- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kendini çirkin olduguna inandırırsan hiç kimse bakmaz. Sen kendini beğenmezsen insanlar niye beğensin? Özgüvenli olucaksın. Özgüven insanın yürüyüşüne bile yansır. Havalı havalı yürüyeceksin kendini güzel hissediceksin. İnan özgüvenli olduğun zaman çevrene de pozitif enerji veriyosun insanlar seni daha güzel görüyor. Yani kendini güzel hissettikçe güzelleşiyosun
Canım ben durduk yerde bu kanıya var adım yasadıklarımdan sonra bu sonuca vardım hatta size de örnekledim işte heeep bölezaten çekici olmadığını düşündüğünü söylemişsin. sen kesin bi yargıya varmışsan bide yaydığın enerjiyi düşün. kendini iyi güzel hissettirecek şeyler yap. doğal fresh bi tarz yap kendine. değişim yapmalısın belkide. saç rengin bile olabilir bu. kendini sev.
Canım benim hangi ilaçlar onlar yazsana zelden bana.mutlu olup göremeyeceksem o da olurKatılıyorum
Ben bir dönem aldigim vitaminler ve bazı ilaçların Yan etkisi altında bi özgüven gelmişti bendeki pozitif enerji herkese yansiyordu
Teşekkürler sorun dış görüntü değil sadece biliyorym.yanlış ifade ediyorum sanırım kendimi...Guzellik goreceli bi kavram canm boyle dusunerek amacsiz triplere girme bence..Allh korusun ya bi gun bi kaza gecirirsem bi uzvumu kaybedersm yada engelli olursam diye dusun ve sukret gercekten boyle yasmaya mahkum insanlarda war yada ankara onkoloji hastanesinin koridorundan bi geciwer mesela inan dusuncelerin hepsi bi anda degisecektir..bunlarida actigin konularin hepsinin dis gorunuse yonelik oldugu icin soyluyorm beni yanls anlmani istemem
Arkadaslar kimseyi çekemediğim sınıflandırdıım yok.sorunum ne olabilir diye fikir almak istedim.hiç sevilmediysem değer verilmediysem bi sıkıntı var ama bulamıyorummmm
Üzülüyorum niye anlamıyonuz çocuğum olsun istiyorum.herkesin bi seveni var biri de beni sevsin istiyorummmm
İnsanlar giyinişimi beğenirler ama.tarzımı da beğenirler.iyi giyinirim ben...makyaj çok yapmam.bi rimel allık bi de parlatıcı.o kalın kalın fondotenlerı surunce beğenen hiç beğenmesin zati.sevmiyorum ben.saçlarımda koyu kestane omuz altında hemen.Hiç bir şeyi kabul etmiyorsunuz ama bi yerde sorun var belliki. Giyim tarzınızı,günlük makyajinizi,saçlarınizi filan tarif etseniz ? Belki ciddi bir anormallik vardır da siz fark edemiyorsunuzdur. Günlük ne giyersiniz mesela nasıl makyaj yaparsiniz ? İnternetten örnek fotoğraf bulup koyabilirsiniz.
Seviyorum olmuyo seviyorum ki ben kendimiherkesten önce kendinizi siz sevin, sonra neler oluyor bakın
İşte böyle düşündüğün için. Güzel bakımlısındır ama farkında olmadan negatif enerji yayıyosun demek ki etrafa. Yani onların var benim yok diye hasetleniyosun negatif enerjiyle doluyosun. Bu da sen fark etmesen de çevrendeki insanları etkiliyor. Ayrıca kendini buna inandırmış gibisin sanki, bütün kötü imsanların eşleri var benim niye yok diye. Düşünceler enerji taşır ve bir süre sonra gerçeğe dönüşür. O yüzden söylenilen her kelimeye dikkat etmek gerek. Olumlamalar var bu konuda internetten bir bak derim.Canım deniyorum.giyiniyorum süsleniyorum ben çok güzelim diyorum yine kimse ilgilenmiyo...güler yüzlü davranıyorum insanlara...zaten iyi niyetli saf bi kızımdır çıkar vs düşünmem bakmsyın yazdıklarıma çenede var benim ama yokkk beğenmediğim ne kadar insan varsa hepsinin seveni var.beğenmemeyi sadece dış görünüş olarak düşünmeyin.kişilik olarak da çıkarcı haset dedikoducu kim varsa mutluuuuu arkadasları eşi var benim niden yok nidennnn
Sen sadece kendin icin yasa birak disaridakiler bakmsin begenmesin..herkezin kendine gore bi cekiceligi wardr diye dusunuyorm heleki siz 30 lu yaslardasiniz bence kadinin en guzel oldugu yaslar hayatin yasamanin kiymetini bilin ve kendinzi sevinTeşekkürler sorun dış görüntü değil sadece biliyorym.yanlış ifade ediyorum sanırım kendimi...
Hani dışarıda hiç tanımayan insanlarda bana bakmıyor.tanıdık arımda beni beğenmiyor.beni kimse istemiyo depresyondayım nedenini bilme ek e beraber yıllardır bu böyle.
Baktım canım burada söylemişlerdi.secret ı da okudum.hasetlenmiyorum gerçekten mutlu olsun herkes.benim niye olmadığını an amaya çalışıyorum.bu yılların birikimi ben ortaya çıkarmadım ki al yıllar sonra biriyle görüşeyim dedim adam kaçtıİşte böyle düşündüğün için. Güzel bakımlısındır ama farkında olmadan negatif enerji yayıyosun demek ki etrafa. Yani onların var benim yok diye hasetleniyosun negatif enerjiyle doluyosun. Bu da sen fark etmesen de çevrendeki insanları etkiliyor. Ayrıca kendini buna inandırmış gibisin sanki, bütün kötü imsanların eşleri var benim niye yok diye. Düşünceler enerji taşır ve bir süre sonra gerçeğe dönüşür. O yüzden söylenilen her kelimeye dikkat etmek gerek. Olumlamalar var bu konuda internetten bir bak derim.
Demi ya tatile mi gitsem tek başımaSen sadece kendin icin yasa birak disaridakiler bakmsin begenmesin..herkezin kendine gore bi cekiceligi wardr diye dusunuyorm heleki siz 30 lu yaslardasiniz bence kadinin en guzel oldugu yaslar hayatin yasamanin kiymetini bilin ve kendinzi sevin
Walla cok iyi fikir gidin tabiki hayat yasamaya degerDemi ya tatile mi gitsem tek başıma
Bak bu olabilirBi yerde asirilik yapiyosun bence.. Ne bileyim Kendini cirkin hissettigin zamanlar da bi enkaz gibi dolasiyosun ortada, guzel hissettigin zamanlarda da kucuk daglari ben yarattim havasinda geziyo gibi mesela..
Gülüyorum li hep gülecimbiraz gülümseyin bence. :)
insanı güzel gösteren odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?