- 7 Eylül 2015
- 104
- 120
- 18
- Konu Sahibi Dindirella
-
Işık yok sanırımPeki sizce sorun ne ?
Onu söyleme nedenimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum.bütüne bakın cımbızlamayın lütfenArkadaşınız için benden daha çirkin olduğunu düşünüyorum dediğiniz içindir belki,kimbilir?
32 yaşındasın ve teyze mi dediler 45 filan olsan neyse de32 bi de ya ergen olsam neyse
Oy oy oy hiç bişi yok sanırım...Şeytan tüyünüz yoktur. Bu da doğuştan gelir. 32 yaşından sonra değişilebileceğini sanmıyorum.
ilerde gözlerinle ilgili bir problem yaşamayacağına garantin var mı?Aynı sorun bende de var. Gözleri bile şaşı olan kıza evlilik teklifi geldi (kız 14yaşında) ama benim o konularla alakam yok.
Ama bunun nedenini aslında şuymuş senin karşındaki kişiye çekicilik hakkında r mesaj vermemen mesajdan kastım hareketlerin ve bakışların gibisinden. Onlara o mesajı verirsen peşinden koşarlar zaten
32 yıldır olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın. Ya da saçınızı yeşile, gökkuşağı rengine filan boyatın, o zaman kesin bakarlar.
Bişi diyim mi bende 62 kiloyken bakıyolardı.ama kilo falan alamam bakmazlarsa bakmasınlarBana da gecen yil bakmiyorlar di bu yil kilo aldim bskmaya basladilar herhalde .halbu ki kilom iyiydi 55tim gecen yil bu yil 62leri bulunca demekki sisko olmam gerekiyormus dedim.Galiba sisko olunca anca goze gorunuyorum .
Sorunun bakılıp bakılmama meselesi olmadığı anlaşılamıyo mu ki32 yıldır olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın. Ya da saçınızı yeşile, gökkuşağı rengine filan boyatın, o zaman kesin bakarlar.
Bende vermeye calisiyorum bu erkekleri snlamak mumkun degil zayif kadin daha alimli bence .Bişi diyim mi bende 62 kiloyken bakıyolardı.ama kilo falan alamam bakmazlarsa bakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?