- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
çok inat ve ben bilirim diyen birisi sürekli beni pasif bir insan yapmak istiyor ve benim karakterime uygun değil böyle yaşamak .ben ezik bir kadın olarak hayatıma devam edemem . adınıza çok sevindim.canım erkekler hep aynı kafada sanırım
çok üzülüyom bu yazıları görünce
bende devlet memuruyum
benimde maaşım 2300
eşim 1600 alıyo oda fasrikada çalışyo
neyse herşeyi ortak alıcaz dedik öle evlendik
ailelere borç kalmasın diye
moda life 3 tl lik düğün paketini aldım evime
düğünün ertesi günü bozdurup bilezikleri borçları ödedik
neyse ben mehirimi bile o takılan altınlardan bozdurup öle koydum bankaya
bir yıl geçti biz hala açıktayız
habire para harcıyoz
eşim bişe aldırmıyo
kendi parasınıda harcayıp gidiyo
bu arada 2 cocuk düşürdüm
bir sürü test yaptırdık bişide çıkmadı doktor stres dedi
neyse benim stres olmamam gerektiğini duyduya bende fırsattan istifade bi evimiz olsun sen hiç para koyamıyosun hep yeğenlerine harçıyosun maaşını bak bir sene oldu para koyamadık dedim falan fıstık
iki damlada göz yaşı
adam tamam dedi
ilk bulduğumuz eve atladık 3 sene için 60 çektik
ve benim maaşım yol yemek ve krediyle bitiyo.
onun maşaylada geçiniyoz ama şimdi gene hamileyim ve istediğim herşeyi alıyom geziyom tozuyom.. çünkü kartı bende
haklısınızCimri diyemem demişsin de
Bu şartlarda bence eşin cimri
Bir maaş kenara atıyoruz her ay denilen 2500 ise , içinden 300 harcamana kıyamıyosa bence cimridir
Çalışmıyorum o zaman de, yelkenler suya iner. 2500 den olmaktansa 2200 cepte dursun hadi der
Farzetsin ki yol parasına gidiyo o para, belki bu kadar yüreğine oturmaz : )
bebek yap hemençok inat ve ben bilirim diyen birisi sürekli beni pasif bir insan yapmak istiyor ve benim karakterime uygun değil böyle yaşamak .ben ezik bir kadın olarak hayatıma devam edemem . adınıza çok sevindim.
Dene ve görhaklısınız
O zaman ev arkadaşı bulsaymışMaaş kartımı vermedim bende.şimdi tavırlı veckonusmuyor benim dediğim olacak senin paran sana diyor.giderleri 2yevayiracakmis. Bende son kararın bu mu dedim.sen istedin dedi.
aynı iş yerinde çalışıyoruz ve kuruşuna kadar biliyor ne kadar aldığımıeşinize cimri değil demişsiniz ama adam ciddi ciddi epeyce "cimri".
bence doğru olanı erkeklerin aldığımız maaşı tam olarak bilmemeleri..bizimki böyle..her ay şu kadar para veririm diyorum zam aldığımızda,bu şekilde kendime özel param kalıyor,bir kısmını ufaktan biriktiriyorum bir kısmını kendime harcıyorum..
şu an aynı dairedeyiz sürekli görüyorum .bu psikolojide çok zor içim buz gibi ama çalışmak zorundayım. herşeyi baştan biliyordum ve böyle olacağını da sanırım.aynı iş yerinde çalışıyoruz ve kuruşuna kadar biliyor ne kadar aldığımı
birikim yapıp ev almak istiyorEsın belkı de bırıktırıp yurt dısına gıdelım vs ıstıyordur.kıyafete harcaman ona goregereksızdır.buradakı yorumlar gercekten yıkıcı gaza gelme.once konus anla sonra anlat.bence gereksız degıl dıye.
Nasıl kovuyoSinirliyKen konuşulmuyor kovuyor beni .istemiyor
bebek mi bu şartlarda,böyle bir insanla mı ? asla olmaz .bebek yap hemen
bebeği duyunca yumuşar
erkekler neden böle
babama anneme çalışmasada olur diyodu
mikrop bu erkekler
o zaman mesela,2.500 mi alıyorsunuz,bunun 2.000 tlsini sana vereceğim her ay,bununla giderlerimiz ,birikimimizi falan yaparsın,kendime 500 tl ayırıyorum..bu arada ortak hesap açın birikim için.veya krediye girin..ev alın araba alın,hani ödemeniz olsun..istediği kadar da surat yapsın umursamayın..cidden bak..bu özgürlük için çalışmıyor muyuz bir yerde???aynı iş yerinde çalışıyoruz ve kuruşuna kadar biliyor ne kadar aldığımı
biz de ev aladık mesela krediye girdik,bir de araba kredimiz vardı önceden gelen..her ay aman haracamayalım krediler çok battık vs diyip duruyor..dedim ben her ay kuaföre giderim,ufak tefek de olsa kendime harcarım...ortak kartımızdan harcamam rahatsız edecekse kendime özel harcarım.birikim yapıp ev almak istiyor
Cimri diyemiyorum.çünkü 2500 bana telefon aldi 500 e epilasyon aleti. Ama kıyafet alamama çok takıyor. Annesi de çok seviyor alışverişi orada çok kızarmış. çocukluğundan kalma birşey mi acaba diyorum.
Ataerkil toplumlarda parayı erkek yönetirmis aynen bunu söyledi bugün
Kartı istedi başta vermedim .eşim 300 az kalıyor benden oda memur
Af edersiniz ama çüş
O ataerkil toplum kisvesi altında yaptığına çakallık denir, para marizlemeye perde denir
Ataerkil toplumda kadın çalışmasın derler asıl, bu çalış ama tamamını elime say diyor. Ne alaka ?
ama erkekler bebekle değişiyolar aslında erkeklerde bebek gibibebek mi bu şartlarda,böyle bir insanla mı ? asla olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?