- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi carmina000
-
Al benden de o kadarKatılıyorum beğenmezse kendi defolsun. Amma nazlanıyor haspa ilişkiye girmem kovarım ederim sanki Brad Pitt sanki bulunmaz Hint Kumaşı.
Konu sahibesi ilişki meselesine; girmezsen girme , erkek çok sen de bulunmaz nimet değilsin sen yoksan başkası bulunur bebeyem dersin. Kendini ne sanıyor hala inanamıyorum
GENELDE BENİM YÜZ VERDİĞİM ALTTAN ALDIĞIM YORUMLARI HEP ÇEVREMDEN DE DUYUYORUM.MİZACIM GEREĞİ BU HAKARETLERİ ÇEKİYORUM. DAHA ÖNCE İKİ KERE YATAĞI TERKETTİ .GİTTİM RAZI ETMEYE ÇALIŞTIM GELMEDİ BİRKAÇ GÜN KÜS KALDI SONRA BARIŞTIK.BENİ BUNLA TEHDİT EDİYOR ÇÜNKÜ BENİ BU ŞEKİLDE YOLA GETİREBİLECEĞİNİ ZANNEDİYOR VERDİĞİM BİRKAÇ TAVİZ SONUCUNDA .BU KANIYA VARDIM.KÜSKÜNLÜK OLMASIN KIRGINLIK OLMASIN DEDİKÇE NE HALE DÜŞÜYORUM.YARANILMIYOR ....!Al benden de o kadar
Eskiden kadınlar nazlanırdı şimdi erkekler nazlanır oldu, hemde resmen para için
Maaş kartı ister, olmazsa küser, ilişkiye girmez, hatta evden kovarmış
Arpası fazla gelmiş bunun, beğenmeyen yürüsün gitsin annesinin evinde maaş tokuştursunlar
Evlilik bu değil, hiç bir kadın da razı gelmemeli. Ev hanımı dahi olsan böyle çirkin hesaplara göz yummamalısın. Giderleri herkes eşit ödesin ne demek, öğrenci evi mi orası ?
Yahu kadın senden fazla 300 kazanıyo sen hala 250 harcama diyosun, çüş yani. Bence konu sahibi fazla yumuşak başlı
GENELDE BENİM YÜZ VERDİĞİM ALTTAN ALDIĞIM YORUMLARI HEP ÇEVREMDEN DE DUYUYORUM.MİZACIM GEREĞİ BU HAKARETLERİ ÇEKİYORUM. DAHA ÖNCE İKİ KERE YATAĞI TERKETTİ .GİTTİM RAZI ETMEYE ÇALIŞTIM GELMEDİ BİRKAÇ GÜN KÜS KALDI SONRA BARIŞTIK.BENİ BUNLA TEHDİT EDİYOR ÇÜNKÜ BENİ BU ŞEKİLDE YOLA GETİREBİLECEĞİNİ ZANNEDİYOR VERDİĞİM BİRKAÇ TAVİZ SONUCUNDA .BU KANIYA VARDIM.KÜSKÜNLÜK OLMASIN KIRGINLIK OLMASIN DEDİKÇE NE HALE DÜŞÜYORUM.YARANILMIYOR ....!
ne kadar doğru söylüyorsunuz .Bi de razı etmeye mi çalışıyorsun
De ki evliliğin belli sorumlulukları var
Yerine getiremeyeceksen açık ol, ona göre yolumu çizeyim
Sanki bi erkeklerin gönlü olmalı, kadınların arzusu olamaz.
Ya da bi erkek sırf bu sebeple karısını bile aldatırken , biz kadınlar gidip yatağa çağırıyoruz
Hak ediyo mu etmiyo, restini çekmezsen devamı gelir bence bir an önce net bi şekilde konuş
Bu akşam rest çekne kadar doğru söylüyorsunuz .
o gelip konuşana kadar konuşmamayı düşünüyorum .hafta sonu psikologa gitmeyi de.sağlıklı bir şekilde düşünüp karar vermek istiyorum. resti çektiğim anda uygulamalıyım ki bir daha restin bir anlamı olmaz. ve iş gıcıklaşır.Bu akşam rest çek
Ne olacaksa olsun
Bebek yokken bu durumu çözmeniz lazım
Aklını başına alırsa güzellikle çözülür
Perre perre perre demeden önce insanlığını sorgulasın bi
Sabrın tükenmediyse öyle yap tabio gelip konuşana kadar konuşmamayı düşünüyorum .hafta sonu psikologa gitmeyi de.sağlıklı bir şekilde düşünüp karar vermek istiyorum. resti çektiğim anda uygulamalıyım ki bir daha restin bir anlamı olmaz. ve iş gıcıklaşır.
Katılıyorum beğenmezse kendi defolsun. Amma nazlanıyor haspa ilişkiye girmem kovarım ederim sanki Brad Pitt sanki bulunmaz Hint Kumaşı.
Konu sahibesi ilişki meselesine; girmezsen girme , erkek çok sen de bulunmaz nimet değilsin sen yoksan başkası bulunur bebeyem dersin. Kendini ne sanıyor hala inanamıyorumAffınıza sığınıyorum vermezse de vermesin, verecek erkek çok
defalarca söyledim birlikte gidelim diye ama kabul etmedi .etmez de .sabırlıyımdır. 6 ay nasıl dayandı bu ilişki sanıyorsunuzSabrın tükenmediyse öyle yap tabi
Ben sabırsız biriyim cırlamıştım çoktan
Psikolog iyi fikir ama görünmesi gereken kişi eşin, kabul edeceğini de sanmıyorum
Kabul edeceğini sanmıyorum demiştim zatendefalarca söyledim birlikte gidelim diye ama kabul etmedi .etmez de .sabırlıyımdır. 6 ay nasıl dayandı bu ilişki sanıyorsunuz
canım daha yeni evlisin ve şuan eşini kötü alıştırıyorsun söyleyim.biz ilk evlilik yıllarında sizin gibiydik o küser ben giderim yanına ,benim masraflarım hep gereksizdir ,maaşımı alır eline sayarım bana harçlık verir vs vs ,bu olayların üzerinden 15 yıl geçti 3 yılı bu anlattıklarım gibi geçirdim.şimdi genellikle erkekler kadınların masraflarını gereksiz bulurlar 1 ayakkabı 1 çanta yeter gibi bunu onlara anlatmak zor,giderler ortak karşılanır geri kalan paralar birikime herkes kendi birikimini kendi yapar manıtığı ev arkadaşlığı değil arkadaşlar bu duruma karşılıklı anlaşamamak yaratır,evlilikte çözüm üretilir her yol denenir baktın çıkamıyosun zaten yürümez bırakırsın, sizler böyle düşünüyorsanız evet bizde ev arkadaşıyız ozaman.bunu ev arkadaşlığıyla nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum.ben çözümü konu sahibin eşine sunduğu gibi sundum roller değişti bizde 2 veya 3 gün küstü,umrumda bile değil sonuçta ortak 1 ev 1 araba alacaksak o birikimler ortaya gelecek,ortak gider faturalar,ev kiraysa kira ve yüklü ödeme varsa bunlar 2 ye bölünür ödenir.1 ekmeği 2 ye bölmek nedir ya uydurmayın bu kadar da hesap kitap yapılmıyor,ve inanırmısın asla para kavgası yok bizde ben istediğimi alırım eşimde ne ona bana karışır ne ben ona.çalışmaktan zevk alıyorum,eşin cimri değil sadece tutumlu ve ev almak için uğraşıyor buda yine sizin için,ha kırıcı şeyler söylemiş o ayrı sakın bu sebeple barışmak için çaba sarfetme,ayrıca o sana dediğini yaptırmak istiyor sakın yapma ,küserse küssün tavır yaparsa yapsın,teklifini kabul et böyle dene pişman olmayacaksın,bu arada zamanında benim ondan para isteğim dönemler geçti yeri geliyor şimdi o benden istiyor
bende son kararının bu olduğu duyunca kabul etmiş oldum. daha rahat olacağımdan eminim ama ortak bir birikimden yanaydım ben .ayrı kese istemezdim madem böyle istiyor .
ha ha bu dediklerin bildiğin cinayet sebebi şekerim Türkiye'de, ne diyorsun sen, aman diyim.
Ah sonunda mantıklı bir konu sahibi görmek ne hoş. Yarın bebek bezini de elde yıka der masraf olmasın.bebek mi bu şartlarda,böyle bir insanla mı ? asla olmaz .
Goham padişah oğlu olsa nazı bir çekilir 2 çekilir 3.de seninle mi uğraşıcam kimsin denirBöyle yani kimse kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın.
Annen favorim : )sen bir kere bile çekmezsin gibime geliyor ya
ama zaten dengeler kurulduktan sonra değişim daha zor, konu sahibi kendi kabul ediyor, önceki vakalarda eşinin bu blöflerini yemiş, haklıyken bile özür dilemiş.
ya çalışan eğitimli kadınların kendilerini böyle ezdirmelerini kabul edemiyorum, benim annem ilkokul mezunu, babam anneme bu lafı etse, annem babama kapıyı gösterir, tek bir kıyafetini bile yanında götürmesine izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?