- 5 Şubat 2017
- 18
- 9
- 86
- 36
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
bu devir de kimsenin can dostu yokAslinda arkadaşlarım sayıca fazla. Özellikle iş arkadaşlarım mesai saatleri içerisinde sohbet muhabbete yanıma gelirler. Geyik gırgır şamata yaparız. Ama bu kadar bunun dışında ne arıyorlar ne soruyorlar. Yaklaşık 1 aydir işe gitmiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum telefonum 1kere çalmıyor.
Ben onlarin zor zamanlarinda en basiti hastayken morali bozukken her an bi telefon kadar yakınlarında oldum. Kinse aramadi ben aradim.
İs yerinde evliyken sozde çok yakın olduğum kiz arkadasim durumumu bilmesine ragmen ilk hafta disinda hic arayip sormadı. Genelde ben aradim. Derdimi de anlatmadım havadan sudan konustuk
4 yillik sozde en yakin kiz arkadasim evlendi baska sehirde bazen haftalar oluyor aramadigi. Aradiginda da 5 10 dk.
Kavga eden bi tip degilim en fazla sinirlenince ağlarım.
Suçu kendimde ariyorum nerde hata yapiyorum neden benim can ciger dostum yok bilemiyorum.
Mutsuzluk paylaştıkça azalir. Bu dönemde insan yalnız kaldikca daha kotu oluyor
kesinlikle özellikle iş arkadaşlarıBen de aynı durumdayım, gittiğim okulardan ve çalıştığım yerlerden yüzlerce arkadaşım oldu ama sorsan kaç tanesiyle görüşüyorum? Günümüzde eskisi gibi çıkarsız hiçbir ilişki olmadığı için ben beklenti içine girmekten vazgeçtim :)
+1Bu zaman da dost arama çok çok nadir seni olduğun gibi seven önemseyen insanlar ..
İnsanın yeri geliyor okuyoruz burada eşi mutsuz ediyorken , arkadaştarkadaşta beklentiyi yüksek tutmayın pek fazla bence.
+1benimde cok arkadas var ama can dost hic yok..
is arkadaslarim var öyle ama sadece isyerinde samimiyizdir ayda 1 kerede bulusuruz topluca yemege vs gideriz.
Ama öyle istedigim vakit arayip derdimi anlatabilecegim yada aninda "hadi gel oturalim kahve yaptim" diyebilecegim biri yok.
Cogu zaten evlendi öylece koptuk yada sehir disina gittiler. Hafta sonlarini genelde yanliz geciriyorum aslinda üzgünüm bu duruma ama bu zamanda zor can dost bulmak..
Benim için iş işte kalır özele taşınmaz bunu öğrendim özele taşınınca iş profesyonelliği kalmıyor cıvıtıyor insanlarkesinlikle özellikle iş arkadaşları
kapıdan çıktığın anda yabancı olursun
Yaaa kurban olurum :) İyi günüm de kötü günüm de her anımda yanımda olduğun için minnettarım sana.. iyi ki varsın güzel yüreklim :)Çok soğuk biriyim , insanları tam anlamıyla tanımadıkça arama büyük mesafe koyarim .
Onlar beni tanıyınca gerçek arkadaşlığım başlıyor .
Liseden 3 ,Üniversiteden 3, ilk atandığım okuldan 3 evlendiğim şehirde çalıştığım okuldan 7-8 arkadaşım var sürekli beni arayan .
Bosandigimda yanimda bunları buldum ,
Koskocaman bir ailem 4 bacım 3 erkek kardeşim ve eşleri var aslında şanslıyım .
Ailem bana yetiyor, arkadaslarim kafam dağılsın diye ya arar ya mesaj atarlar ya gezme düzenleyen , geri duran hep benim .
Çünkü yalniz kalmam gerekiyor bu süreci atlatmam icin .
Allah size de yardim etsin biz burdayiz bak , hep yanınızdayız
Tabi bir de burda tanıştığım arkadaşlarım var çok sevdiğim :)) iyi ki onlar da var
Özellikle özgecim :))
cansın , sen de iyi ki varsın baliş :))Yaaa kurban olurum :) İyi günüm de kötü günüm de her anımda yanımda olduğun için minnettarım sana.. iyi ki varsın güzel yüreklim :)
Kendinize bir can dostu edinin. Kedi köpek kuş vb benim üç kedim var mutluluğumu sevgimi aşkımı dostluğumu onlarla paylaşıyorum.Aslinda arkadaşlarım sayıca fazla. Özellikle iş arkadaşlarım mesai saatleri içerisinde sohbet muhabbete yanıma gelirler. Geyik gırgır şamata yaparız. Ama bu kadar bunun dışında ne arıyorlar ne soruyorlar. Yaklaşık 1 aydir işe gitmiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyorum telefonum 1kere çalmıyor.
Ben onlarin zor zamanlarinda en basiti hastayken morali bozukken her an bi telefon kadar yakınlarında oldum. Kinse aramadi ben aradim.
İs yerinde evliyken sozde çok yakın olduğum kiz arkadasim durumumu bilmesine ragmen ilk hafta disinda hic arayip sormadı. Genelde ben aradim. Derdimi de anlatmadım havadan sudan konustuk
4 yillik sozde en yakin kiz arkadasim evlendi baska sehirde bazen haftalar oluyor aramadigi. Aradiginda da 5 10 dk.
Kavga eden bi tip degilim en fazla sinirlenince ağlarım.
Suçu kendimde ariyorum nerde hata yapiyorum neden benim can ciger dostum yok bilemiyorum.
Mutsuzluk paylaştıkça azalir. Bu dönemde insan yalnız kaldikca daha kotu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?