- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
-
yorumları tek tek okuma fırsatım olmadan yorum yapıcam belki benim gibi yazan biri vardır. öncelikle 4 yıllık bi ilişkim var erkek milleti başta canım balım gülüm sonra gösterirler sinirlerini ilişki uzayınca bi rahatlık geliyo onlara nasıl olsa benim havasına giriyorlar. benimkide aynı seninki gibi gereksiz yere kavga çıkarırdı bitti derdi bende hep ağlardım zırlardım üzülürdüm falan. zamanla şunu anladım bitti demesinin sebebi bitmeyeceğini bilmesi çünkü ben çok üzülüyorum. günlerden birgün yine bi kavga sonrasında bitti artık katlanamıcam yeter cart curt bir sürü şey söyledi bende tamam dedim. aramadım msj atmadım beyefendi kuzu kuzu aradı sinirle söyledim afedersin aşkım bitmeyeceğini sende biliyorsun sensiz yaşayamam gibi sözler söyledi bende çocuk oyuncağı değil bu bitti diyorsan bitmiştir oyun oynamıyoruz aklını başına topla dedim ve bi süre konuşmayalım kızgınım sana çocukça davranıyosun gibi şeyler söyledim. daha sonra yine bi kavgada bitti dedi bende unutma sen bensiz yaşayamazsın dedim dediğim gibide oldu yine aradı özür diledi. ve şuan o kelimeyi kullanamıyor onu bigün terk edebileceğimi düşünüyor. bende onsuz yaşayamam ama o bunu bilmesede olur.... tavrını koyucaksın nazınıda yapıcaksın erkekler bu dilden anlıyo napalım...
ahh be canım morsum yok nerde bana hatalarımı sölemiyo direk yapıştırıo bitti lafını..hatam ne biliomusun ona ilgi göstermemem o gün soğuk davranmam illa pışpışlıcam beyfendiyi o zmn benden iisi yok ölüo benim için ama hep pışpışlamaklada olmuoki canımı sıktığında bende yapamıcammı nazımı yaa kötükedihüso
ARAMADI KIZLAR mafoldumben ŞİMDİYE KADAR BEKLEDİM ARAMADI mafoldumben BEN ARADIM MEŞGULE ATTI SONRADA TELİ KOMPLE KAPADI mafoldumben SABAHTAN BERİ AĞLIYORUM mafoldumbenmafoldumben ÇILDIRCAM ALLAHIM NOLUR BU ACIYI YAŞATMA ÇOK KÖTÜYÜMMMMM mafoldumbenmafoldumben
Kıyamam canım ya :çok üzgünüm:
Nolur kendini fazla üzme, akısına bırak bekle bakalım nolcak,
hani bi laf vardır ya,
gidenin ardından aglama, dönerse senindir, dönmezse zaten hic senin olmamıstır diye.
Allah gönlüne göre versin, sabır, sabır, sabır.. :Saruboceq:
offf çok üzüldüm umarım aramıştır keşke aramasaydın sen ona kocaman bi fırsat verdin ama sanada kızamıyorum için içini yiyor merak ediyorsun seninkide az gıcık degilmiş önce mesgule at sonra kapat ohh ne alaaa inşallah herşey gönlünce olur ne diyim üzme kendini
Aslında bizler bu durumlarda her şeyi erkeklerden bekleriz ..
Bizim için arayıp ikna etmek alışılmışın dışındadır ..
Beynimizde bu göre erkeklere verilir ..
Sen bir kere bunu kırmışsın aramışsın ..
Ama o açmamış , kapamış ..
Baştaki mesajda beni sevdiğinden eminim demişsin ..
Bir bırak .. düşünsün .. sen böyle ararsan daha da soğur senden ..
Sensiz olamayacağını anlar ..
2,5 senede çok şeye alışmıştır değil mi ?
Vazgeçişmezleri mutlaka oluşmuştur ..
Aramaz ise boşver ..
Ne dyebiliriz ki ?
sizlere kaba bi şekilde anlatıım bugün yaşadığımı aradım açmadı sonra telini komple kapayınca bende ben seni daha çok sevmişim Allahım inş bundan sonra değer kıymet bilenlere çattırır sen yanlış insanmışsın yazdım..telini açıp msj iletiliriletilmez cevap verdi seninde kandilin mübarek olsun senin için dua edicem sende ömrün boyunca hep mutlu olursun filan..bende senin duana ihtiyacım yok dedim..biliyorum duama ihtiyacın olmadığını bundan sonra etmem tamam sende msj atma dedi :çok üzgünüm: aradım açtı asker arkadı gelmiş onu gezdiriomuşsonra her aradımda açtı öle işte helallik istedi bende vermedim Allaha havale ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?