Neden çekici değilim?

Arkadaşınız için benden daha çirkin olduğunu düşünüyorum dediğiniz içindir belki,kimbilir?

Şeytan tüyünüz yoktur. Bu da doğuştan gelir. 32 yaşından sonra değişilebileceğini sanmıyorum.

Lisedeyken arkadasimin kuzeniyle kardesi bana asik olmuslardi... Arkadasimda bi yandan kuzen bi yandan kardesim ne buluyo bunlar sende demisti ... Cok zoruma gitti kac sene gecti uzerinden hala unutmadim o lafi ... demekki arkadasimda beni kendisine gore cirkin buluyor :) ... guzellik gorecelidir siz arkadasinizi kendinize gore cirkin bulursunuz ama baskasi sizdrn daha cekici ve guzel bulur... Sizde enerji yada isik eksiktir karsinizdaki insanlara belkide soguk duruyorsunuz insanlarda sizden cekiniyor soguk buluyordur... Etrafa gulumsemeyi unutmayin ön iki dis hep gorunsun :)

Hımmm kızlar sanırım nedeni buldum.az önce bi adam gördüm mavi gözlü 190 boylarda spor yapmış belli kollar falan kaslı sanki ünlü biri gibi bi yüzü var.kaşlar falan şekilli...ama alabildiğine itici yok böyle bi iticilik gıcık bi tip..
Belki bende sadece tipsiz diil hem tipsiz hem iticiyimdir.o da gülümseyerek gwziyodu hep ama yine de iticiydi.belkim bende de vardır o negatif itici çirkin ışıktan...neyse sonra negatif ışıktan nasıl kurtulurum diye konu açıym bari yoksa evde kalcam

bi resim merak ettim
o kadar çirkin olamazsınız
kadın albenisi diye bişey var hem
en çirkin kadın bile azıcık bakım yapsa özgüven olsa tamam yani

ilerde gözlerinle ilgili bir problem yaşamayacağına garantin var mı?

Bana da gecen yil bakmiyorlar di bu yil kilo aldim bskmaya basladilar herhalde .halbu ki kilom iyiydi 55tim gecen yil bu yil 62leri bulunca demekki sisko olmam gerekiyormus dedim.Galiba sisko olunca anca goze gorunuyorum .

Bana da gecen yil bakmiyorlar di bu yil kilo aldim bskmaya basladilar herhalde .halbu ki kilom iyiydi 55tim gecen yil bu yil 62leri bulunca demekki sisko olmam gerekiyormus dedim.Galiba sisko olunca anca goze gorunuyorum .
Bişi diyim mi bende 62 kiloyken bakıyolardı.ama kilo falan alamam bakmazlarsa bakmasınlar

BU ARADA HEPİNİZE TESEKKÜR EDERİM AYH SALAK DEYİP GEÇMEDİĞİNİZ YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN...EVET SORUNU ANLADIM BEN VE ÇÖZÜMÜM ŞU: ÖNCE PARA BİRİKTİRİP BURNUMU YAPTIRCAM.SONRA YİNE PARA BİRİKTİRİP SİLİKON YAPTIRCAM.BUNLARI YAPTIRDIKTAN SONRA ZATİ POZİTİF ENERJİ SAÇACAĞIM.BENİ DE BİRİ BEĞENİR HERALDE O KADAR MODİFİYEDEN PIZİTİF ENERJİDEN SONRA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…