Neden bunlar benim başıma geldi

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum

Bütün kk toplu olarak sana evlenme dedi gittin evlendin. Ne dememiz bekliyorsun ki

Yani olmaması gerekiyor, böyle bir şey saklanmaz ama olmuş..
Mesela burada biz de sana evlenme üzülürsün dedik sende bizi dinlemedin. Olmuş, bitmiş önüne bak artık. Allah'ta şifa versin inşallah ne diyelim.

Hiç mi yanlışı felan olmadı bu adamın size illaki olmuştur siz görmek istememissinizdir. Önceki konularınızı okumadığım için bilmiyorum.

Hiç mi yanlışı felan olmadı bu adamın size illaki olmuştur siz görmek istememissinizdir. Önceki konularınızı okumadığım için bilmiyorum.
Ayaklarına kapanıp, bacağına sarılıp evlenme diye yalvarmadığımız kalmıştı bi.
Kimseyi dinlemedi, bir de milleti tersledi durdu, şimdi ne söylenmesini bekliyor, bilmiyorum ama durumuna da üzülüyorum; psikolojisi iyi değil, sanki bu herifin ve ailesinin yaptıkları çok tuhafmış gibi şoka girerek konular açmaya devam ediyor.

Evlenirken sağlık raporu almadinjz mi ?

Hiçbir şey sorulmamıştı bize.
Ben yine de öncesinde söylemiştim, hipofiz adenomum var benim de. Eşim bilerek evlendi. Ama doktor hiç sormadı.
Demek ki değişiyor. Zaten bosanmissin olan olmuş giden gitmiş. Ekpss den atandiysa hiç mi sonucuna falan bakmadın ne paylasmissiniz ki hastalık paylasasiniz. Bosandin boşver gitsin.

Herkes seni kıskanıyo zannedip verilen akıllara burun çevirirsen daha çok ağlarsın

Vallaha kardesim benim de kronik hastaligim var ve bekarken bana "kimseye anlatma seninle yoksa kimse evlenmek istemez" denildi. Yani anlayacagin bizim toplumda bu tutumda olan insan cok. Hastaligin varsa veya engelin o zaman 3. Sinif gelin ve damat oluyorsun. Saklanmasi tabi ki de yalnis. Ama sebebi bu

Senin bu sok olmalarin yok mu beni benden aliyor. Adami tanimak icin ne yaptin? Adamin sana yaptigi muameleleri yutup kosa kosa evlenen kimdi? Boyle bir durum evlendikten sonra da olabilirdi o zaman sen kosa kosa bu adami bosayacaktin herhalde. Her gun burada milleti azarlayip azarlayip tekrar ayni kisilere sorman cok hos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…