Soyleseydi.durust.oldugu için kizmazdimVallaha kardesim benim de kronik hastaligim var ve bekarken bana "kimseye anlatma seninle yoksa kimse evlenmek istemez" denildi. Yani anlayacagin bizim toplumda bu tutumda olan insan cok. Hastaligin varsa veya engelin o zaman 3. Sinif gelin ve damat oluyorsun. Saklanmasi tabi ki de yalnis. Ama sebebi bu
yani kusura kalmayın da insanlar hangi puan türünün sıralamada kaçıncı olduğunu ezbere biliyor artık bu kadar mı şaşkınsınız bişeyden haberiniz yok?Kpssile atanmadı engelli raporuyla ise girmis
Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Cidden mi?Soyleseydi.durust.oldugu için kizmazdim
Soyleseydi.durust.oldugu için kizmazdim
Şaka de lütfenNasıl neden
Bile bile evlendiniz hepimizin kıskançlıktan evlenme dedigini düşündünüz herkese ben hallettim konuştum ağzının payını verdim dediniz e ne oldu şimdi?
Hala salmadın şu adamı hani boşanacaktın gebersin bırakArkadaşlar nişanlılık döneminden beni tanıyanlar bilir.3 ay evli kaldim bir sürü olay oldu bosaniyoruz.ogrendim ki beyin damarlarında tıkanıklık var mis isede engelli raporuyla girmis böyle bişey nasıl saklanır şok oldum
Ay bide şu evlenenler evliliği böyle harika bir şey görüp herkesin onları kıskandığını düşünüyor yaŞaka de lütfenhiç tanımadığı insanların kıskandığını düşünmüş olamaz bu mikemmel kocişini
HehshshhdhsAy bide şu evlenenler evliliği böyle harika bir şey görüp herkesin onları kıskandığını düşünüyor ya
Davayı açtım ztn gün bekliyorumHala salmadın şu adamı hani boşanacaktın gebersin bırak
Bazı gerçekleri göremedim ama haklisinizSana burda 10000 kez evlenme yazilldi cano ama sen laftan anlamadin. Sana ne yazalim simdi?
Nur kimBazen avril ile nur'un birbirlerinin yan çarı oldugunu dusunuyorum.
Ne diyosunŞaka de lütfenhiç tanımadığı insanların kıskandığını düşünmüş olamaz bu mikemmel kocişini
Size evlenme diyenlere kıskanıyorlar yaftası yapıştırmışsınız diyorum ki sizce bu adamın kıskanılcak ne yanı var ki hiç tanımadığınız insanlar kıskansınNe diyosun
Bn nr bileyim bu kadar yalancı oldugunuBütün kk toplu olarak sana evlenme dedi gittin evlendin. Ne dememiz bekliyorsun ki
O kismi hoş değil ztnKizacak birsey degil zaten hasta olmasi. Ama sizden saklamamasi gerekirdi
Bizde yuvamız olsun diye evkendikte hayatı yalanmisYani olmaması gerekiyor, böyle bir şey saklanmaz ama olmuş..
Mesela burada biz de sana evlenme üzülürsün dedik sende bizi dinlemedin. Olmuş, bitmiş önüne bak artık. Allah'ta şifa versin inşallah ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?