neden çıktın ki karşıma :(

anheisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
71
3
16
Eskişehir
Arkadaşlar benim konuyu hatırlayanlar vardır belki. TaM isteme olacakken nedensiz bıraktı gitti. Bugün karşılaştık tesadüfen ve önüme geçti konuşmak için ben istemedim bu sefer kolumdan tuttu. KonuşmadiM ağladım sadece ağladım o kadar güçsüzdüm ki. Tam gidecekken neden dedim. Sustu. Aldattın mi dedim Hayır sana karşı hiçbir zaman böyle birşey yapmadım dedi. Ailen mi dedim alakası yok dedi. Peki ne dedim söyleyemem dedi. MadeM neden hala konuşuyorsun ki benimle. Bıraksaydin yoluma gitseydim neden çıktın önume.. . Çok kötü oldum..

Dur bi sakin ol...Hayırlısı böyledir belki.Ayrıca neden aglıyorsun ki hem,o aglasın seni kaybettiğine...Keza senle konuşmak istemiş, bir fısat verseydin ya, ne olduğunu öğrenirdin, içinde kalmazdı hiç değilse..Ben konunun başını bilmiyorum tabi..Neyse sakin ol önce!

Dur bi sakin ol...Hayırlısı böyledir belki.Ayrıca neden aglıyorsun ki hem,o aglasın seni kaybettiğine...Keza senle konuşmak istemiş, bir fısat verseydin ya, ne olduğunu öğrenirdin, içinde kalmazdı hiç değilse..Ben konunun başını bilmiyorum tabi..Neyse sakin ol önce!
Konuşmasına izin verdim zaten. Kolumdan tutunca gitmedim. Ama o hiç o konuları açmak istemedi. Tamam tartışmayalim diyip kapattı. Sakin olamıyorum. Keşke iki yabancı gibi geçip gitseydik..

Konuşmasına izin verdim zaten. Kolumdan tutunca gitmedim. Ama o hiç o konuları açmak istemedi. Tamam tartışmayalim diyip kapattı. Sakin olamıyorum. Keşke iki yabancı gibi geçip gitseydik..

yani pardon da , aranızda sanki hiç bişi olmamış gibi yanında mı durdu bu adam veya koluna sarıldı.
Ne arsızmış bu be.Ne diye tutuyor kolundan madem bişi demiycek, ne istiyor senden, aglayacagına çıkışsaydın ya, bak hala vah vah vah halindesin.Tartışmıycaz sen anlatıcan bende dinliycem demeliydin.Sen sakin olamadıgın için o da paniklemiş,kendinden emin olarak "gel kardeşim, anlat derdin neymiş" diyebilsen....!

konuşması gereken okadar çok şey varken susmak ne demek sana açıklama yapmak zorunda ıkı buyuk sebep saymışsın bunların hiç birisi değilse ne sorun ne olabılır

yani pardon da , aranızda sanki hiç bişi olmamış gibi yanında mı durdu bu adam veya koluna sarıldı.
Ne arsızmış bu be.Ne diye tutuyor kolundan madem bişi demiycek, ne istiyor senden, aglayacagına çıkışsaydın ya, bak hala vah vah vah halindesin.Tartışmıycaz sen anlatıcan bende dinliycem demeliydin.Sen sakin olamadıgın için o da paniklemiş,kendinden emin olarak "gel kardeşim, anlat derdin neymiş" diyebilsen....!

Ben merak ettiğim herseyi sordum ama o cevaplamak yerine yine gitmeyi tercih etti. Olan yine bana oldu işte :(

konuşması gereken okadar çok şey varken susmak ne demek sana açıklama yapmak zorunda ıkı buyuk sebep saymışsın bunların hiç birisi değilse ne sorun ne olabılır

Ah bir bilsem onu zaten bütün hersey ortaya çıkacak. Bütün olabilecek nedenleri saydım. ama hiçbiri değil diyor. Konuşmak isteSeydi zaten konuya direk girerdi.

kimin ne zaman napıcağını asla bilemeyiz der canım kuzenim, bence o yüzden sen üzme kendini, senin için iyi olucaksa, illaki birgün bişekilde soru işaretlerin gider, ya da ne biliyim istediklerin gerçek olur.

kimin ne zaman napıcağını asla bilemeyiz der canım kuzenim, bence o yüzden sen üzme kendini, senin için iyi olucaksa, illaki birgün bişekilde soru işaretlerin gider, ya da ne biliyim istediklerin gerçek olur.

Insallah canım. Biliyorum ki Yaradandan umut kesilmez ve birgün sorar bu gözyaşlarının hesabını.

Haddinden fazla değer veriyorsunuz aşk, meşk sonra bu hödük adamlar
kendini bir şey zannediyor.Kafasına göre çekip gidiyor.Sonra birden karşına çıkıyor.
Tepenize çıkarmayın şunları evlilik meraklısı olmayın.Bir kendinizin kıymetini bilin, kendinizi sevin,ezik durmayın ki ezemesin.
Kesinlikle pişman olsada kabul etme.Gururunu ayak altına aldırma.
Sözüm sadece size değil okuyacak olan diğer genç kızlarada örnek olsun.

Onu bunu bilmiyorum da, seven adam gelir alır. Bu olay bu kadar özetlenebilir.
Aldattım dese onu tekrar kabul eder miydiniz? Hayır. -Bunu biliyor-
Ailem dese, ailesine çamur atmış olur ve sizi ister istemez, ailesine karşı doldurmuş olur. -Bunu da biliyor-
Öyle bir şey söylemeli ve öyle bir şekilde söylemeli ki onu kabullenmelisiniz. İşte klasik cevap "söyleyemem" . Sanki öyle bir durum varmış ve o kadar üzgün ve utanıyomuş gibi söyleyemem diyor. Siz de bunun üstüne, onu geri kabul edip, bir gün söyler belki düşüncesi ile tekrar başlayacaksınız. Klasik tepki budur. -bunu da biliyor-
Ve resmen taktik yapmış.
Hayır neyi söyleyemez, gay miymiş ? Çift cinsiyetli miymiş? Nedir yani ? Hah ...
Tek yapmanız gereken, bunu dediği anda has................. tir ordan p....k deyip yürümekti.
Böyle şe....sizlere hiç prim vermemeli ! İnsanın ağzını bozduruyorlar ama bence daha güzel ve yerinde bir cevap olamazdı.

Az bir delikanlı olup sebebini bile söyleyemiyorsa çeksin gitsin.
Elini tutamadığının kolundan niye tutuyor.
Sevmiyordum, ailem, başkası desin ama birşey söylesin.
Birşey söyleyemiyorsa hiçbirşeydir zaten.

Haddinden fazla değer veriyorsunuz aşk, meşk sonra bu hödük adamlar
kendini bir şey zannediyor.Kafasına göre çekip gidiyor.Sonra birden karşına çıkıyor.
Tepenize çıkarmayın şunları evlilik meraklısı olmayın.Bir kendinizin kıymetini bilin, kendinizi sevin,ezik durmayın ki ezemesin.
Kesinlikle pişman olsada kabul etme.Gururunu ayak altına aldırma.
Sözüm sadece size değil okuyacak olan diğer genç kızlarada örnek olsun.

Katılıyorum çevremde de çok var, adam resmen hödük ama bayan kişisi ölüyor bitiyor, bir an önce evlensek diye bekliyor..
Eeee adam ne yapsın evlilik için dört köşe olmuş, kendinden ödün vermiş kişiyi..
Sonra kaçıp gidiyor, ben neymişim diyor işte..
Konu sahibi sana sert gelmesin bu söylenenler, dikkate alırsan aksini yaparsan bu durumu yaşamazsın bir daha..

Back
X