- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
canım 2,5 senedir birlikteyiz yaa offf
başta büyük bi offfffffffla başlamak istiyorumm
erk. arkadaşımın bana hep sinirlendiğinde BİTTİ kelimesini kullanmasından nefret ediyorum..ya ne anlıyo bilmiyorum illa benim canımı yakıcak mafoldumben
her sabah günaydın msjları çekerdim p.tesi günü denedim bugünde çekmiyim napıcak die öğlene doğru daha kalkmadınmı hani günaydın filan..buraya kadar herşey güzel..o akşam yaptığı bi harekete gıcık oldum salı günüde kendi kendime söz verdim tele akşama kadar bakmıcam die kafamçokkarıştı akşam baktığımda 5 kere filan aramış msj çekmiş yaşıonmu die sonra tekrar aradığında soğuk davrandım hatta soğuk davranmamın nedeninide açıkladım oda kızdı ii akşamlar kapatıom ben dedi bende o kapatmadan ben kapadım..dünde tüm gün yine aramadım tabi oda aramadı akşama doğru msj atmış ikimizde daha fazla yıprandamadan bitirelim bana çok güzel günler yaşattın ama biz ii bi çift olamıyoruz hakkını helal et senden tek bişi isticem arkamdan sakın beddua etme die kötükedihüso arıorum açmıo msj atıorum arama fatos böle bitsin dio sonrada teli kapatıo :mymeka: sinirle hattımıda kırdım :1no2: annemden msj attım bedduamı ediyorum hayatın boyunca seni köpekler kovalasın dedim (köpeklerden acayip korkarda) :1rolleyes: ya sinirlenince neden bittti dio çocuk oyuncağımı bu :mymeka: çok sinirleniyorum ya kötükedihüso mafoldumben bakalım arıcak mı :çok üzgünüm: sadece paylaşmak istedim bunalıyorummm iice boğuluyorum mafoldumben Beni çok sevdiğini adım gibi biliyorum ama NEDEN canı yanınca benimkinide yakıo mafoldumben:gitme:
bende sevgilime hep bitti derim. ama bunu kendini biraz daha toparlasın kaybetme korkusu olsun diye derdim.artık dün patladı ve ara verelim biraz dedi. sende bırak bakalım biraz kendi haline arama sorma bakalım napıcak
evet canım insan sabredemio malesef :1no2: her pazar buluşuruz buluşmadığımız bi pazar hiç olmadı bu güne kdr ne kadar bitti desekte pazara kadar beklicem aramazsa gerçekten bitti artık yapacak bişeyim yok mafoldumben pazarda aramassa durumumu düşünemiyorum çıldırırım heralde mafoldumben
ya varya bunu ben de çok sık yapıyordum bigün yeter artık her kavgada bitsin demenden bıktım istiyorsan bitsin dedi acayip çıkıştı bu kadar basit mi bu çocuk oyuncağı mı diye.artık yapmıyorum zaten söz de verdim.sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?