Neden çekici değilim?

Bence çekicilik duruşla ilgili biraz. Kendine güvenerek dur. Dik dur bi kere. Ikincisi çocuksu hareketlerin varsa onlardan kurtul daha kadınsı ol.kibarlıktan ödüm verme. Kötü kelimeler kullanma.bence kadını çekici yapan bişey daha varsa genel kültürdür. Insanlar seninle sohbet etmek istesin. Kocaman kocaman hareketlerin olmasın naif ol. Bakışınla anlat bi çok şeyi. Yani ben bu Özellikleri taşıyorum etrafımda kadın erkek çok kişi benim çekici ve albenili olduğumu söyler. Çok mu güzelim değilim valla yalan yok. Benden çok daha güzel Arkadaşlarım var ama aralarında göze çarpan hep ben olurum.

Katılıyorum
Ben bir dönem aldigim vitaminler ve bazı ilaçların Yan etkisi altında bi özgüven gelmişti bendeki pozitif enerji herkese yansiyordu

Guzellik goreceli bi kavram canm boyle dusunerek amacsiz triplere girme bence..Allh korusun ya bi gun bi kaza gecirirsem bi uzvumu kaybedersm yada engelli olursam diye dusun ve sukret gercekten boyle yasmaya mahkum insanlarda war yada ankara onkoloji hastanesinin koridorundan bi geciwer mesela inan dusuncelerin hepsi bi anda degisecektir..bunlarida actigin konularin hepsinin dis gorunuse yonelik oldugu icin soyluyorm beni yanls anlmani istemem

Canım ben durduk yerde bu kanıya var adım yasadıklarımdan sonra bu sonuca vardım hatta size de örnekledim işte heeep böle

Hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz ama bi yerde sorun var belliki. Giyim tarzınızı,günlük makyajinizi,saçlarınizi filan tarif etseniz ? Belki ciddi bir anormallik vardır da siz fark edemiyorsunuzdur. Günlük ne giyersiniz mesela nasıl makyaj yaparsiniz ? İnternetten örnek fotoğraf bulup koyabilirsiniz.

Teşekkürler sorun dış görüntü değil sadece biliyorym.yanlış ifade ediyorum sanırım kendimi...
Hani dışarıda hiç tanımayan insanlarda bana bakmıyor.tanıdık arımda beni beğenmiyor.beni kimse istemiyo depresyondayım nedenini bilme ek e beraber yıllardır bu böyle.

herkesten önce kendinizi siz sevin, sonra neler oluyor bakın

İnsanlar giyinişimi beğenirler ama.tarzımı da beğenirler.iyi giyinirim ben...makyaj çok yapmam.bi rimel allık bi de parlatıcı.o kalın kalın fondotenlerı surunce beğenen hiç beğenmesin zati.sevmiyorum ben.saçlarımda koyu kestane omuz altında hemen.

İşte böyle düşündüğün için. Güzel bakımlısındır ama farkında olmadan negatif enerji yayıyosun demek ki etrafa. Yani onların var benim yok diye hasetleniyosun negatif enerjiyle doluyosun. Bu da sen fark etmesen de çevrendeki insanları etkiliyor. Ayrıca kendini buna inandırmış gibisin sanki, bütün kötü imsanların eşleri var benim niye yok diye. Düşünceler enerji taşır ve bir süre sonra gerçeğe dönüşür. O yüzden söylenilen her kelimeye dikkat etmek gerek. Olumlamalar var bu konuda internetten bir bak derim.

Sen sadece kendin icin yasa birak disaridakiler bakmsin begenmesin..herkezin kendine gore bi cekiceligi wardr diye dusunuyorm heleki siz 30 lu yaslardasiniz bence kadinin en guzel oldugu yaslar hayatin yasamanin kiymetini bilin ve kendinzi sevin

Baktım canım burada söylemişlerdi.secret ı da okudum.hasetlenmiyorum gerçekten mutlu olsun herkes.benim niye olmadığını an amaya çalışıyorum.bu yılların birikimi ben ortaya çıkarmadım ki al yıllar sonra biriyle görüşeyim dedim adam kaçtı
Olumlama yapıyorum evde kendi kendimeyken bi sorun yok iyi düşnyorum.dışarı çıkınca aha gerçler noldu olumladım günlerce hiçç

Sen sadece kendin icin yasa birak disaridakiler bakmsin begenmesin..herkezin kendine gore bi cekiceligi wardr diye dusunuyorm heleki siz 30 lu yaslardasiniz bence kadinin en guzel oldugu yaslar hayatin yasamanin kiymetini bilin ve kendinzi sevin
Demi ya tatile mi gitsem tek başıma

Bi yerde asirilik yapiyosun bence.. Ne bileyim Kendini cirkin hissettigin zamanlar da bi enkaz gibi dolasiyosun ortada, guzel hissettigin zamanlarda da kucuk daglari ben yarattim havasinda geziyo gibi mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…