- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
Aboooooooo dur canım yaaaaa bu konuda kafa yormamız lazımm acele etmee =(
Hemen arama durdur mesajda cekmee bişiler düşünelim hemenn =(
Sana geri dönceğinden eminmisinn..Hep böyle olurmu ?? Ne kadardır bırlıktesınızz ?
tohaf olay peki sen niye azcık huyuna gitmiyorsun ikinizde sinirlerinize hakim olamıyorsunuz ama sanırım geri döner sinirleri yatışınca
Buraya yazıyorum; sen aramasan da o seni arayacak ya da mesaj yazacak,
Ama kesinlikle bu gidiş bir son değil
diğerindede dedim turan böle basit şeylerde hemen bitti deme ya bitirmek kolaymı bana sinirleniosan fatoş şu şu huyunu beğenmiyorum bana böle davranma de die ama yok...kötükedihüso sinirlenince bişi görmio aynı şekilde devam buna başka bi çare bulmak lazım kolay bitti diyemesin :çok üzgünüm:
peki neden soğuk konuştun ve neden bu adam sürekli bitti diyor sana ...
sürekli bitti diyebiliyorsa demek ki seni kaybetmek korkusu yok ... önce bunu yaşatmalısın...
ama bir ilişki bu boyuta geldiyse de pek birşey beklememek lazım... 2,5 sene olmuş birbirinizi yeterince tanımışsınızdır...
bir de seni çok seviyor olabilir ama erkekler için mantık daha ön plandadır ve unutmak daha kolaydır... sevgisine çok güveniyorsun ... ama sevgi herşey değildir... olmuyorsa olmuyordur...ama bence sende de hata var annen de uyardığına göre...
bence de bir süre üzerine gitme ;ama bu süreçte ilişkinizi senin tavrını , onun tavrını tart bakalım... kim nerde yanlış yapmış...
canim sana hatalarini soyluyor duzelt diyor..
bunlari ciddiye al zorda olsa onu rahatsiz eden yanlarini torpulemeye calis..
seni sevsede karsindakini biktirirsin.uzaklastirirsin kendinden..
ileride bir sorun oldugunda hep boyle tartisacaginizi dusunup sevsede kesin bitirir..
onu kaybetmek istemiyorsan once otur dusun onun ve senin hatalarinizi..
ikinizde bunlari yapmamaya calisin..
belkide o bilerek yapiyordur onun istedigi gibi olman icin yada o an yapamayacaginizi dusunup umutsuzluga kapiliyor bitti diyor..
onunda yaptigi dogru degil tabiki..
tamamen kaybettikten sonra ALLAH korusun cok pisman olursunuz..
keske yapsaydim isteklerini cok zor degilmis dersiniz.
bu sekilde yok yere iliskinizi bitirmeyinn...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?