Bütün kk toplu olarak sana evlenme dedi gittin evlendin. Ne dememiz bekliyorsun kiArkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Hiç mi yanlışı felan olmadı bu adamın size illaki olmuştur siz görmek istememissinizdir. Önceki konularınızı okumadığım için bilmiyorum.Arkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Ayaklarına kapanıp, bacağına sarılıp evlenme diye yalvarmadığımız kalmıştı bi.Hiç mi yanlışı felan olmadı bu adamın size illaki olmuştur siz görmek istememissinizdir. Önceki konularınızı okumadığım için bilmiyorum.
Evlenirken sağlık raporu almadinjz mi ?Arkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Sağlık raporunda beyin damarlarına bakılmıyor, akciğer röntgeni ve bir takım kat testleri yapılıyor sadece.Evlenirken sağlık raporu almadinjz mi ?
Hastalığı var mı yok mu diye ben evlenirken soruldu. Ben de MS hastasiyim bütün detaylarıyla eşime anlatti.Sağlık raporunda beyin damarlarına bakılmıyor, akciğer röntgeni ve bir takım kat testleri yapılıyor sadece.
Hiçbir şey sorulmamıştı bize.Hastalığı var mı yok mu diye ben evlenirken soruldu. Ben de MS hastasiyim bütün detaylarıyla eşime anlatti.
Demek ki değişiyor. Zaten bosanmissin olan olmuş giden gitmiş. Ekpss den atandiysa hiç mi sonucuna falan bakmadın ne paylasmissiniz ki hastalık paylasasiniz. Bosandin boşver gitsin.Hiçbir şey sorulmamıştı bize.
Ben yine de öncesinde söylemiştim, hipofiz adenomum var benim de. Eşim bilerek evlendi. Ama doktor hiç sormadı.
Herkes seni kıskanıyo zannedip verilen akıllara burun çevirirsen daha çok ağlarsınArkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Öyle zannetmiyorum ztn davami actim hergun bişeyi çıkıyorHerkes seni kıskanıyo zannedip verilen akıllara burun çevirirsen daha çok ağlarsın
Bn bilmiyodum yeni ogrendimDemek ki değişiyor. Zaten bosanmissin olan olmuş giden gitmiş. Ekpss den atandiysa hiç mi sonucuna falan bakmadın ne paylasmissiniz ki hastalık paylasasiniz. Bosandin boşver gitsin.
KpssileDemek ki değişiyor. Zaten bosanmissin olan olmuş giden gitmiş. Ekpss den atandiysa hiç mi sonucuna falan bakmadın ne paylasmissiniz ki hastalık paylasasiniz. Bosandin boşver gitsin.
Kpssile atanmadı engelli raporuyla ise girmisKpssile
Arkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Engelli bireyler için yapılan kpss sinavinin adı e-kpss zaten kpss engelli raporuyla girmiş diyorsun yaKpssile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?