Neden çekici değilim?

'“Eğer güzel gözlerin olmasını istiyorsan, insanlara iyilikle bak,
Eğer saçların güzel olsun istiyorsan, bırak çocuklar ellerini geçirsin saçlarından,
İnce bir bedense isteğin ekmeğini açlarla bölüş
Ve güzel dudaklara sahip olmak için sadece güzel sözler söyle…” Audrey HEPBURN

Kızlar adam resmen bugün konuştuk evlenip boşanmamdan tutunda benim iyi niyetle söylediğim herseyden beni sorumlu tuttu...
Ayrıldıktan sonra barışmıştım ben eski eşimle evlenmeden önce ama sevgiliyken boşandıktan sonra değil niye affettin diye sormuştu.bende seviyodum demiştim...seviyodum denir m ymiş demek ki unutmamışmışım.çok üzgünüm ya çokkk...
Beni yalancılıkla onu kandırmakla itham etti...evliyken eşimle pek bişi yasamadık biz olmadı.evlenip boşanmışsın niye hiç yanaşmıyosun demesin diye bunu üstü kapalı demiştim...soğuğum ben bu konulara...ben onu kandırmaya çalışmışım vs vs
Bana bunları şimdi söyledi...bit rdim bende engelledim de ama üzüntüm geçmiyo ki

Şehitlere üzülmediğimi nereden biliy rsunuz? Ya da komşu ülkede yasananlara? Benim buraya açtığım baslıklara bakarak degerlendirmeyın benı

Bunun direkt guzellikle cirkinlikle ilgisi oldugunu sanmiyorum.hani ne derler her insanin bi enerjisi havasi vardirya ondan..teyze demeleri de o yuzden bnce daha olgun davraniosaniz..hareketlerinize de yansir

bebeyim sen içini doldur, dışını bi beğenen bulunur.
bu kadar takılma görüntüye...

Tamam dışımı bırakın buna bakın

bence sen bu ara ilgi ve aşk arıyorsun olmayınca bunları yazıp çiziyorsun canım

Şehitlere üzülmediğimi nereden biliy rsunuz? Ya da komşu ülkede yasananlara? Benim buraya açtığım baslıklara bakarak degerlendirmeyın benı

Bak tbsl, bundan bahsetmiyorum. Açtığın konuları okumuyorum çünkü hepsinde içerik aynı ve bayıcı. Konu içerikleri 30lu yaşlarındaki bir insana değil ergene ait sanki. Bu kadar dış görünüşe , arkadaşıma baktı bana bakmadı konularına ergenler veya boşbeyinli insanlar takılıyor. Sporunu, düzgün beslenmeni, bakımını yaparsın, güzel de giyinirsin gerisini dert etmezsin. Bu konuya bu kadar takılan insanların ben boş olduğunu düşünüyorum. Sürekli bu muhabbetleti yapan biriyle arkadaş olmam çünkü muhabbetinden içim bayılır.

Bana bakıyorlar da ne oluyor? Umrumda mı? Hayır. Sadece tek bir kişinin bakıp bakmadığı önemli aslında ama o da bir gün olur da bakmazsa eyvallah,her şey olacağına varır. Neden kendini bu kadar kasıyorsun? Birileri sana baksa ne olur bakmasa ne olur... Sen birilerine bakıyor musun önemli olan bu.

Arkadaş olmayalım o halde okumada beni

O bahsettiğin adama gelince de bence hiiiiç güzel canını sıkma. O adam adam değil. Sana bir yol olmaz daha fazla zaman harcama.

Takılmayn bakmasnlar az önce ki biri niye bna bakiolar diye bişey yazmış sizde diosun z bna nie bakmiolar töbe töbe

Cehenneme gitsin o zaman

Salla bence adam olmayan adamlar gerçekten zaman harcamayı haketmiyor.
Seviyom ama nereye gidecek bilmiyorum artık... gitsin ama biliyorum ben bidaha da kimseyi kolay kolay sevmicem bunu da zor sevdiydim zatendua edin beni sevsin geri gelsin...gidiym de uyuyiym bari yoksa ağlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…