Neden Bunu Bana Yapıyosun??? :{

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
başta büyük bi offfffffffla başlamak istiyorumm

erk. arkadaşımın bana hep sinirlendiğinde BİTTİ kelimesini kullanmasından nefret ediyorum..ya ne anlıyo bilmiyorum illa benim canımı yakıcak mafoldumben

her sabah günaydın msjları çekerdim p.tesi günü denedim bugünde çekmiyim napıcak die öğlene doğru daha kalkmadınmı hani günaydın filan..buraya kadar herşey güzel..o akşam yaptığı bi harekete gıcık oldum salı günüde kendi kendime söz verdim tele akşama kadar bakmıcam die kafamçokkarıştı akşam baktığımda 5 kere filan aramış msj çekmiş yaşıonmu die sonra tekrar aradığında soğuk davrandım hatta soğuk davranmamın nedeninide açıkladım oda kızdı ii akşamlar kapatıom ben dedi bende o kapatmadan ben kapadım..dünde tüm gün yine aramadım tabi oda aramadı akşama doğru msj atmış ikimizde daha fazla yıprandamadan bitirelim bana çok güzel günler yaşattın ama biz ii bi çift olamıyoruz hakkını helal et senden tek bişi isticem arkamdan sakın beddua etme die kötükedihüso arıorum açmıo msj atıorum arama fatos böle bitsin dio sonrada teli kapatıo :mymeka: sinirle hattımıda kırdım :1no2: annemden msj attım bedduamı ediyorum hayatın boyunca seni köpekler kovalasın dedim (köpeklerden acayip korkarda) :1rolleyes: ya sinirlenince neden bittti dio çocuk oyuncağımı bu :mymeka: çok sinirleniyorum ya kötükedihüso mafoldumben bakalım arıcak mı :çok üzgünüm: sadece paylaşmak istedim bunalıyorummm iice boğuluyorum mafoldumben Beni çok sevdiğini adım gibi biliyorum ama NEDEN canı yanınca benimkinide yakıo mafoldumben:gitme:

Aboooooooo dur canım yaaaaa bu konuda kafa yormamız lazımm acele etmee =(
Hemen arama durdur mesajda cekmee bişiler düşünelim hemenn =(
Sana geri dönceğinden eminmisinn..Hep böyle olurmu ?? Ne kadardır bırlıktesınızz ?

tohaf olay peki sen niye azcık huyuna gitmiyorsun ikinizde sinirlerinize hakim olamıyorsunuz ama sanırım geri döner sinirleri yatışınca

canım 2,5 senedir birlikteyiz yaa offf

tohaf olay peki sen niye azcık huyuna gitmiyorsun ikinizde sinirlerinize hakim olamıyorsunuz ama sanırım geri döner sinirleri yatışınca

inşş.. ben sinirden daha çok inadım annem hep der yarın bigün evlenicen kızım bu kadar inat olma öyle evlilik sürmez yeri gelicek sen alttan alıcan filan die :çok üzgünüm: can çıkıo huy çıkmıo :1no2: o da benden inat mafoldumben

Buraya yazıyorum; sen aramasan da o seni arayacak ya da mesaj yazacak,

Ama kesinlikle bu gidiş bir son değil

şimdiye kdr hep aradı bundan 1 ay önce bi ben araya araya ikna ettim (yani beni görünce dayanamadı) asla böle şeyleri yüzüme söylemez hep msjla yapar gıcık ya..yüzyüze görüşsek kesinlikle ağzına bile almaz çünkü dayanamıo beni görünce hemen gülüo sarılıo :umursamaz:

Buraya yazıyorum; sen aramasan da o seni arayacak ya da mesaj yazacak,

Ama kesinlikle bu gidiş bir son değil

diğerindede dedim turan böle basit şeylerde hemen bitti deme ya bitirmek kolaymı bana sinirleniosan fatoş şu şu huyunu beğenmiyorum bana böle davranma de die ama yok...kötükedihüso sinirlenince bişi görmio aynı şekilde devam buna başka bi çare bulmak lazım kolay bitti diyemesin :çok üzgünüm:

Evet, sizin sorununuz bu;

En ufak bir şeyde bitti diyip kendini naza çekiyor.

Yoksa istediği şey ayrılmak değil yani.

Bunun üzerinden konuya devam etmek, çözüm üretmek lazım

peki neden soğuk konuştun ve neden bu adam sürekli bitti diyor sana ...
sürekli bitti diyebiliyorsa demek ki seni kaybetmek korkusu yok ... önce bunu yaşatmalısın...

ama bir ilişki bu boyuta geldiyse de pek birşey beklememek lazım... 2,5 sene olmuş birbirinizi yeterince tanımışsınızdır...

bir de seni çok seviyor olabilir ama erkekler için mantık daha ön plandadır ve unutmak daha kolaydır... sevgisine çok güveniyorsun ... ama sevgi herşey değildir... olmuyorsa olmuyordur...ama bence sende de hata var annen de uyardığına göre...

bence de bir süre üzerine gitme ;ama bu süreçte ilişkinizi senin tavrını , onun tavrını tart bakalım... kim nerde yanlış yapmış...

bu çocuk oyuncağı mı ki bitti bitti bitti diye konusuyor
çok saçma
aynısını bana yapsalar ilk soyleyişte biterdi
birkerede sen ona yap bakalım ne olacak
kendini nimetten sanmasın arkadaş
bu dünyada tek o yokkkk

tabiki sevgisine ne kadar güvenebilirim yani sonuçta insanın heran ne yapacağı belli olmuyo belkide kafasına koymuştur gerçekten bitircektir...korkum işte burda başlıo..sevio bırakamaz asla demem ya gerçekten bittiyse korkusu içimi kemiren..şuanda bitirecek bi sebep yok ortada yada varsada çok basit bi sebep bence..sevgi bu kadar basit olmamalı :1no2:

soğuk davranmamın nedeni ben ona kızınca soğuk davranırım o da bazen alttan alır bazen çok sinirlendiyse bitti der bundan ibaret ilişkimiz hep böleydi sonrada hiç bişi yokmuş gibi arıo..

canim sana hatalarini soyluyor duzelt diyor..
bunlari ciddiye al zorda olsa onu rahatsiz eden yanlarini torpulemeye calis..
seni sevsede karsindakini biktirirsin.uzaklastirirsin kendinden..
ileride bir sorun oldugunda hep boyle tartisacaginizi dusunup sevsede kesin bitirir..
onu kaybetmek istemiyorsan once otur dusun onun ve senin hatalarinizi..
ikinizde bunlari yapmamaya calisin..
belkide o bilerek yapiyordur onun istedigi gibi olman icin yada o an yapamayacaginizi dusunup umutsuzluga kapiliyor bitti diyor..
onunda yaptigi dogru degil tabiki..
tamamen kaybettikten sonra ALLAH korusun cok pisman olursunuz..
keske yapsaydim isteklerini cok zor degilmis dersiniz.
bu sekilde yok yere iliskinizi bitirmeyinn...:1hug:

Son düzenleme:

ahh be canım morsum yok nerde bana hatalarımı sölemiyo direk yapıştırıo bitti lafını..hatam ne biliomusun ona ilgi göstermemem o gün soğuk davranmam illa pışpışlıcam beyfendiyi o zmn benden iisi yok ölüo benim için ama hep pışpışlamaklada olmuoki canımı sıktığında bende yapamıcammı nazımı yaa kötükedihüso

Tatlım önemli olan kavga anlarınızda da saygınızı yitirmemeniz. İlişkinin bitimini birbirinize koz olarak kullanmayın böyle yoksa ilişkiniz gerçekten çok yıpranır. Çevremde çok görüyorum böyle şeyler ama 2.5 yılınıza yazık gerçekten. Her zaman bi taraf alttan almalı yoksa çözüm üretemezsiniz. Kavga ettiğinizde de mesajla çözüme ulaştırmayı denemeyin bence yüzyüze görüşün o zaman her şey daha dikkatli, daha düşünerek yapılır. Kadın milleti her zaman ağırdan satmalı kendini diyorum ve sen de tedbiri elden birakma canimyerimseniben

inat olma cnm ya bak benimkide inatlaştı benimle ve tamamen ayrıldık. Barışırsınız yarın öbür gün üzme tatlı canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…