neden cocuk yapiyorlar ki ?

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
buzzy ailesini bilirisnz . bes kiz cocugu var . benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. niye cocuk dogurup okadar bakip sonra eyvallah diyolar. cocuk yapmalarnin mantigi ne ? sadece ego tatminimi . bizler 50 olsak bile anne babamiz icin bebek gibi gorulruuz ne bilim gelir gideriz vs onlarda oyle seyler you Pek niye zahmet cekiyolar ki

Buzzy ailesini bilmiyorum ama bence bu tamamen hurafe. Kediler gibi çocukları bırakmıyorlar yani onların da ailevi ilişkileri sıkı.

Ben her Avrupalı ve Amerikalı ailenin çocuğunu aynı mantıkla büyüttüğünü sanmıyorum. Bazı aileler de kalabalık olmayı sever.
Tıpkı bizde kalabalık aile olmayı sevenler gibi, tek çocukla yetinenler de olduğu gibi..

Bizim ülkede de 18 yaşına gelince özgür olan gençler olduğu gibi, başına buyruk bırakmayan aileler de var..

Çeşitliliğe inanıyorum tek bir model ülke olduğunu sanmıyorum..

Çocuk doğurup ölene kadar ona yapışmak ve dahası onun çocuğuna da bakarak ömrünü tamamlamak ne derece mantıklı?
oda cok dogru degul ama bizim aile iliskilerimiz saglam onlar cocuklar buyudukten sonra kira bile aliyolar ANNELIK babalk nerde o zaman

Çocuk 18 olunca yallah dediklerini nerden biliyorsunuz ki? Çokta güzel ilgileniyorlar, çocuklarıyla beraber keyifli zaman geçiriyorlar. Bizim milletteki bazı kesimler gibi doğurup ta '' saldım çayıra mevlam gayira'' demiyorlar en azından.
Birbirine bağlı değiller bizim gibi demişsiniz de, ben birbirine bağlı olduklarını sanmıyorum bizim toplumdaki herkesin.
Anne baba olmak merhamet vicdan meselesidir herşeyden önce..

Gerçekten hayalperest bir arkadaşımıza benziyorsun. Kim çocuğuna 18 yasina geldin yallah diyor merak ettim.

Sürüsüne bereket bir ve iki filmlerinde tam tersi anlatılıyor mesela. Çok da sevdigim filmlerdir

Bir de anne olan artık yaşamasın modu var.
Anne olmuşsan öyle çocuğunu bırakıp eğlenemezsin, kafa dinlemek isteyemezsin, boşansan kolay evlenemezsin, başka adamı sevemezsin. Öyle 50-60 yaşıma geldim rahat ettim diye bir şey yok, torun bakacaksın, gezmeyeceksin, kendini düşünmeyeceksin rahat yaşamayacaksın, evini de çocuklarına vereceksin, hasta ve bakıma muhtaç olduğunda da ne gelin isteyecek ne damat bir yere sığamayacaksın. Zaten niye yaşıyorsun ki öl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…