Neden byle ya!!!!

duygu40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
201
0
0
Kırşehir
Okuyunca saçma gelebilir kızlar inanın banada çok saçma geldi ama yinede ne olduğunu anlamadım... 8 ay önce nişanlımdan ayrıldım çok mutsuzum çünkü onu çok seviyorum.. Birsürü saçma sapan şey olmasına rağmen seviyorum işte unutamıyorum. Başkasını asla düşünemiyorum.. Bidaha asla evlenmiyecem gibi düşüncelerim var..ama geçen hafta işyerime biri geldi benden etkilendiğini söyledi..tabi bende istemediğimi söyledim.ama çocuk anlamıyo her gün geliyo işyerime..öyle saf ki çocuk..bugünde güllerle geldi..bi anda bende etkilendim sankiiii...kendime çok kızdım neden böyle oldu diye.. çok tuhaf ben erkeklerden nefret ediyorum nasıl böyle şey olabilirki..kendime kızıyorumm...başım beladan yeni kurtuldu daha yaaaa.. niye ben böyle oldum.. neyse çocuk ısrarla tel nomu istedi ama vermedim tabi...ama e posta adresimi verdimm çok kötü hissediyorum kendimi yaaa.ne olcak şimdii??CADIARZU
saçma sapan bi durum ya aslında kaile bile almamam lazım.. çünkü ben aartık hayatımda kimseyi istemiyorum..yeterince canım yandı zatennn..kötükedihüso

bence bu kadar şartlamayın kendınızı kımse olmayacak ıllakı dıye... kötü şeyler yaşamış olabılırsın ama sevmek sevılmek herkesın hakkı. belkı de o doğru kışı olacaktır..

olmazsa o kişiye de ruh halının karmaşık olduğunu ima edebılırsın. hem hoşuna da gıtmış : )) bılmıyorum bence silip atma hemen..

bırak konuşsun bakalım senle.
hala böyle düşünürsen acıkca söylersin. Baaşından gönderrirsin...

Çocuk gerçekten çok saf biraz dalgaya aldm yazık anlamadı hiç ama böyle yaptığım için kızdım kendime.. niye blmiyorum ama içimden bana yaklaşanlarla dalga geçmek geliyo.. çok kötüyüm galiba...:kedi:

belkide acının verdiği bi durumdur.

zamanla düzeelirsin zamana bırak

valla çocuk saf diyorsun dalga geçiyorsun, senin duyguların varsa emin ol onunda var, bence o çocukla çıkıpta boşuna acı verme ona, keşke emailini vermeseydin,

ama deseydinki , çocuk çok hoş, aşık olmaktan korkuyorum falan o zaman farklı bi yorum yapardım, dene derdim

ama bu çocukla değil lütfen, yazık çocuğa

chees haklısın onunda duyguları var ben bunun çok iyi farkındayım..ama ona istemediğimi söyledim.. o ısrar etti.. zaten çıkmayı düşünmüyorum biliyo..email adresime gelince çok ısrar etti tel nomu vermeyince.. görev yerime döneceğim artık gelemem yanına deyince üzüldüm verdim.. çocuk samimi davranıyor yani içten.. ama emin ol ben kimseyi acıtmam.. çünkü zor o acıyı bilirim...

erkeklerden öç alma peşindesin galiba :lepi:

maillerine cevap verme

kalbin kırılmış da başkasını kırmalmaz:

yanlış anlaşıldım galiba kızlar.. kötü niyetim yok..sınırı koyarım.. kimseyi üzmem... nerde duracağımı bilirim..yasakkelime

Zaman her şeyin ilacıdır.Zaman geçtikçe bugünkü düşüncelerin de elbette değişecek.Göreceksin...Kendini rahat bırak ve kendini şartlandırma.

bence biraz zamana bırak.ne o çocuğu üz nede kendini.ben anladım seni,niyetin kötü değil.ama dikkat et.duygu işleri bunlar. başlayıpta pişman olduğunda dönüşü can yakabiliyor.hem bu süre zarfında çocuğun duygularını daha net anlarsın belki sende ona karşı bişeyler hissedersin dimi amavereliniortak

çocuk biraz romantikde güller,güzel sözler.. güneş senin için de doğmalı artık diyor.. belkide haklı ama ben hala hayatıma biriini girdirdiğimde saçma biliyorum ama ihanet etmiş gibi olacağımı düşünüyorum... birdaha asla onunla biraraya gelmiyeceğimizde biliyorum ama işte gönül...

valla bende anlamadım yavvv... bianda karşıma çıktı... çok tuaf bişey.. amannn. ben zaten nerde tuaf şey var çekerim.. galiba küçükken mıknatıs yutmuşum kafamçokkarıştı

bence safsa evlen derim.öyle biriyle daha mutlu olunur.saf olmayan erkeklerden çekenleri görüyoruz işte

bilmem ki bi samimi gelmedi nedense bana.. veya belki eksik anlattın sen, ben taşları yerine oturtamadım, ondan olabilr..
nerden tanışıosunuz, seni ne kadar gördü de kapılarına geliyo bu çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…