı o da artmış olabilirBuna prolar karar vermiyor yani onların şikayeti ile
Sen kimsin abla
sus kız hain pro üye ifşacı ispiyoncuAaaaa madem zamanı geldi , hemen yapıştırayım eksik kalmasın.
Bence de haklısın, kesinlikle kadının düşmanı yine kadın.
Eki Görüntüle 3060706