- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Siz ne oneriyorsunuz?
Ben ay başında paranın çoğunu yolluyorum 600 lira gibi bir para kalıyor onu da haclik bittikçe çekiyoruz. Kalanı kredi kartına diğer ay yolla diye son kuruşuna kadar alıyor. Para çekince haber veriyorum haclik çektim diye.sen evin giderlerine ortak mısın?
yani nasıl yapıyosunuz?
Şaka gibi. Ben çalışmıyorum, bu denli hesap vermiyorum inanın para elimdedir haberi bile olmaz ne aldım ne sattığımda . Lütfen burdaki deneyimli hanımların sözünü dinleyin ve kendinizi ezdirmeyin.Ben ay başında paranın çoğunu yolluyorum 600 lira gibi bir para kalıyor onu da haclik bittikçe çekiyoruz. Kalanı kredi kartına diğer ay yolla diye son kuruşuna kadar alıyor. Para çekince haber veriyorum haclik çektim diye.
Bir meblağ yok ben ihtiyacım oldukça o kalan 600 den çekeceğim ama.bir tane çantam olacak bir tane ayakkabım .Peki bişey sorcam. Hadi diyelim bunların hiç birine masraf etmedin. Kozmetik kıyafet hiç bişey almadın. Ee kocan ne kadar aylık sana vermeyi ve kalanı kendine almayi düşünüyor ? Aklında sana ayırdığı meblağ ne kadar ?
Bence işi bırak o zman. Bunu hemen hemen tüm ev hanımları da yapıyor vücuduna yazık yıpratma kendini boşuna o zman öyle saçma is mi olur.Bir meblağ yok ben ihtiyacım oldukça o kalan 600 den çekeceğim ama.bir tane çantam olacak bir tane ayakkabım .
Ben ay başında paranın çoğunu yolluyorum 600 lira gibi bir para kalıyor onu da haclik bittikçe çekiyoruz. Kalanı kredi kartına diğer ay yolla diye son kuruşuna kadar alıyor. Para çekince haber veriyorum haclik çektim diye.
bebeğin olursa nolucak dye sordum cevap vermedin ? mesela bebeğin ihtiyaçları nolucak ? ona da alma etme 2 tane tişörtü var 3. yü almam mı dicek mesela ?Bir meblağ yok ben ihtiyacım oldukça o kalan 600 den çekeceğim ama.bir tane çantam olacak bir tane ayakkabım .
İstemiyorum şu an çocuk. Daha kaç ay oldu bıktım çünkü hayatımdan bezdim.bebeğin olursa nolucak dye sordum cevap vermedin ? mesela bebeğin ihtiyaçları nolucak ? ona da alma etme 2 tane tişörtü var 3. yü almam mı dicek mesela ?
Dedim onu .o doğru değilmiş onun söylediği doğruymuş. Simdi herkes çalışıyormuşkendi kazandığın paranın suratınımı çekiyorsun?
cimri değil bana şunu aldı bunu aldı diyorsunda sen kazanıyorsun zaten neden o almış oluyor?
ataerkil toplumlarda erkekler karılarını çalıştırmaz deseydin keşke..
erkek olmayı dötünden anlamış senin kocan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?