- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Ya anlatma değil de konu arasında iş bakıyorum ağırdan artık gibi bi söylemim oldu. Bana acil iş lazım çalışmazsam olmayacak durumumuz kötü demişim gibi birden bi heyecanlandılar. Millete bizim zor durumda olup da onların yardım ettiği imajı veriyorlar. Su an kocam işten ayrılsın en başta onlar aramaz zaten aman belli mi olur belki paraları falan yoktur isterler diye. Hiçbir zaman da para pul istemişliğimix yok yani. Bundan ötürü mü ego yapıyorlar onu da anlamıyorum.Ben burada bunu çok dıyuyorum
Eşimi aramayan beni hiç aramasın
Ararsa da açmam yani
Ben canım istemezse anneme de açmam
Çok zor değil
Herkesin bağımsız hayatı var anlatmayın kimseye bir şey
İki yıl işsiz evde oturdum da kimseye anlatmadım mesela
Yıllar sonra anlattım
Gerçekten mi ya. Biz haftada 4 gün konuşuyoruz öyle böyle ama bir süre sonra b..ka sarıyor afedersiniz. Benden kaynaklı diye düşünmeye başladım su an.5 senelik evliyim kp in numarasını bilmiyorum
Gerçekten mi ya. Biz haftada 4 gün konuşuyoruz öyle böyle ama bir süre sonra b..ka sarıyor afedersiniz. Benden kaynaklı diye düşünmeye başladım su an.
Aramız iyidir de sürekli bi baskı hali var. Kusura bakma belirtmeyi unuttum sadece kp ile konuştuğumu kast etmedim. Eşimin ailesi ve akrabaları ile. Annesi halası teyzesi babası vs. İşin baskı boyutu çok çirkin. Daha önce bi konu daha açmıştım gelme gitme konusuyla ilgili onu daha çözemedim düşünün.Ay haftada 4 gün kp ile ne konuşulur hiç normal değil hani aranız iyi olur dicem de o bile saçma olurdu
Bende de var öyle bir tane en son yaptığı hareketten sonra ne için kırıldığımı söyledim koydum mesafeyi aramıyorum... Kendisi ararsa konuşurum o kdr ... Arkamızdan dünya borç yaptım düğün ettim onlara diye konuşmuş pehhhh... Bende aradım, bu söylediğini yüzüne söyledim sonra da düğünde gelen para ve altınları üzerime takmadan alıp gittin de şimdi neyin borcuna girip de bunu dedin dedim ik mik dedi... Kapattım telefonu şimdi utandigina bana daha iyi davranmaya çalışıyor... Yani demem o ki dürüst olun rahatsız olduğunuz konuyu yüzüne söyleyin...Yok öyle değil. Hiçbir zaman yardım etme gibi bir gayesi olmamasına rağmen milletin içinde yardım ediyormuş gibi görünmesine vebunun için beni kullanmasına kızdım.
Ne oldu niye banlandım anlamadım
Çok tşk ederim arkadasım tavsiyelerin için gerçekten ya.Yanlışlık oldu heralde geri gelmişsin :)
Mesafe bozma ve laf sokma senin ilacın
Muhtelemen biraz iğneler batacak size ... Çünkü eşiniz ailesine karşı karşıya kalmış ama sorun etmeyin...herkes nerede ne konuşacağını bilmek zorunda... Kv coşmuş derken ?Lady Strawberry AdAm_OLaCaK_KIZ yeni gelişmeler var. Dün kp eşimi aramış akşam çok özürlerimiş yok bi daha yapmam zaten, bi yardımım dokunsun diye şey ettim demiş. Eşim de Allah eazı olsun da baba herkesin içinde aklına düşmesi manidar lütfen bunu tekrarlama demiş. Tam olarak neye kızdığımızı anlamış. Kv coşmuş tabi de neyse. Bakalım bunun bana dönüşleri nasıl olacak?
Aynen öyle sustukça işler çığırdan çıkıyor dur demediğimiz için böyle olmuyor mu? Her şeyin bir bedeli olacak haliyle. Ya kv içten pazarlıkçıdır kimi nerde tahrik edeceğini iyi bilir. Eşime kimseden bir şey beklememek Laz'ım demiş eşim de çığırdan çıkmış kim sizden ne bekliyor hala aynı şeyi lanse etmeye çalışıyorsun söylediğiniz yalana kendiniz inanıyorsunuz demiş.Muhtelemen biraz iğneler batacak size ... Çünkü eşiniz ailesine karşı karşıya kalmış ama sorun etmeyin...herkes nerede ne konuşacağını bilmek zorunda... Kv coşmuş derken ?
Eşiniz gereken cevapları vermiş, bundan sonrasına gardınızı alın :) benim kp' de yüzüne söylediğim doğrulardan sonra barışma girişimleri içine girdi :)Aynen öyle sustukça işler çığırdan çıkıyor dur demediğimiz için böyle olmuyor mu? Her şeyin bir bedeli olacak haliyle. Ya kv içten pazarlıkçıdır kimi nerde tahrik edeceğini iyi bilir. Eşime kimseden bir şey beklememek Laz'ım demiş eşim de çığırdan çıkmış kim sizden ne bekliyor hala aynı şeyi lanse etmeye çalışıyorsun söylediğiniz yalana kendiniz inanıyorsunuz demiş.
Sahi mi ?? :))) ne yapıyor mesela barışmak için??Eşiniz gereken cevapları vermiş, bundan sonrasına gardınızı alın :) benim kp' de yüzüne söylediğim doğrulardan sonra barışma girişimleri içine girdi :)
Sürekli arıyor, eşimi ararsa beni istiyor, espiriler yapıyor, kapatmadan önce seviliyorsunuz deyip duruyor... Maddi manevi sürekli soruyor vs.. ama yemezlerSahi mi ?? :))) ne yapıyor mesela barışmak için??
ÖYLe mantıklı bir şey söyledin ki... gerçekten öyleymiş ben geç anladım. Ama geç kaldım sayılmaz değil mi???Ne kadar net olursan o kadar sevilirsin yumuşak yüzlü gelin ezilir sevilmez baştan beri sert olana ise sürekli kendini beğendirmeye çalışırlar
ÖYLe mantıklı bir şey söyledin ki... gerçekten öyleymiş ben geç anladım. Ama geç kaldım sayılmaz değil mi???
HahahaHiçbir zaman geç değildir cadılık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?