Neden çekici değilim?

İşte bende e yok bilmiyom ben

Kendini çirkin olduguna inandırırsan hiç kimse bakmaz. Sen kendini beğenmezsen insanlar niye beğensin? Özgüvenli olucaksın. Özgüven insanın yürüyüşüne bile yansır. Havalı havalı yürüyeceksin kendini güzel hissediceksin. İnan özgüvenli olduğun zaman çevrene de pozitif enerji veriyosun insanlar seni daha güzel görüyor. Yani kendini güzel hissettikçe güzelleşiyosun

Bence haklı ya dış görünüşünü ya da ifade şeklinizi değiştirin. Ama bazen de itici hareketler yapıyorsunudur belki de

32 yasindasin ama ergen gbi dis gorunusu kafaya takiyosun...bde yanmdakine bakiolar benden cirkin oldgnu dusunuyrm demissin..demekki senn gormedgn bsey gormusler onda.bu sekilde konusman hos degil bence..bi insann dikkat cekmesi icin illa guzel olmasi gerekmiyo..saglam dik bi durusu vardr bu dikkat ceker..yda giyimi tarzi hersey olabilir..goreceli seyler bunlar..seninde dikkat ceken bi yonun vardr mutlaka..bunlari dert etme kendne.

Ben de hep çok çirkin olmasam da pek bakılacak bi yanım olmadığını düşünürüm, hatta yeni yeni bakımlı olmayı öğrendim desem yeridir. Ama daha üç gün önce de birini öğrenmiş bulunmak üzere mesela lisede okulda çok az erkek vardı bizim Nerdeyşe okuldaki bütün oğlanlar taliplim oldu sonra Seneler geçtikten sonra peşimi bırakmayan bile oldu Hayret bişey var ya Başka çevrelerden de var Yani bak kardeş samimiyetle söylüyorum bu erkeklerin gözü bi başka Aynı gözden bakamıyoruz bana bakıyolarsa sana bakmadıklarına sevin bence Bi gün biri bakar tam bakar inşallah

cirkin misin değil misin önce bir karar ver
şaka bir yana, 32 yaşında biri sana teyze dediyse kesin tarzında sorun var, daha genç dinamik giyinmeye çalış saç rengin, kesimin nasıl? ağır makyaj mı yapıyorsun?

görünüş başkadır çekicilik başka.
çok güzel bir kadın itici olabilir ama ortalama bir kadınçok çekici gelir.
hem sadece görünüş de değil, konuşma, hali tavır vs de etkili bunda.
ek olarak niye kendinizi başkalarıyla kıyaslıyorsunuz ki?
merak edip baktım konularınıza hep güzellikle ya da görünümle alakalı. bu konuda yardım alıp takıntınızı yenmeye çalışmanız daha mantıklı olmaz mıydı?

Eğer sorun dış görünüş de olduğunu düşünüyorsan kendine bir stilist Tut saçından makyaja kıyafete kadar değiştirsin seni

Bence bu takintiyi aş. Bana da herkes bakar, talibim de çok ama insan gibi insan denk gelmedi evlenemedim. Ayrıca herkes bakar derken öyle ay çok güzelim değil, safim ondan diyorum ben şaka bir yana lütfen kendini sev, ve lütfen insanları dış görüntüsüyle sınıflandırılma. En büyük hatan bu.

Ayrıca bu kadar kafana takmana da gerek yok bence olmuyor sa olmuyor işte

Arkadaslar kimseyi çekemediğim sınıflandırdıım yok.sorunum ne olabilir diye fikir almak istedim.hiç sevilmediysem değer verilmediysem bi sıkıntı var ama bulamıyorummmm
Üzülüyorum niye anlamıyonuz çocuğum olsun istiyorum.herkesin bi seveni var biri de beni sevsin istiyorummmm

Kısmetlerinizi yazın diye değil beni anlayın diye soruyom benim hiiiiiç kısmetim yok

Kendinizi sevmiyorsunuz, bu yüzden çirkinsiniz, bu yüzden çekici değilsiniz.

Canım deniyorum.giyiniyorum süsleniyorum ben çok güzelim diyorum yine kimse ilgilenmiyo...güler yüzlü davranıyorum insanlara...zaten iyi niyetli saf bi kızımdır çıkar vs düşünmem bakmsyın yazdıklarıma çenede var benim ama yokkk beğenmediğim ne kadar insan varsa hepsinin seveni var.beğenmemeyi sadece dış görünüş olarak düşünmeyin.kişilik olarak da çıkarcı haset dedikoducu kim varsa mutluuuuu arkadasları eşi var benim niden yok nidennnn

ahahaha yotumlara gerçekten güldüm kızlaaar
bencede yaydığın enerjiden diyorum. sen kendini nasıl görürsen başkaları da öyle görüyor buna eminim
o yüzden toplarlan ve tüm artı yanlarını düşün onlara odaklan ve kendine kötü şeyler söylemekten vazgeç
sonuçta ne olursak olalım dünya üzerinde birtaneyiz !! (

zaten çekici olmadığını düşündüğünü söylemişsin. sen kesin bi yargıya varmışsan bide yaydığın enerjiyi düşün. kendini iyi güzel hissettirecek şeyler yap. doğal fresh bi tarz yap kendine. değişim yapmalısın belkide. saç rengin bile olabilir bu. kendini sev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…