- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
yolum ve yemeğim yok .yemeği evden götürüyorum. fazla harcasam bilirim değil mi.? ben tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .haklıda haksız da aramıyorum . ben nerede hata yaptığımı bilmek istiyorum .bu kadar fedakarlıktan sonra ."karışma"masını istmeek buna takmış olabilir
söylenirse söylensin sen yine de harcıyorsan niye böyle birşey söyledin ki
bir de 300-350 gibi harcıyor duruyor olabilirsin ama bence fazla harcıyorsundur (çünkü bu meblağ gerçekten az ben kişisel hiçbirşey almıyor gibiyim göz makyajı dahi yapmam üşengeçim paspalım )
ama 350 den fazla harcıyorum bu tür bir kısıtlama içine girmeyin
o dese de siz girmeyin ki karışma gibi bir cümle adama koz vermişsiniz adam zaten sizin harcamanıza takmış bir de siz böyle deyince koz almış eline
yolum ve yemeğim yok .yemeği evden götürüyorum. fazla harcasam bilirim değil mi.? ben tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .haklıda haksız da aramıyorum . ben nerede hata yaptığımı bilmek istiyorum .bu kadar fedakarlıktan sonra .
Cevap sorunun içindeyolum ve yemeğim yok .yemeği evden götürüyorum. fazla harcasam bilirim değil mi.? ben tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım istiyorum .haklıda haksız da aramıyorum . ben nerede hata yaptığımı bilmek istiyorum .bu kadar fedakarlıktan sonra .
konuşmadı hiç oturdu dizi izledi pcden . gece sürekli telefonuyla ilgilendi. tripkolik halleri süregelen.Cevap sorunun içinde
Bu kadar kocaman fedakarlıklar hak edene yapılır
Eşin ne yaptı tehdit dışında
Rest çekmiyosunkonuşmadı hiç oturdu dizi izledi pcden . gece sürekli telefonuyla ilgilendi. tripkolik halleri süregelen.
ben öyle olmasın aramızda para ortak biriksin dedikçe çok sinirlendi yere fırlattı elindeki şeyi . gitti banyoya kapattı kendini sonra çıktı yukarda anlattıgım gibi bir durumdayız şu an aynı iş yeri üstelik konuşmuyoruzkonuşmadı hiç oturdu dizi izledi pcden . gece sürekli telefonuyla ilgilendi. tripkolik halleri süregelen.
Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş.
Annen favorim : )
Eşinin cimri olmasının dışı öfke kontrolü sorunu varben öyle olmasın aramızda para ortak biriksin dedikçe çok sinirlendi yere fırlattı elindeki şeyi . gitti banyoya kapattı kendini sonra çıktı yukarda anlattıgım gibi bir durumdayız şu an aynı iş yeri üstelik konuşmuyoruz
Benim annem çok sus pus ama sanırım ben babama çektimvalla ben annem gibisini görmedim.
basit bir konuda bile babama istemiyorsan gidebilirsin der, hatta kv si ile birlikte otururken de babanneme derdi, "anne boşver o gitsin, biz senle yaşarız" gibisinden, ha ha kadın kv sini bile kabul ediyor da eşi tarafından ezilmeyi asla kabul etmiyor.
bu kadının 3 tane kızı var, biri bendeniz :) 3ümüz evliliğinde de kadınlar daha baskın taraf, neden dersin
Benim annem çok sus pus ama sanırım ben babama çektim
Oysa babama çok despotsun derdim
Evde herkese sözü geçer bi bana geçmezdi ( : İşte deli deliyi görünce değneğini saklar misali
Süpermiş valla elerinden öperim ( :yok valla ben sus pus kadınları KKda gördüm.
annem kadınların çalışmasının ayıp olarak görüldüğü zamanlarda bile başı dik çalışırdı. bir şey diyene de siz kendinize bakın, ben kızlarımı okutucam derdi. şimdi bizim oralarda milletin kahramanı :)
Arkadaşlar uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve önerileri ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.Ben evleneli 6 ay oluyor .2500 TL gibi bir gelire sahibim. memurum.Esimle evlendigimizden itibaren her şeyi ortak alıyoruz, ortak birikim yapıyoruz, ortak harcıyoruz. Ama esim giyim , makkaj , ayakkabi gibi kisisel haracamalarimdan memnun olmadigini , cok gereksiz harcadigimi soyluyor.kendisi hic harcamiyor nerdeyse.orta okuldaki kazagini evde giyiyor hala .ama asla cimri birisi diyemem.Bu arada tavir yapacak diye korkumdan birçok almak istediğim şeyi birakiyorum. Kişisel harcamalarım için 300 350 gibi bir meblağı her ay haclik olarak istediğimi ve bu fiyata bir müdahalede bulunmamasını istedim.50 lira bile harcarken bunu almak istiyorum diyordum.sesini cikarmiyordu. alma demiyordu ama benim zoruma gidiyordu .ve yuz ifadesi memnuniyetsiz oluyordu.Senin istediğin olmaz benim istediğim olacak .o zaman sen kendin harca ben kendim harcayayim ,ortak giderleri karşılayalım gerisi senin olsun dedi.biriktir ne yaparsan yap dedi.sinirle tavırlı tavırlı konuştu ev hanımlarının böyle bir talebi olurmuş. Benim olmamalıymis. Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. .. o kadar ağrıma gitti ki ben çok mu anormal birşey istedim.hiç mi tanıyamamışım onu .
Valla haklısın arkadaş insan güzel şeyler alıp giyinince kendini iyi hissediyor.Makkaj yapmamı istemiyor çok ama ben yapıyorum. Alışverişi severim ama abartmam mesela örnek veriyorum 1 kazanım var .öyle 5 6 tane olanlardan değilim. Ama kıyafet alamayı seviyorum sık olayım özen göstereyim istiyorum kendimi daha iyi hissettiriyor. Güzel giyinmek bakımlı olmak .bunun neresi yanlış.
Aynı işyerinde olan iki eş konuşmuyorsa birçok çalışma arkadaşınız seziyordur zaten olumsuzluklarıben öyle olmasın aramızda para ortak biriksin dedikçe çok sinirlendi yere fırlattı elindeki şeyi . gitti banyoya kapattı kendini sonra çıktı yukarda anlattıgım gibi bir durumdayız şu an aynı iş yeri üstelik konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?