- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi benimhalaUMUTumvar
-
Okuyunca dedim evet benim de içimden geçen bazen bu.
Ama hayatın bir kanunu mu demeli ne demeli.
Çoğu mücadeleyi kadın veriyor...
acaba o mücadeleyi vermesek daha fazla mutlu olmaz mıyız ki?
doğuşundan itibaren anaçlık sadece kadına bahşedilmiş bişey olduğu için kadınlar bunca sıkıntıyı çekiyo canım maalesef....
Nasıl düşünürsen öyle yaşarsın.
Hiçbir şey için zorunluluğun yok.
Sadece çevreden öyle duymuşsun.
merhaba diyeyim öncelikle :)
Yazdığın yazı açtığın konu çok doğru katılıyorum sana nedense kadınlar hep bişey için uğraşan erkekler ayaklarnı uzatıp televizyona baktıktan sonra banane ya diyebilcek kapasitede insanlar.. Erkek arkadaşım var bazen kendinin beni sevdiğine okadar çok inanıyorum ki öyle şeyler söyleyip öyle şeyler yapar ki ama bazen olur dünyanın en umursamaz insanı olur bu nedir bilemedim erkeklik duygusu böyle bişey sanırım...
merhaba:)
işte bahsetmek istediğim şey de aslında özetle bu.kadın seviyorsa seviyordur.ilgileniyorsa ilgileniyordur.ama erkekte başka türlü.anlam veremiyorsunuz.seviyordu evet bunları bunları yapıyordu aradan 2 gün geçti şimdi neden bu kadar umursamaz tavırlar.bu durumda kadın sorgulamaya başlıyor.bu kez erkek bundan sıkılıyor.o yüzden kadın çok konuşan hiçbir şeyden memnun olmayan taraf oluyor erkeğin gözünde.ama kadın hep mücadelede.aç mıdır,yemek yemişmidir,üşümüşmüdür,eyvah hastaydı ne yapsamda iyileştirsem,bugünlerde kendime bakmadım kendime bakmalıyım.v.s. hep bir yorgunluk hali
aynen öyle bak şimdi başıma gelen bi olayı anlatıyım size bugün bana öğlen bi çicek geldi isim yazmıyor üstünde kimden geldiğine dair hiç bi bilgim yok bilmiyorum bende bi heycanla msj attım aşkım çiçekleri sen mi gönderdin diye ne çiçeği diye cvp geldi 21 tane gül dedim ben göndermedim kim gönderdi öğren bana söyle dedi ama nasıl soğuk bi görseniz ben o çiçekler gelince ne heycanla aldım ne hevesle aldım sonuçta 2 gün sonra doğum günüm ama hayal kırıklığına uğradım o anda çiçekleri atmak istedim ama kimden olduğunu öğrenmeden bişey yapmak istemedim aradım çiçekçiye kadar herkezi bilgi verilmiyor.. Sonra telefonum çaldı babam emanetini aldın mı dedi babamın karısı intertten siparişle bana göndermişler sevinsem mi üzülsem mi bilemedim anlatmak istediğim her şekilde biz üzülüyoruz aynı olay ona olsa off uzatma bilmiyorum işte kimden gelmiş ne biliyim yazmıyor der geçiştirirdi genel erkek görüşü işte biz yanlış anlaşılmamk için herşeyi detayına kadar anlatırız ama onlar için sonuç önemli başlangıç ve bitiş.....
ıcımden gecenlerı okumus buraya yazmıssın sankı bu sorunun cevabını bende cok dusundum ama ıcınden cıkamadım
Aslında bir bakıma erkeğin yapısının o olduğunu kabullenip kendimizi daha az yıpratırsak(ki yıpratmazsak diye bir şeçenek göremiyorum)
daha mutlu olabiliriz. Yaratılışı böyle erkeklerin. Değiştirmeye çalışmakla,kabullenememekle elimize hiç birşey geçmeyecektir. Üzüntü,gözyaşı,stresten başka.
sana bişey diyim mi kimi için zor kimi için kolay ben bu düşünceyi kafama otururttum çünkü bunun için zorluyolar adamı erkeğin gözü korkmadığı sürece seni ezdikçe ezer bunun için derler ya kadınalr başlarken mantıklı ve kontrollü başlar sonradan kendini kaybeder erkekler bizim sonda yaptığımızı başta başta yapığımızı sonda yaptığı için kaybettikleri bişey olmuyor.kesinlikle böyle işte:) biz hemen en ince ayrıntısına kadar öğreniriz.ama iş tersine döndüğünde bilmiyorum işte kim,isim yok istiyorsan ara çiçekçiyi öğren gibi cevaplar verirler.biz neden bu kadar detaya giriyoruz?kaybetmemek için mi? neden bu yüzden beni bırakıcaksa bıraksın mantığını neden oturtamıyoruz?
bende çıkamıyorum işin içinden.belki hep beraber çıkabiliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?