Neden çalışıyorum o zaman?

ÇOK KONUŞKAN VE DIRDIRCI BİR TİP AMA ALIŞMIŞ ADAM ARTIK.AH ÖYLE BİR KARISI OLSAYDI KEŞKE .DENK DENGE DÜŞMÜYOR İŞTE .
KAYINVALİDEMİ DE SEVİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN .AİLESİ DÜNYA İYİSİ .KENDİSİ DE ÇEVRE TARAFINDAN MÜKEMMEL ERKEK.HATTA BİR ÇOK İNSANA GÖRE BEN ÇOK ŞANSLIYIM .ÇOKKKKKKKKKKKKKKK. DÜĞÜNDE KİMLER KİMLER SÖYLEDİ BANA BUNU . AMA GELİN GÖRÜN Kİ İÇİ YAKIYOR KAVURUYOR BENİ.

onu soracaktım damla hanım,evlenmeden kaç ay birlikteydiniz ve belli etti mi acaba kendini hep?böyle şeyler okuyunca evlilikten korkar oldum siz sevgiliyken falan da böyle belli eder miydi kendini,hesapları falan ortak mı öderdiniz mesela?

Adam sorunun damla da oldugunu düşündüğünden gıtmek istemez.ama damla yazmıssın ya cok iyi adam diyorlar diyr.iyidir muhtemelen gercekten.sen o iyiliği kullanmayı bileceksin.eski kafalı bi adam bu senin gibi düşünmüyor dolayısıyla ya bu adamı ikna edip götüreceksin terapiste ya da eski kadınlar gibi olaacaksın artık yatakta ve ya tatlı dille idare edeceksin

Buna şaşırdım işte
Daha ucuz bi süpürge almalıydı cimriyse

Oduyordur bence adam hesapları

Her şey çok belliydi ben kendimi de çok suçluyorum.mantık ve aşk karışımı bir evlilik oldu bu.zekiydi,çalışkandı,fedakardı,ve çok aşıktı benden daha çok seviyordu .her halinden belliydi .iş yerinde parmakla gösterirler onu .girdiği her ortamda agzı açık dinlenir. dinletir kendini.egosu yüksek bu yüzden de.

2,5 yıl birlikte olduk yarısında o tayinini benim daireme aldırdı başka şehirden geldi.

işte bence zeki insan egolu olmaz,bir insan ne kadar iyiyse başarılıysa o kadar da mütevazi olmadı.Belli ki sorunları var kocanızın,ortaokul kazağını hala giydiğine göre.eminim paranızı biriktirseniz bile ev araba alsanız bile bu sefer başka şeyler isteyecek.yani hiçbir zaman dilediğiniz gibi yaşayamayacak gibisiniz,bir de çocuk olursa eyvah.özel okula falan göndermez herhalde ders mers aldırmaz yazık olur çocuğa.sonuçta maddi durumunuz da var yani

Herşey paraya göre yalnız
Soğuması da kavgası da barışması da

Reactions: anu
Bence sende onun gibi düşünme diye sana da alıyor
Tamam sorun buysa kendime ayakkabı alınca sana da alırım de ( :
Sanki ikiz kardeşsiniz

Bence sende onun gibi düşünme diye sana da alıyor
Tamam sorun buysa kendime ayakkabı alınca sana da alırım de ( :
Sanki ikiz kardeşsiniz
Hiç böyle düşünmedim. sana da alalım dediğimde gerek yok benim ihtiyacım yok diyor .halbuki vardı yeni yeni aldık bir çok şeyini düşünün montla botu için 500 liralık harcama yaptık asla asla yapmam dediği bir şeyi yaptı.5 yıllık yagmurlugunu attı belki daha fazla bilemiyorum

arkadasim boyle montunu botunu bilme neyini sayan adamla hayat gecmez bence.
halen daha cimri olmaidgini savunuyosun maden soyle diyeyim adam senin harcamalarina cimri.
niye soruyosun alayimmi diye oda ayri konu.
gidip milyar liraya tek tas almiyosunya alti ustu bir bot.
sormaman bile lazim, aldim dersin bitti gitti.
sora sora alismis sanirim moda editorun olmaya.
calisan bir kadinsin onca emek zahmet bir botta alamayacaksan calismiyorum evde yaticam aksamlara kadar de madem.
nasil cozersin bilmyiorum ama benim icim daraldi okurken.
benimde esim bazen cokmu harciyosun diycek olurdu, hic orali olmazdim. harcadigim atla deve degilya harcamak istiyorum alinca mutlu oluyorum.
buda artik batiyosa adamlara, ne diye aksamlara kadar calisiyoruz.

Seni kıskanmaya başladı galiba ( :
Baktı ki para turşusu kurulacak bişey değil
İnsna üstüne başına kendine harcayınca bi işe yarıyor, eh dedi bende kırayım zincirlerimi
Ortaokul kazağının yanında 5 yıllık mont gıcır kalırdı aslında

Ama bence fazla fiftici bi adam
Nasıl kirayı ikiye böleyim demişse
Öyle de kendine traş makinesi alınca sana epilasyaon aleti almış
İşte öyle bi adam, 3 ün 5 in hesabını yapıyo bence. Ben her ay 350 harcamıyosam o da harcamasın
Ama süpürge ikimizin veririm 2000 helali hoş olsun gibi kafası..

Oduyordur bence adam hesapları
benim ödediğimde çok oldu.hatta daha çok . ama parası cidden yoktu araba kredi vardı ve küçük bir yerden benim için fedakarlık yaptı geldi diye çoğu zaman ben öderdim..cimri diye düşünmedim.düşünmeliydim.köye gitmek için para biriktiriyormuş çünkü .o paradan 20 lira atıyorum yemeğe vermez asla .çok iyi bir birikim yapmış hayat felfesi bu 3 yıllık memurken 30 milyarlık araba kredi ödemeye başlamış arsa almış vs. bende dedim ki birikimi seviyor müsrif değil tutumlu .al sana damla al işte tutumlu bir kocan oldu kına yak

bence bunu aşabilirsiniz ya.. çünkü tutumlu olmakta güzel bişey bence..

eşini akşam karşına alsan, bize anlattığın gibi onada üzüldüğün noktaları hiçbişeyi saklamadan anlatsan belkide seni anlayacaktır. yani öyle umut ediyorum en azından..

ayrı gayrı olsun istemediğini ama istediğim zaman özgürce para harcayabilmen gerektiğini açıklayıcı bir dille anlat ona canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…