- Konu Sahibi carmina000
-
Pardon da tatlim bana telefon aldi bana epilasyon aleti aldi da ne demek oluyor farkinda misin sen daha kendi maasini sahiplenememissin bi dusun bakalim onlari kim aldi tabiki sen aldin hepsi senin paranla alindi elbetteki alacaksin da giyineceksin de bundan daha dogal bi hakkin da olamz yaniCimri diyemiyorum.çünkü 2500 bana telefon aldi 500 e emaasini sahipon aleti. Ama kıyafet alamama çok takıyor. Annesi de çok seviyor alışverişi orada çok kızarmış. çocukluğundan kalma birşey mi acaba diyorum.
Eşiniz aylık ne kadar kazanıyor. Sakin kartınızı ona vermeyin.Çok zoruma gidiyor inanın. Ben nasıl bir çıkış yolu bulacağımı bilmiyorum. Ne isteğinde almadım diye gurur yapıyor şu an .ama benim 50 lira için bile izin almam zoruma gidiyor bunu anlamiyor yada işine gelmiyor.
Benden böyle soğuyormuş, ilişkiye girmek bile istemiyormuş. ..
Haklısın otoritesine beni bu psikolojiye getirdi demekkiPardon da tatlim bana telefon aldi bana epilasyon aleti aldi da ne demek oluyor farkinda misin sen daha kendi maasini sahiplenememissin bi dusun bakalim onlari kim aldi tabiki sen aldin hepsi senin paranla alindi elbetteki alacaksin da giyineceksin de bundan daha dogal bi hakkin da olamz yani
Kartı istedi başta vermedim .eşim 300 az kalıyor benden oda memurEşiniz aylık ne kadar kazanıyor. Sakin kartınızı ona vermeyin.
Kendince rest çekti bana .tüm giderleri ortak ödeyeceksiniz. Gerisi benimmiş. Ben ne anladım bu evlilikten.birlikte bir yola çıktık zannetmiştim.
paraya karısılması hıc hosuma gıtmez calısıyorsan harcıyacaksın tabı belli sınırlar ıçerısınde.Eşin bence ailede görmemiş eli sıkılık yapıyor.Haklısın otoritesine beni bu psikolojiye getirdi demekki
yok daha azmış ama onun borusu ötüyo niyeyseee öyle yapın bence de
maaşlara göre oranlayıp ödeyin.
ortak da olmaz adaletsiz olur
onun maaşı da aynı mı?
Kartı istedi başta vermedim .eşim 300 az kalıyor benden oda memur
ee öyle yapın bence de
maaşlara göre oranlayıp ödeyin.
ortak da olmaz adaletsiz olur
onun maaşı da aynı mı?
Bu arada tabiki evin giderlerine ortak olacaksin ama kendi hakkini da yedirmeyeceksin tatlim yoksa ben niye calisayim da kendimi yipratayimkiHaklısın otoritesine beni bu psikolojiye getirdi demekki
Siniri geçince konuş canım hanımısın yani biraz dikkat et sende sonra sakinleşince usulünce konuşup giderlere limit belirleyin..SinirliyKen konuşulmuyor kovuyor beni .istemiyor
hö !!??xphdgebeodjSiniri geçince konuş canım hanımısın yani biraz dikkat et sende sonra sakinleşince usulünce konuşup giderlere limit belirleyin..
bişeyi merak ettim, yarın çocuğunuz olsa, sen çocuğumla vakit geçirmek istiyorum,bi kaç yıl çalışmıyorum ara veriyorum ben desen, bu adam kalp krizi falan mı geçirir, napar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?