Konuşmasına izin verdim zaten. Kolumdan tutunca gitmedim. Ama o hiç o konuları açmak istemedi. Tamam tartışmayalim diyip kapattı. Sakin olamıyorum. Keşke iki yabancı gibi geçip gitseydik..Dur bi sakin ol...Hayırlısı böyledir belki.Ayrıca neden aglıyorsun ki hem,o aglasın seni kaybettiğine...Keza senle konuşmak istemiş, bir fısat verseydin ya, ne olduğunu öğrenirdin, içinde kalmazdı hiç değilse..Ben konunun başını bilmiyorum tabi..Neyse sakin ol önce!
Konuşmasına izin verdim zaten. Kolumdan tutunca gitmedim. Ama o hiç o konuları açmak istemedi. Tamam tartışmayalim diyip kapattı. Sakin olamıyorum. Keşke iki yabancı gibi geçip gitseydik..
yani pardon da , aranızda sanki hiç bişi olmamış gibi yanında mı durdu bu adam veya koluna sarıldı.
Ne arsızmış bu be.Ne diye tutuyor kolundan madem bişi demiycek, ne istiyor senden, aglayacagına çıkışsaydın ya, bak hala vah vah vah halindesin.Tartışmıycaz sen anlatıcan bende dinliycem demeliydin.Sen sakin olamadıgın için o da paniklemiş,kendinden emin olarak "gel kardeşim, anlat derdin neymiş" diyebilsen....!
yani pardon da , aranızda sanki hiç bişi olmamış gibi yanında mı durdu bu adam veya koluna sarıldı.
Ne arsızmış bu be.Ne diye tutuyor kolundan madem bişi demiycek, ne istiyor senden, aglayacagına çıkışsaydın ya, bak hala vah vah vah halindesin.Tartışmıycaz sen anlatıcan bende dinliycem demeliydin.Sen sakin olamadıgın için o da paniklemiş,kendinden emin olarak "gel kardeşim, anlat derdin neymiş" diyebilsen....!
konuşması gereken okadar çok şey varken susmak ne demek sana açıklama yapmak zorunda ıkı buyuk sebep saymışsın bunların hiç birisi değilse ne sorun ne olabılır
kimin ne zaman napıcağını asla bilemeyiz der canım kuzenim, bence o yüzden sen üzme kendini, senin için iyi olucaksa, illaki birgün bişekilde soru işaretlerin gider, ya da ne biliyim istediklerin gerçek olur.
Haddinden fazla değer veriyorsunuz aşk, meşk sonra bu hödük adamlar
kendini bir şey zannediyor.Kafasına göre çekip gidiyor.Sonra birden karşına çıkıyor.
Tepenize çıkarmayın şunları evlilik meraklısı olmayın.Bir kendinizin kıymetini bilin, kendinizi sevin,ezik durmayın ki ezemesin.
Kesinlikle pişman olsada kabul etme.Gururunu ayak altına aldırma.
Sözüm sadece size değil okuyacak olan diğer genç kızlarada örnek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?