Neden cevap gelmiyor?

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba herkese. Sorum bu siteyle ilgili. Bir derdim var bolumune hergun onlarla soru yaziliyor ve hepsi hemen cevaplaniyor. Bi bakmissin 3-4 sayfalik yorum. Peki diger bolumlerde neden boyle olmuyor. Bakiyorum 30-40 daha cok goruntulenme ama cevap 2-3 tane. Bu bolume yazayim diyorum o zamanda konu tasiniyor. Her soru uygun bolumde yazilmali tamamda diger bolumlerde soru sorup istedigim cevabi alamiyorum. Bunun bir caresi yok mu yada uyeler okudugu soruya cevap yazsalar olmaz mi?

Merhaba herkese. Sorum bu siteyle ilgili. Bir derdim var bolumune hergun onlarla soru yaziliyor ve hepsi hemen cevaplaniyor. Bi bakmissin 3-4 sayfalik yorum. Peki diger bolumlerde neden boyle olmuyor. Bakiyorum 30-40 daha cok goruntulenme ama cevap 2-3 tane. Bu bolume yazayim diyorum o zamanda konu tasiniyor. Her soru uygun bolumde yazilmali tamamda diger bolumlerde soru sorup istedigim cevabi alamiyorum. Bunun bir caresi yok mu yada uyeler okudugu soruya cevap yazsalar olmaz mi?
BDV daha cazip geliyor belki, ondandır

Hemen hemen her bölüme bakıyorum neredeyse, tedaviler ve çocuk bakımı oluyor BDV dışında en çok konu açılan bölümler benim gördüğüm kadarıyla.
Ne çocuğum var ne de tedavi oluyorum o yüzden yardım edemiyorum bir çok kişide fikri olmadığı için yazmıyor olabilir.

diğer bölüm derken? meslea ekonomiyse ben pek anlamıyorum da :) ya da yemek tarifleri de pek bilmiyorum:hamarat:
bdv daha genele hitap ediyor ;)

Bence bu konu da taşınır bir :) hem de "hiçbir başlığa uymayanlar" bölümüne :D

Aslında Bir Derdim Var bölümü dışında da cevaplar veriliyor ama kusura bakmayında sizler illa BDVye konu açmakta ısrarcı olduğunuzdan cevapların yalnızca burada verildiğini sanıyorsunuz.
Misal bir örnek vereyim birkaç gün önce bdvden gebelik bölümüne taşıdım bir konuyu, konu içeriği gebelikle alakalıydı, hormon değerlerini yazmıştı üye, bir derdim varda kimse yorum yazmamıştı çünkü hormon değerlerine bakınca gebelik var mı yok mu bir derdim var bölümü müdavimleri bilemezdi, uygun bölüme taşınınca bir sürü yorum yapılmaya başlandı.

Sizler forum yalnızca bdvden oluşuyor gibi davrandığınız için diğer bölümler buraya göre sönük kalıyor, oysa açacağınız konuların içeriğine göre her bölümü doğru kullansanız böyle bir sıkıntı yaşanmayacak.

Kaldı ki kusura bakmayın, site kurallarından birisi de konuları doğru bölüme açma zorunluluğudur, doğru bölüme açmazsanız taşırız ve uyarı veririz.

Back
X