- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Haklısın...yanlış ifade kullanmanalı ama kötü niyetle kusur g rdüğümden değil...sorun enim şu anYorum yaparken dikkatli olalim. Şaşı , kısa, kilolu falan hoş değil. Herkesin bir kusuru var.
İşte bende e yok bilmiyom benbunun güzellikle bir alakası yok.. bir arkadaşım var 40 yaşına yaklaştı.. kız evli olduğu halde hala talibi varçünkü cıvıl cıvıl, ses tonu çok güzel, insanın sürekli konuşası geliyor birlikteyken.. ama bugüne kadar yüzüne bir nemlendirici bile sürmüş değil..
yani siz güzelliğinizden değil muhtemelen ifadenizden kaybediyorsunuz..
Bence haklı ya dış görünüşünü ya da ifade şeklinizi değiştirin. Ama bazen de itici hareketler yapıyorsunudur belki debunun güzellikle bir alakası yok.. bir arkadaşım var 40 yaşına yaklaştı.. kız evli olduğu halde hala talibi varçünkü cıvıl cıvıl, ses tonu çok güzel, insanın sürekli konuşası geliyor birlikteyken.. ama bugüne kadar yüzüne bir nemlendirici bile sürmüş değil..
yani siz güzelliğinizden değil muhtemelen ifadenizden kaybediyorsunuz..
Kısmetlerinizi yazın diye değil beni anlayın diye soruyom benim hiiiiiç kısmetim yokBence bu takintiyi aş. Bana da herkes bakar, talibim de çok ama insan gibi insan denk gelmedi evlenemedim. Ayrıca herkes bakar derken öyle ay çok güzelim değil, safim ondan diyorum benşaka bir yana lütfen kendini sev, ve lütfen insanları dış görüntüsüyle sınıflandırılma. En büyük hatan bu.
Canım deniyorum.giyiniyorum süsleniyorum ben çok güzelim diyorum yine kimse ilgilenmiyo...güler yüzlü davranıyorum insanlara...zaten iyi niyetli saf bi kızımdır çıkar vs düşünmem bakmsyın yazdıklarıma çenede var benim ama yokkk beğenmediğim ne kadar insan varsa hepsinin seveni var.beğenmemeyi sadece dış görünüş olarak düşünmeyin.kişilik olarak da çıkarcı haset dedikoducu kim varsa mutluuuuu arkadasları eşi var benim niden yok nidennnnKendini çirkin olduguna inandırırsan hiç kimse bakmaz. Sen kendini beğenmezsen insanlar niye beğensin? Özgüvenli olucaksın. Özgüven insanın yürüyüşüne bile yansır. Havalı havalı yürüyeceksin kendini güzel hissediceksin. İnan özgüvenli olduğun zaman çevrene de pozitif enerji veriyosun insanlar seni daha güzel görüyor. Yani kendini güzel hissettikçe güzelleşiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?