Neden çekici değilim?

Kiz bende kendimi begenmem ama senin gibi de cirkinim de cirkinim demiyorum. Pozitif dusun yolda yururken bi havan olsun butun enerjiyi ustune cek. Evrene mesaj yolla :)))) ( en sevmedigim cümle ve ben kurdum)

Bende ahım şahım güzel deyilim.yanımda çocuklarım varken bile bön bön bakıyolar.bence güzellikle alakalı bişey deyil .ha insanlar bakınca mutlumu olacan boşver.:)

resim koymakta ne var bende koydum biri okusa demişsiniz kendinizle barışık olmalısınız bence işte o yüzden size oyle geliyor siz nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. güzellik görecelidir zevkler tartışılmaz. mesela arkadaşınız daha balık etlidir veya daha dikkat çekici bir makyaj vs vs yapmıştır bakarlar ama siz de sizin gibi kadınları beğenen bir erkek geçse baksa ona bakmaz size bakar bu defa neden baktı çok mu dar giydim çok mu kötü duruyor üstümdeki vs vs dersiniz kendinizle barışık olsun siz aynaya baktığınızda kndinizi begeniyorsanız sıkıntı olmaz erkkler seksepaliteye önem verir bu güzellikle alakalı değildir bazıları ses tonu yürüyüşü bakışları ya da farklı şeylerle öne çıkar bazıları da onları değil sizin gibileri beğenir bence kendinize dert etmeyin ben de bu durumu yaşarım ama istediğim zaman da kendime baktırırım bazı hilelri bilmek gerek

Bu cevabini okuduktan sonra saglikli dusunemedigine kesin olarak karar verdim.
Yani hem kendini cirkin bulmadigini soyluyorsun hem de yakinda michael jacksona baglayacak gibisin.
Estetige karsi degilim ama senin durumun farkli silikon ve burundan sonra da bakmazlsrsa bu sefer neremi yaptirim acaba diyecegin belli.
Dis gorunumune yapacagin bu yatirimi kendini gelistirmeye ve psikolojinin uzerinde dusunmeye ayirsan daha iyi yaparsin bence

Aynen sınıfta 18 -19 yaş grubları kızlar var şöyle bir bakdım 2 kız kardeşler acayip cıvıl cıvıllar hergün değişik giyimler şıkır şıkır tıkır tıkırlar bunlar dubaiden gelenler bir suriyeli var oda acayip renkli şeyler giyiyor pozitif enerji vererek karşısındakini çabuk etkileyen bir tip kiii bir bayan olarak bile ayyy ne şirin şunlar diyorum 2 tane afganlı arkadaş ikisinide çok severim ikiside ölmüşde cenazelerini kaldıran yok tipimde umutsuz ev kadınları gibi yemek kokusu sinmiş üzerlerine yemek lekeli kıyafetler saçımı 4 gündür taramıyorum diyor bir tanesi ara ara uyukluyorlar full gün başları ağrır 1 yıldan beri daha pozitif yanlarını görmedim hep negatif niye kimse bana bakmıyorda bu sıska sidiklere bakıyor diye full gün başımda dırdır yapıyorlar okulun karizma delikanlıları kimin peşinde dersiniz tabiki dubai kardeşlerle sureli kızımız baş sırayı çekiyor yaaa afganlı oturduğu yerden kırk kusur buluyor diğer kızlarımıza kendi yapmıyor yapanıda kirli kazana sokuyor hesabı yapıyor bence sizde gözden geçirin kendinizi konu sahibi

Şu bakmazlarsayı yolda bakmak olarak algılamayın.elin adamı bakmasın zati mesele o deil.onu örnek verdim.onlar bile bakmıyo diye...kendimi geliştiriyorum çok okurum ve yine bi bölm okuyorum.eğitimsiz değilim.
Sorun benimle kimse ilgilenmiyo...tanıyan da tanımayan da...yol örneği tanımayan için...

Estetik diye birşey var bence çok ta şey yapmamak lazım
Yani bu kadar kendini eksik görüyorsan sevmediğin yönlerini düzeltebilirsin. Bu çok normal.

Ya hayırlısı...az önce bi başlık okudum da evlenen erkek arkadaşı olan da mutsuz ki...
Belki de Allah iyi bi insanım diye beni koruyodur çünkü baksanıza al datmayan,kötü davranmayan adam yok neredeyse...
Beni bu iticiliğimle beğenebilecek bi adam belki de aldatmayacak kadar da karakterli olabilecek...düşnsenize kimsenin bakmadığına bakabiliyo
Velhasıl kelam estetiği kendim için yaptırıcam...biri olmasa da olur yıllardır yoktu zati...

özgüvenli davranmıyorsanız çekici bulunmuyor olabilirsiniz.bu çok etkili çünkü.

ben de bana bakılmasından rahatsız oluyorum ne yapalım ?? aynaya baktığında kendine çirkin diyorsan zaten kendin en baştan kaybediyorsun kendinle barışık olmayı denemeye ne dersin, ayrıca güzel olup olmamayı başkalarının sana ne ölçüde baktığıyla ölçüyorsan yanlış yoldasın

Bence kendine guvenn yok senin..tek sorunun bu olsun..birak belki boylesi daha hayirli..evlenipte binbir dert yasayacagina bekarlik daha iyidr belki senin icin..yalniz kafana cok takiosun hasta olursun bu gidisle bi uzmanla goruste su depresyonndan kurtul.hayata karsi pozitif ol ki karsiligini alasin

Erkeklerin güzellikten daha çok önem verdiği şeyler var bakımlı süslü güzel kokular suren öz güveni yüksek konuşkan kadınlar mesela. Azcik laf yapsın agziniz erkekleri kandırmak çok zor değim

Bence bu saçma sapan konuları kafaya takmayı bırakın.

32 yaşındasınız, açtığınız konulara bakın Allah aşkına sürekli aynı mesele. Uğraştığınız , kafa yormanız gereken işiniz gücünüz yok mu, başka dertleriniz uğraşlarınız yok mu? Haydi bunu da geçtim, komşu ülkenin yarısı öldü, bizim ülkede içsavaş var resmen, bunlara kafayı taksanız mesela???

Bence boş, boş konuşan insanlar, sığ insanlar, çıkarcılar, paragözler itici mesela. Tipi falan geçin, 32 yaşındaki kafasının bu biçimde olması bence çok itici. Kafanızın içi ben böyle miyim ben öyle miyimlerle, bomboş içerikle dolu. Şu düşüncelerden kurtulsanız bence çekici olacaksınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…