Neden bu yorgunluk?Neden hayatımızdan gitmesin diye bu çaba?

valla canım kadınlar klübü iyi güzelde işte burda ki kötü hikayeleri okuyunca bekarlar evlilikten ilişkiden herşeyden soğuyor..çok okumamak lazım aslında gerçekten,etkileniyor insan çünkü umutsuzluğa kapılıyor çok okumamaya çalış

hıkayeler kotü ama ne yazıkkı gercek:50:
bunlardan ders almak gerekır dıye dusunuyorum ben...
burada sunu ogrendım hıckımse evlendım nısanlandım dıye degısmıyor hep ezılen kadınlar oluyor :(

Ben de bekarım, şu ana kadar olan ilişkilerimden yola çıkarak, bir erkekten bu kadar anlayış beklemek aşırı derecede saçma birşey :D Beklersen, çok beklersin kendini yorarsan da bu empatiyi beklerken yorarsın. 7 senelik bir ilişkim var, ve erkek arkadaşım sofraya çatal-bıçak ve tabak koymayı sofrayı hazırlamak sanıyor misal :) Ben ondan fazlasını kendi kendine düşünmesini beklersem hata yapmış olurum çünkü erkekler düşünemeyen varlıklardır, söyliyceksin açık ve net bir şekilde. O zaman öflene pöflene de olsa yaparlar ama yaparlar yani en azından görev bilinçleri gelişmiş :)) He evlenmesek hep bekar kalsak toplumdaki diğer erkekleri (aildeki erkekler, iş arkadaşları, okul arkadaşları, akrabalar, vs.) elimine edemeyeceğimiz için yine aynı sıkıntıyı çekmiş olcak o nedenle temelde kendin için yaşamayı prensip edineceksin çocuğun yoksa.

Back