- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Xbjabxbabxba :)))
valla hakliyim Ben . evet bizdede cok darliyolar cocuklari yada anne babalari falan ama bilmiuorum . o zaman neden gurbetciler hep sikayetleniyolar burda komsuluk insanlik yok sicak dostlik yok .buz gibiler hayat donuk .turkiyeye donunce yasadigimi hissediyorum diyen dolu gurbetciler var .
Biz birbirimize öyle bağlıyız ki 3.sayfa haberlerine bakın ölenle öldüren çoğunlukla akraba.benim anlamadigim bu yabancilarin aile iliskiler cok zsyif cocuk 18 olunca yallah diyolar. bizim gibi birbirlrine bagli degiller. ki
E dönsünler o zaman madem. Hem kaymağını yiyip hem kötülemek de bizlere mahsus sanırım. Avrupa da bayılmıyordur bizimkilerevalla hakliyim Ben . evet bizdede cok darliyolar cocuklari yada anne babalari falan ama bilmiuorum . o zaman neden gurbetciler hep sikayetleniyolar burda komsuluk insanlik yok sicak dostlik yok .buz gibiler hayat donuk .turkiyeye donunce yasadigimi hissediyorum diyen dolu gurbetciler var .
yenide n kendi evine cik . kimse tutmuyo seni ordaElli olunca bebek gibi olma meselesinin neresi güzel? Asalak gibi çocuk yetiştiriyor. Kadın 25jnde evleniyor 'babam izin vermez' diye hayatında amcasigil dışında başka şehre gitmemiş. Ailesi bebek gibi gördüğünden 10dan sonra eve gelememis. Erkek adamdır diye evleniyorsun adam anneci çıkıyor, anasının agzina bakıyor.. yani bu çok mu hoş?
İnsanın çocuğuna sorumluluk vere vere belli olgunluğa eriştirmesi daha güzel değil mi? Ben de 18imde kendi evime çıktım. Hayat mükemmeldi. Kendimi idare ediyordum,evi cekip ceviriyordum,paramı kullanmayı öğrendim, palyacoluk-hosteslik yapıp para kazandım, 20tane il gezdim...
Okul bitince aile evine döndüm.
Devamli 'nereye gideceksin?'ler,yemek temizlik anneden, alışveriş babadan,salonda TV'de bile kendi istedigim kanal açılmaz,aileye uyarı (ki 9 yıldır TV izlemiyorum) .. Yani üniveristede daha fazla karar alabilen daha olgun o bir insandım. Türk aile yapısı kişinin özgüvenini kırıp onu kendine bağımlı hale getirttiriyor
Bence asıl kötü olan bu
topluca dönün. tutan mı var?
BACIM bak yeminlen böyle sağ gözüm segrimeye başladı.valla hakliyim Ben . evet bizdede cok darliyolar cocuklari yada anne babalari falan ama bilmiuorum . o zaman neden gurbetciler hep sikayetleniyolar burda komsuluk insanlik yok sicak dostlik yok .buz gibiler hayat donuk .turkiyeye donunce yasadigimi hissediyorum diyen dolu gurbetciler var .
valla cogusu Boyle dusunuyo .avrupa kanada amerika soguk iliskiler soguk cikara dayali. sosyal hayat yok vs vs vs donmuyolar o ayriE dönsünler o zaman madem. Hem kaymağını yiyip hem kötülemek de bizlere mahsus sanırım. Avrupa da bayılmıyordur bizimkilere
Yamulmuyorsam mı?!, türkceye kazandırdığın bu eğlenceli kelime için seni canı gönülden kutluyorum.Aaa lütfen, bu arkadaşımız da Amerika'da yaşıyor ama ille de vatanım diyorYaşadığı yeri beğenmiyor falan ama çocuğuna Abraham ismini koymayı düşünüyordu yamulmuyorsam.
Afrika mıydı kız yoksa? Afrika, Amerika, hangi kıtada yaşıyordun ayol konularında hep farklı farklı yazıyor da.
Kız seni Amerika'da kim tutuyor da dönmuyorsun?yenide n kendi evine cik . kimse tutmuyo seni orda
yakında şutlayacaklar zaten haberleri çıkmaya başladı
Yamulmuyorsam mı?!, türkceye kazandırdığın bu eğlenceli kelime için seni canı gönülden kutluyorum.
Haha sağ olun :) Üniversitedeyken de hep "yamulmuyorsam" derdim özellikle, hiç "yanılmıyorsam" demedim
Madem begenmiyosun sen niye donmuyosun o zamanvalla cogusu Boyle dusunuyo .avrupa kanada amerika soguk iliskiler soguk cikara dayali. sosyal hayat yok vs vs vs donmuyolar o ayri
cenk-erdem ekolünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?