- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi Dindirella
-
Hayatında seni seven biri var mı pekiBende hic cekici degilim hatta itici oldugumu bile dusunurum kendim :))
Bende ahım şahım güzel deyilim.yanımda çocuklarım varken bile bön bön bakıyolar.bence güzellikle alakalı bişey deyil .ha insanlar bakınca mutlumu olacan boşver.:)Ya bana kimsecikler bakmıyor...mantıken bakmaları lazım bugünde bir adam teyze dedi ya...hemde yanımda benden daha teyzevari insanlar ardı yan masalarda falan.geldi bana dedi...
Bugün yürüyoruz mesela yanımda bi arkadaşım var benden daha çirkinno duğunu düşündüğüm ama yanımızdan geçen ona baktı.bana kimse bakmıyor.yanımda kim varsa hep ona bakılıyor.yanımdaki erkek olsa bile...
Ya arkadaslar depresyondayııııımmmmm...bu hayatım boyunca böyleydi.ben hep çirkinin de çirkiniyim.
Birer birer baktığımda aslında fiziğim kaşım gözüm yerinde gibi geliyo bana.ama sanırım sadece ana geliyo.
Bakımlı ol demeyin.emin olun yanımdaki tiplerden hep daha bakımlıyım.resim koy da demeyin resimle oynuyom güzel çıkıyo ki zati.hem bi tanıdık görürse okursa rezillil
Bu cevabini okuduktan sonra saglikli dusunemedigine kesin olarak karar verdim.BU ARADA HEPİNİZE TESEKKÜR EDERİM AYH SALAK DEYİP GEÇMEDİĞİNİZ YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN...EVET SORUNU ANLADIM BEN VE ÇÖZÜMÜM ŞU: ÖNCE PARA BİRİKTİRİP BURNUMU YAPTIRCAM.SONRA YİNE PARA BİRİKTİRİP SİLİKON YAPTIRCAM.BUNLARI YAPTIRDIKTAN SONRA ZATİ POZİTİF ENERJİ SAÇACAĞIM.BENİ DE BİRİ BEĞENİR HERALDE O KADAR MODİFİYEDEN PIZİTİF ENERJİDEN SONRA
Aynen sınıfta 18 -19 yaş grubları kızlar var şöyle bir bakdım 2 kız kardeşler acayip cıvıl cıvıllar hergün değişik giyimler şıkır şıkır tıkır tıkırlar bunlar dubaiden gelenler bir suriyeli var oda acayip renkli şeyler giyiyor pozitif enerji vererek karşısındakini çabuk etkileyen bir tip kiii bir bayan olarak bile ayyy ne şirin şunlar diyorum 2 tane afganlı arkadaş ikisinide çok severim ikiside ölmüşde cenazelerini kaldıran yok tipimde umutsuz ev kadınları gibi yemek kokusu sinmiş üzerlerine yemek lekeli kıyafetler saçımı 4 gündür taramıyorum diyor bir tanesi ara ara uyukluyorlar full gün başları ağrır 1 yıldan beri daha pozitif yanlarını görmedim hep negatif niye kimse bana bakmıyorda bu sıska sidiklere bakıyor diye full gün başımda dırdır yapıyorlar okulun karizma delikanlıları kimin peşinde dersiniz tabiki dubai kardeşlerle sureli kızımız baş sırayı çekiyor yaaa afganlı oturduğu yerden kırk kusur buluyor diğer kızlarımıza kendi yapmıyor yapanıda kirli kazana sokuyor hesabı yapıyor bence sizde gözden geçirin kendinizi konu sahibiahahaha yotumlara gerçekten güldüm kızlaaar
bencede yaydığın enerjiden diyorum. sen kendini nasıl görürsen başkaları da öyle görüyor buna eminim
o yüzden toplarlan ve tüm artı yanlarını düşün onlara odaklan ve kendine kötü şeyler söylemekten vazgeç
sonuçta ne olursak olalım dünya üzerinde birtaneyiz !!-)
Şu bakmazlarsayı yolda bakmak olarak algılamayın.elin adamı bakmasın zati mesele o deil.onu örnek verdim.onlar bile bakmıyo diye...kendimi geliştiriyorum çok okurum ve yine bi bölm okuyorum.eğitimsiz değilim.
Bu cevabini okuduktan sonra saglikli dusunemedigine kesin olarak karar verdim.
Yani hem kendini cirkin bulmadigini soyluyorsun hem de yakinda michael jacksona baglayacak gibisin.
Estetige karsi degilim ama senin durumun farkli silikon ve burundan sonra da bakmazlsrsa bu sefer neremi yaptirim acaba diyecegin belli.
Dis gorunumune yapacagin bu yatirimi kendini gelistirmeye ve psikolojinin uzerinde dusunmeye ayirsan daha iyi yaparsin bence
Orda söylemek istediğim çok da çekici olmadığıydı yanlış anlaşılma olmasınilerde gözlerinle ilgili bir problem yaşamayacağına garantin var mı?
özgüvenli davranmıyorsanız çekici bulunmuyor olabilirsiniz.bu çok etkili çünkü.Ya bana kimsecikler bakmıyor...mantıken bakmaları lazım bugünde bir adam teyze dedi ya...hemde yanımda benden daha teyzevari insanlar ardı yan masalarda falan.geldi bana dedi...
Bugün yürüyoruz mesela yanımda bi arkadaşım var benden daha çirkinno duğunu düşündüğüm ama yanımızdan geçen ona baktı.bana kimse bakmıyor.yanımda kim varsa hep ona bakılıyor.yanımdaki erkek olsa bile...
Ya arkadaslar depresyondayııııımmmmm...bu hayatım boyunca böyleydi.ben hep çirkinin de çirkiniyim.
Birer birer baktığımda aslında fiziğim kaşım gözüm yerinde gibi geliyo bana.ama sanırım sadece ana geliyo.
Bakımlı ol demeyin.emin olun yanımdaki tiplerden hep daha bakımlıyım.resim koy da demeyin resimle oynuyom güzel çıkıyo ki zati.hem bi tanıdık görürse okursa rezillil
Bence kendine guvenn yok senin..tek sorunun bu olsun..birak belki boylesi daha hayirli..evlenipte binbir dert yasayacagina bekarlik daha iyidr belki senin icin..yalniz kafana cok takiosun hasta olursun bu gidisle bi uzmanla goruste su depresyonndan kurtul.hayata karsi pozitif ol ki karsiligini alasinYa bana kimsecikler bakmıyor...mantıken bakmaları lazım bugünde bir adam teyze dedi ya...hemde yanımda benden daha teyzevari insanlar ardı yan masalarda falan.geldi bana dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?