- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Buzzy ailesini bilmiyorum ama bence bu tamamen hurafe. Kediler gibi çocukları bırakmıyorlar yani onların da ailevi ilişkileri sıkı.buzzy ailesini bilirisnz . bes kiz cocugu var . benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. niye cocuk dogurup okadar bakip sonra eyvallah diyolar. cocuk yapmalarnin mantigi ne ? sadece ego tatminimi . bizler 50 olsak bile anne babamiz icin bebek gibi gorulruuz ne bilim gelir gideriz vs onlarda oyle seyler you Pek niye zahmet cekiyolar ki
oda cok dogru degul ama bizim aile iliskilerimiz saglam onlar cocuklar buyudukten sonra kira bile aliyolar ANNELIK babalk nerde o zamanÇocuk doğurup ölene kadar ona yapışmak ve dahası onun çocuğuna da bakarak ömrünü tamamlamak ne derece mantıklı?
buzzy ailesini bilirisnz . bes kiz cocugu var . benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. niye cocuk dogurup okadar bakip sonra eyvallah diyolar. cocuk yapmalarnin mantigi ne ? sadece ego tatminimi . bizler 50 olsak bile anne babamiz icin bebek gibi gorulruuz ne bilim gelir gideriz vs onlarda oyle seyler you Pek niye zahmet cekiyolar ki
sağlamlık değil bizimki yapışmakoda cok dogru degul ama bizim aile iliskilerimiz saglam onlar cocuklar buyudukten sonra kira bile aliyolar ANNELIK babalk nerde o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?