Neden çalışıyorum o zaman?

çok inat ve ben bilirim diyen birisi sürekli beni pasif bir insan yapmak istiyor ve benim karakterime uygun değil böyle yaşamak .ben ezik bir kadın olarak hayatıma devam edemem . adınıza çok sevindim.

eşinize cimri değil demişsiniz ama adam ciddi ciddi epeyce "cimri".
bence doğru olanı erkeklerin aldığımız maaşı tam olarak bilmemeleri..bizimki böyle..her ay şu kadar para veririm diyorum zam aldığımızda,bu şekilde kendime özel param kalıyor,bir kısmını ufaktan biriktiriyorum bir kısmını kendime harcıyorum..

haklısınız

çok inat ve ben bilirim diyen birisi sürekli beni pasif bir insan yapmak istiyor ve benim karakterime uygun değil böyle yaşamak .ben ezik bir kadın olarak hayatıma devam edemem . adınıza çok sevindim.
bebek yap hemen
bebeği duyunca yumuşar

erkekler neden böle
babama anneme çalışmasada olur diyodu
mikrop bu erkekler

bence eşinin problemi senin ondan daha fazla maaş alıyor olman. bunu içten içe kıskanıyor ve tabi senin güzel giyinip bakımlı olmanı da kıskanıyor. kısacası senin eziklik psikolojisine girmiş. asıl senin ondan soğuman lazım

Maaş kartımı vermedim bende.şimdi tavırlı veckonusmuyor benim dediğim olacak senin paran sana diyor.giderleri 2yevayiracakmis. Bende son kararın bu mu dedim.sen istedin dedi.
O zaman ev arkadaşı bulsaymış
Böyle evlilik mi olur
Yarın bebeğiniz olsa, bez parasını ikiye mama parasını ikiye mi bölecekmiş
Normal değil

aynı iş yerinde çalışıyoruz ve kuruşuna kadar biliyor ne kadar aldığımı

Esın belkı de bırıktırıp yurt dısına gıdelım vs ıstıyordur.kıyafete harcaman ona goregereksızdır.buradakı yorumlar gercekten yıkıcı gaza gelme.once konus anla sonra anlat.bence gereksız degıl dıye.

şu an aynı dairedeyiz sürekli görüyorum .bu psikolojide çok zor içim buz gibi ama çalışmak zorundayım. herşeyi baştan biliyordum ve böyle olacağını da sanırım.

birikim yapıp ev almak istiyor

o zaman mesela,2.500 mi alıyorsunuz,bunun 2.000 tlsini sana vereceğim her ay,bununla giderlerimiz ,birikimimizi falan yaparsın,kendime 500 tl ayırıyorum..bu arada ortak hesap açın birikim için.veya krediye girin..ev alın araba alın,hani ödemeniz olsun..istediği kadar da surat yapsın umursamayın..cidden bak..bu özgürlük için çalışmıyor muyuz bir yerde???
yeni evli erkekler kendilerini bir mok sanırlar ,evelnince erkek oldum gibi egosu şişer..indirmek lazım azıcık

Eşiniz bence biraz cimri. Çok zor durumda değilse insan, 300-500 kişisel giderler için hiç de fazla değil. Çalışmak için yaşamamalı insan, yaşamak için çalışmalı. Hem bazı şeyler Gençken güzel. Şimdi yapmayacak da ne zaman yapacaksınız. Benim eşim de eşinizin tam tersidir. Alışverişe bayılır. Birşey beğenmeye korkarım, hemen alalım der.

Asla kendinizden ödün vermeyin. Çünkü bu durumun önüne geçmezseniz, siz de öyle olursunuz. Cimrilik bulaşıcıdır. Savurganlık doğru değil tabi ama insan kendine bakmalı ve yenilenmelidir. Çalışıyorsunuz, alın,giyinin, makyaj da yapın. Hevesinizi kimsenin kırmasına izin vermeyin.

birikim yapıp ev almak istiyor
biz de ev aladık mesela krediye girdik,bir de araba kredimiz vardı önceden gelen..her ay aman haracamayalım krediler çok battık vs diyip duruyor..dedim ben her ay kuaföre giderim,ufak tefek de olsa kendime harcarım...ortak kartımızdan harcamam rahatsız edecekse kendime özel harcarım.
cimri olmayan adama bile kuaförmüş,makyaj malzemesi ,kozmetik kıyafet vs hem pahalı hem gereksiz gelir..anlamalrı gerekmiyor sadece kabul etsin yeter.
dediğim gibi herkesin maaşı kendinde dursun ortak hesap açın orda biriksin..

Her ay ağda için kuaföre gitme diyedir o epilasyon aleti

Ataerkil toplumlarda parayı erkek yönetirmis aynen bunu söyledi bugün

Af edersiniz ama çüş
O ataerkil toplum kisvesi altında yaptığına çakallık denir, para marizlemeye perde denir
Ataerkil toplumda kadın çalışmasın derler asıl, bu çalış ama tamamını elime say diyor. Ne alaka ?

burada gördüğüm bir yorumu aklıma getirdi benim de; (buna benzer bir şey)

ataerkil toplumlarda bile kadın sadece ev işi yapıyordu, günümüzde tam köleyiz.

bebek mi bu şartlarda,böyle bir insanla mı ? asla olmaz .
ama erkekler bebekle değişiyolar aslında erkeklerde bebek gibi
cocuk gibi onlara ilği göstercen...
huysuzlar
ya onun istediği şeyleri yap akşam yatakta
biraz yorgun ve uykusuz kalıyon ama
hem kendin mutlu oluyo hemde kocanı yönlendire bilioyusn
adam sabaha kadar sana tapıyo resmen
benim eşim bekarken bir bardak su bile almazmış
şimdi sabah mutlu kalkarsa evi bile temizliyo bulaşık makinasını doldurup boşaltıyo
eltilerim ne yapıyon bu adama diyolar benle dalga geçiyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…