Neden çalışıyorum o zaman?

Evet çalışan bir eş istiyordu.geçim başka türlü mümkün değil derdi hep. Ama ben hepsini alayım harcadım demedim ki sadece 300 350 lira bir ay boyunca tüm ihtiyaçlarım icin
Çok ayıp kocanızın söyledikleri, kendinize haksızlık etmeyin. Evde otursanız daha beterini söylerdi bu adam hiç suçlamayın kendinizi.

eger "artik para felan vermiycem"derseniz bu adam sizi cok kisa bir zamanda bosamak istiyecektir,benden soylemesi.
cunku;niyet cok belli...para....
bence restini cek ve seyret. cimri koca,arkadas,kardes her kim olursa olsun sev-mi-yo-rum.cocukmuyum kazandigim parayi harcarken izin alayim.esler birbirine hesap vermeli tamam ama bir yere kadar ve soyleyis tarzi tabiki

Ayrica boyle bi õmür gecmez ki bak simdiden isyan bayragini cekmissin bile bence en dogrusu duzgun bi uslupla konusmak baktin orta yolu bulmuyor sen de al kartini kendine gore yap birikimini esinin de pasa gönlü bilir hem hic kendini suclu da hissetme sen uzerine dusen sorumlulugu zaten yerine getiriyosun

yok daha azmış ama onun borusu ötüyo niyeyse

ben eşimden 1500 küsur lira fazla alıyorum.
ama daha onun da parasını alıyorum elinden :) hiç böyle muhabbetimiz olmadı yani.
söylerim bu bu var şu paraya almak istiyorum diye.
mesela dermokozmetik ürünlere sardım bu ara.
160 tl ye tonik krem falan aldım.
eşim de durumumuz uygunsa sana da lazımsa al der.
normali bu gibi geliyor bana.
ben de abartmıyorum. mesela geçen ay 160 liralık aldım
bu ay 100 liralık krem alıcam
hani hepsini birden alsam da laf söylese o zaman haklı.

ağdadır, saç kestirmedir, 1-2 parça kıyafettir zaten 300 lirayı geçer ki rahatlıkla
ne bu ya, insan eşinin beğendiği bişeyi ondan daha çok istersin almasını.
beğendiysen, seni mutlu edecekse al hayatım seni mutlu eden beni de mutlu eder der.

kaldı ki bu kızın fazla bi harcaması da yokmuş.
valla sinir oldum.
ataerkil bi eşin var.

Ataerkil toplumlarda parayı erkek yönetirmis aynen bunu söyledi bugün

Ben de memurum aynı sorun bende de var ev kirası taksit kredi yeme derken 5 kuruş kalmıyor ama ben masainda 400 tl kendime ayırıyorum bizimkinin haberi yok were hakkediyorlar

iyi de kendi paranı kendin yönetebilecek olgunluktasın bak çalışıp kazanabildiğine göre.

ortak giderleri çıkarın dökün ortaya
bunlar ödensin
sonra kalan meblağdan birikim için açtığınız hesaba nakledin bir miktar her ay
kalanı da bölüşün
o kendi kısmına düşeni ister harcasın ister saklasın
sen de kendi paranı rahat rahat harca.

aslında sen 300 tl fazla alıyosun
o 300 tl yi eşin yok gibi görse sen de ihtiyaçlarını giderirsin

Miktirsin tövbe tövbe. Şöyle biriyle neden evlendin kardeşim? Evlenmeden önce eşitlikçiydi sonra ayıya dönmedi herhalde.

Valla ne denır bılemem genc ınsan gıyınmek ıster guzel olmak ıster bu dgal bişi zaten yaslanınca bu dedıklerınızı yapamycaksınız xaten calısan ınsan en az gtse yla 80 yemege 150 gdyr eee gerıye ne kaldı 300 tl dedgın hıc bişi varyemezlık yapmaya gerek yok yarına cıkacagımız bike bellı degıl bu yuzden cımrılıgın alemı yok ıyı kı calısan bı bayansın sen eb hanımı olsaydın bu adam senı cok ezerdı şahsen esımle aynı unıden aynı bolumden mezunuz esım memur ben calısmıyrum ama hayatım byunca evlenene kadar hep ayaklarımn ustunde durdum anneme babama yuk olmadım calıstım dersane paramı brktrdm unı bıtınce meslegımı yapcam dıye bos gezmedım buldugum işte calıstım esım bu ynumu bıldıgı ıcın maasını ceker elıme verır harclıgı bıttıkce benden harclık ıster . Benım harcamalarıma da karısmaz orta yolu bulun parasal seyler uatak odanıza ladar yansıyorsa kusura bakma ama kocan agır cımrı

Bende böyle istiyorum ama tavır yapıyor şimdi senin dediğin olmayacak benim dediğim olacak diyor.biliyor boyle ailelere karsi oldugumi ayri keseye karsi oldugumu.çok mu 350 lirayi gormese çok ezdirdim kendimi sanırım.

Sakın adama kadın da çalışmaz o zaman deme.esını bence zamanla degıstırırsın boyle gormus yoksa meblağ 300 az zati.ona bısıy demıyordur sorun ataerkıl dusunce calısıyorum dıye kendı kendıne ısler yapmasın sorun bu.konus

Ben de memurum aynı sorun bende de var ev kirası taksit kredi yeme derken 5 kuruş kalmıyor ama ben masainda 400 tl kendime ayırıyorum bizimkinin haberi yok were hakkediyorlar
Gizli birşey yapmak istemiyorum. İsteseydim yapardim

"Ataerkil toplumlarda kadın parası da yemezler" diyeydin.

Şu sayfaya kadar okudum, canım senin kocan para konusunu yatağına taşıyacak kadar cimri bir adam.
Değil çalışmak, çalışmasan dahi aylık belli bir bütçenin ayrılması lazım kadının kişisel bakımı için.
Yazık ya... Çalışıp bütçeye katkı sağlayan kadını bulmuş da elinden son kuruşuna kadar alma derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…