Neden Bunu Bana Yapıyosun??? :{

canım 2,5 senedir birlikteyiz yaa offf

uzunda bie süre beraberliğiniz insanlar için artık çocuk oyuncağı oldu bu kelimeyi kullanmak ondan sonrada pişman olmak ben çözemedim benimkide aynıydı ilk zamnlar allahtan şimdi düzeldi nediyinm canım allah yardımcın olsun:uhm:

her seferinde "bitti" diyorsa ve sen de böyle dedi diye
hemen yumuşayıp söylenenleri unutup, devam etsin diye çaba sarf ediyorsan
daha çok söyler bu lafı
yalama olmuş artık neredeyse

Bittiyse bitti de bu da mı mesajla söylenir, cidden bitirmek isteyen karşısına alır konusur ama hep bi kolaya kaçış var, alışmış insanlar kolaya ,yaz yolla. Sonrada sinirliydim de çık işin içinden. ınsanlar ilişkilerin sorumlulugunu tasımakta zorlanıyor bitirişi bile sorumsuzca yapıyor. G aliba sadece sabırla beklemen gerekiyor, gördüğüm kadarıyla biz bayanlar tartışma sonraları pek sabırlı davranamıyoruz erkeklerde bunu biliyor nasılsa o arar mesaj ceker diye susup geri çekiliyor. Bir de inat diyorsun Allah yardımcın olsun.

evet canım insan sabredemio malesef :1no2: her pazar buluşuruz buluşmadığımız bi pazar hiç olmadı bu güne kdr ne kadar bitti desekte pazara kadar beklicem aramazsa gerçekten bitti artık yapacak bişeyim yok mafoldumben pazarda aramassa durumumu düşünemiyorum çıldırırım heralde mafoldumben

sarissa canım belkide o bitti deyip tekrar aramasında biraz kızsamda dayanamıyorum sonuçta çok seviyorum vede özlüyorum yani zaaf benimkiside galiba..:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

bende sevgilime hep bitti derim. ama bunu kendini biraz daha toparlasın kaybetme korkusu olsun diye derdim.artık dün patladı ve ara verelim biraz dedi. sende bırak bakalım biraz kendi haline arama sorma bakalım napıcak

bende sevgilime hep bitti derim. ama bunu kendini biraz daha toparlasın kaybetme korkusu olsun diye derdim.artık dün patladı ve ara verelim biraz dedi. sende bırak bakalım biraz kendi haline arama sorma bakalım napıcak

aramıcam zaten hattımda yok kendi bilir :umursamaz: saçma sapan yere bitiren o arayanda o olsun :mymeka:

evet alıştı malesef gerçi hep böleymiş huyu böle :mymeka: işte ne dersi versem :uhm: fikirleriniz varsa söleyin :1hug:gelişmeler olursada size haber veririm

Son düzenleme:
hiç ders vermek için konu arama bence ..,
çünkü çok iyi biliyorum gururuna yediremiyecek ..
baştaki bitti dediklerinde kızacaktın ..

canım her defasında, en ufak bir hoşnutsuzluğunda;
tamam, bitsin bu ilişki derken...ve seni aramazken..
senin canının acıyacağını düşünmeyen bir erkek.. seni gerçek manada seven erkek üzülmeni asla istemez bence..

seviyorsun, anlayabiliyorum seni ama;
bence o; bu davranışları ile senin sevgini hak etmiyor zaten canım..

hiç üzme kendini, ne olur...
sevgini hak edecek birisi ile güzel günler görmen dileğiyle...

Son düzenleme:

canım sevgi unutulabilen bir şeydir
bir gün mutlu beş günün gözyaşı içinde geçiyorsa yol ver gitsin.
bunu yapmak zor oluyor ama sonunda derin ohhh çekiyorsun
bağlayıcı bir şey de yok nasılsa
bir ilişki nasıl başladıysa öyle gidiyor
durmadan ayrılıp barışıyorsanız ilerde de aynı şey olmaya devam edecek

her zaman tek dileğim hakkımda hayırlısının olması Rabbimden..:çok üzgünüm:2,5 senedir annemle benim duam hayırlısıysa olsun hayırlısı deilse uzamadan bitsin olmuştu Allah'ım bilir

dönmesinimi istiyorsun...
ozaman yapacagın onaa sen değil ben bitiriyorum demek..
ona annen msj at... yeter bıktım senin bittilerinden .. bu sefer sen değil ben bitiriyorum hattımıda kırdım yok artık. kib...

gör bak noluyo ozamann..
yine arıycaksan ararsın ama nasılsa kaybedecek bireşyin yok... :)))
derlerya ölürken bile kuyrugu dik ölmek lazım....

yok canım 2 gün sonramı ben bitiriorum dicem sonra demezmi bu kız kafayımı yedi noluo die fisfisfis bak dayanamadı benle konuşmak istiyo filan sanar lülülülülülü bu saatten sonra bişi demem ararsa yapıcamı biliyorum aramazsada yolu açık olsun bi ben daha bulamasın :umursamaz:

fikir istemişsin ya
o sevgiline de ki ,
eğer bana bir daha bitti dersen bu son deyişin olur bir daha söylemene izin vermem o an gerçekten biter de
aslında şimdiye kadar yapman gereken de buydu aslında ya

ya varya bunu ben de çok sık yapıyordum bigün yeter artık her kavgada bitsin demenden bıktım istiyorsan bitsin dedi acayip çıkıştı bu kadar basit mi bu çocuk oyuncağı mı diye.artık yapmıyorum zaten söz de verdim.sorun yok.

evet haklısın canım bende yeri geldi çok bitti dedim bu sefer kesin filan ama sonuç ikimizde yapamıyoruz :mymeka:kaydirigubbakcemile yani ikimizin huylarıda gerçekten aynı herşeyde..düşüncelerde, inatlıkta, yani hemen hemen akla gelicek herşeyde..buluştumuzda bile bakıyoruzki aynı renkte giyinmişiz :uhm: şuanda ben aramıcam diorum ya o da benden daha çok diodur aramıcam die belki :çok üzgünüm: ama ben çok özledimm 2 günde olsa inş o da özlemiştirde daha fazla dayanamadan arar :çok üzgünüm: aman ne biliyim herşeyin aynı olmasıda kötüymüş heralde mafoldumben halbuki ii bişi sanardım :1no2:

beni kaybetmeyi göze alamıyosa desin bundan sonra bakalım :umursamaz: ya gerçekten bi saatten sonra ciddi bişeylere yaklaşırken böle olması çok koyuyo..ben bundan başkası olmasın die hayaller kurdukça onla ilgili bitiremiyorum arayınca bi kızıyorum iki kızıyorum üçüncüye bende dayanamıyorumm..her hayalimde o olması beni ona çekio geleceğim onun üzerine kurulu mafoldumben o olmadan başka bi gelecek düşünemiyorum bile aklıma getirdikçe canım yanıyo :çok üzgünüm: herkesin istediği gibi bende yürekten sevdiğimle evlenmek istiyorum offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…