• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden Cvp alamiyorum????

kizlar bir kere verilse hamile kalsak hadi neyse ama bazen ne yazikki iki uc kez denemek gerekiyor amerikada bir denemeyle turkiyede bes kez denenir sanirim. Allah yardimciniz olsun bol kazanclar saglasin sizlere ilk seferde de yuzunuzu guldursun Insallah.
canim burda da ben unlu bir doktor sectim o da sadece toplama ve transfere kabul etti beni takibimi kendi jinekoligum yapti ama unluler boyle sanirim bir daha unlusunu secmem walla:))
amerikada arkadaslar bence paris amerikan hastanesini arayin, hem amerikan vatandasliginiz nedeniyle bazi haklariniz var avrupa vatandaslari gb hem turkiyeden de daha ucuz ve uc embroyo konuyor. yani belki birinizin isinize yarar diye yaziyorum bu arada fransadaki en iyi tup bebek merkezi ilgincki amerikan hastanesi:)

slm tatlim

evet tr de de tedavi gördük--birkere ankarada birkere de izmir de
simdi de co culture denicez--pazar günü istanbula ucuyoruz kaydirigubbakcemile4

ama bak ne güzel baya olusmus ya güzelim--biraz daha büyüsünler söyle--

benim bir arkadasim, hangi kasse bilmiyorum, ama, onunkini yarisini karsiladilar---
hem vergide de yazdirabiliyorsun aklinda olsun--ucak, otel, tedavi vs..hespinin senin adinla yazinmis bir fatura al.
ben TR de tedavi gördügümde burda 10 gün ignelerimi oldum.dr gittim US yapti kan aldi.degerleri TR ye faxladim.
sonra TR de 10 gün kaldik.trsnfer sornasi iki gün ordaydim yani.
bu sefer de allahin izniyle gene öyle yapicaz.
hayirlisi artik.....

biz immu genetik filan arastirdik.hepsi iyi iyi iyi !!!!
ama genede--herseferinde 3 blastokist transfer edildigine ragmen--benimkiler bende kalmak istemedi :gitme:

hem gülüm, kimyasal diye bisey yok ya--doktorlar tek yardimci oluyor okadar.
kötü bisey yok bunda
bak, benim kuzenimin endometriose vardi
ICSI gördü birkac kere--simdi 4 yasinda kizi var
baska cocuklardan farklimi ? EVET !!!!
okadar akilli, okadar iyi kalpliki anlatamam sana--agzim acikta kaliyor onun dedigi laflara

bide ---demiii sevgi teyzeeee-- derse--amaaaaan :roflol:

bizim bebeklerde böyle özel olur insallah--

öptüm seni

Selam tatlim,

hayirlisiyla insallah bu sefer olur, size yarin hayirli ucuslar dilerim.
Allah c.c bunca emeklerimizi bosa cikarmaz insallah hayirlisiyla.
Haklisin, cocuk cocuktur önemli olani hayirlisiyla saglikla dünyaya gelmesi, ve hayirli bir evlat olmasi.

Ben bugün tekrar ultrasondaydim, 3 tane 13 mm Follikel göründü. Haftaya Persembe sanirim Punktion olur dedi doktor. Insallah hayirlisiyla olsa bare.

cok öpüyorum, dönünce yazarsin insallah.turkbayragi

merhabalar... biz usa`dayiz ve ivf sigorta karsilamiyor.. ilaclar sadece o karnimiza yaptigimiz igneler ve haplar 5336 bin dolar ediyor.. tedavi 11 bin dolar sadece bir ivf icin.. gercekten inanilmaz rakkamlar.. en iyi rakkamlari Turkiyemiz veriyor.. almanyada da iyi bence ustelik uc deneme sansiniz var bu fiyata..

Merhaba,

gercekten rakkamlar cok yüksekmis, buraya bakilarak. Ama sanirim ona göre kazancinizda bizlere göre yüksektir. Yinede tr.de yaptirmayi hic düsünmedinmi? Bence daha mantikli ve uygun olurdu. Ben bu 3 denemede olmasa zaten tr.de düsünüyorum, cünki burada sigorta karsilamayinca 6,000-8,000€uro bir ICSI, onuda ödeyecek gücümüz yok maalesef.

öptüm!

Bak canim anlatayim .23 kasim 2009 adet oldum.
24 kasim 425 unəte puregonla başladım.
28 kasım ilk takibim oldu.bayağı yumurtam vardı.doktor 425 uniteye devam dedi
30 kasım ikinci takibim oldu.Yumurtaların çoktu.bazıları çok olgun bazıları küçüktü.Bu yüzden olgunlar çatlamasın diye iğne verdi.
1 aralık rahim filmi çektirtdim temiz çıktı.
2 aralık yine kontrolum vardı iğnemin dozu 425 di yine
3 aralık 375 unite olmamı istedi doktor
4 aralık 150 unite oldum
5 aralık gece 11 de çatlatma iğnemi oldum.
6 aralık opu oldu.28 yumurtam toplanmıştı.17 si işe yarar haldeydi.
9 aralık transferim oldu.2 tane 10 1 tane 8 hücreli embriyo transferim oldu.
21 aralık test günümdü.
16 aralık ıdrarda baktım 2 cizgi hemen kanda baktırdım 37 çıkmıştı.transferimin 6 gününde
18 aralık sonucum 120 olmuştu.
19 aralık önce kahverengi leke sonra kanamam oldu.doktorum korkma tutunma kanamasıdır dedi.Ama içim hiç rahat değildi.
21 aralık yani tet günümde sonucum 458 çıktı.ikizleriime hamileydim canım.Darısı senin ve tüm çocuk isteyenlere..tüm ayrıntılarıyla yazdım bak..
He e bir de onu annlatayım ki ben tedavi için yurt dışından direk istanbula geldim.Ve çok iyi ki de gelmişim.Doktorum Bahçeci kliniği Halit Fırat Erden beyy...

Selam tatlim,

gercekten cok detayli yazmissin tesekkür ederim, senide ugrastirdim.
ozaman demekki sende 14.ZT gün yumurtalar toplandi. Ama dozunda cok yüksekmis zaten. Yinede transferin 6.günü idrar-testinin pozitif cikmasina sasirdim, heralde ikiz :emir_bebek::emir_bebek: oludugu icin okadar erken göründü :-)

Bugün ultrasondaydim tekrar 3 tane 13mm Follikel vardi, haftaya persembe toplama düsünülüyor, insallah hayirlisiyla olusurlar ozamana kadar saglikli bir sekilde.....

öpüyorum, ve iyi haftasonlari dilerim !!

merhabalar... biz usa`dayiz ve ivf sigorta karsilamiyor.. ilaclar sadece o karnimiza yaptigimiz igneler ve haplar 5336 bin dolar ediyor.. tedavi 11 bin dolar sadece bir ivf icin.. gercekten inanilmaz rakkamlar.. en iyi rakkamlari Turkiyemiz veriyor.. almanyada da iyi bence ustelik uc deneme sansiniz var bu fiyata..

Imoje biz de ABD deyiz. Bizim sigortamiz IVF icin hayat boyu 20,000$ lik tedavi ucretini karsiliyor. Sigortanizi degistirme imkaniniz yok mu? Biz gebelik elde edene kadar bir kere normal bir kere de dondurulmuslarimizi kullandik. Sigorta ile anlasmasi oldugu icin 11,000$ lik IVF ucretini 6,000$ a indirdi hastane. Herhalde dondurulmuslar icin de 4,000$ falan isteyecekler sigortadan. Dolayisiyla hayat boyu limitimizin yarisini kullanmis olduk. Ikinci icin hemen gebelik elde edemezsek biz de TR de yaptirmayi dusunuyoruz.

Imoje biz de ABD deyiz. Bizim sigortamiz IVF icin hayat boyu 20,000$ lik tedavi ucretini karsiliyor. Sigortanizi degistirme imkaniniz yok mu? Biz gebelik elde edene kadar bir kere normal bir kere de dondurulmuslarimizi kullandik. Sigorta ile anlasmasi oldugu icin 11,000$ lik IVF ucretini 6,000$ a indirdi hastane. Herhalde dondurulmuslar icin de 4,000$ falan isteyecekler sigortadan. Dolayisiyla hayat boyu limitimizin yarisini kullanmis olduk. Ikinci icin hemen gebelik elde edemezsek biz de TR de yaptirmayi dusunuyoruz.

merhaba patlycim... keske bizim sigorta sirketi de karsilasa ama malesef karsilamiyor. esimin calistigi yerden sogortamiz var saglik sigortasi. aslinda ilaclar da 7000 bin dolar tutuyordu cok arastirdik cok yerleri aradik. ve anca bu fiyatlarla bulabildik. hatta dun bir arkadas geldi oda 6000 bin kusur dolara ilaclarini almis. bakalim transferi olmus cok mutluyum onun adina.. ama o da fiyatlardan yakiniyor sigorta karsilamamis onunkini de.. inan acayip rakkamlar.. ne guzel en azindan seninkisi iyiyimis.. bizim bir arkadasin da sigorta sirketi karsiliyormus alti tane ivf i...
biz uc seferlik ivf paketi alsak sadece ivf tedavisi ilaclar haric 17 bin dolar tutuyor.. :( tr ye gidecegiz ama ivf tedavisi kadar uzun kalamiyacagiz.. kismet artik guzel Allahim insallah hersey yolunda gider ve hepimiz bebis sahibi oluruz...

Merhaba,

gercekten rakkamlar cok yüksekmis, buraya bakilarak. Ama sanirim ona göre kazancinizda bizlere göre yüksektir. Yinede tr.de yaptirmayi hic düsünmedinmi? Bence daha mantikli ve uygun olurdu. Ben bu 3 denemede olmasa zaten tr.de düsünüyorum, cünki burada sigorta karsilamayinca 6,000-8,000€uro bir ICSI, onuda ödeyecek gücümüz yok maalesef.

öptüm!

sevgili wildrosecum.. sizin orada da yuksekmis fiyatlar. kesinlikle sana katiliyorum Turkiye de yaptirmak kesinlikle mantikli.. fakat biz izine gittigimiz de okadar uzun kalamiyacagimiz icin burada yaptirmak zorundayiz. tr de yapabilmek icin nerden baksan bir ay gerekli... ama bu gittigimde en azindan raporlarimi goturecegim onerileri neymis onlari ogrenmek istiyorum.. izlenen protokoller vs... kismet artik.. insallah yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz saglikli bir sekilde... amin... herkesi kocaman opuyorum...

Imoje;

Gercekten rakamlar cok ucuk;-( Saglik hizmetinin burdaki karsiligi bu kadar yuksek ne yazikki. Artik ABDliler bile saglik turizmi ile guney amerikaya gidip ameliyat olup geliyorlar. Cok sukur en azindan bizim gidebilecek bir ulkemiz var. Ins izinlerinizi ayarlayabilirsiniz TR de tedavi icin. Hatta onceden DR larla iletisime gecin derim. Eminim sizin durumunda olan bir suru yurtdisinda yasayan vatandaslar vardir. Belki neler yapmaniz gerektigi hususunda fikir verirler sizde seyahatlerinizi ayarlarsiniz. Umarim en kisa zamanda kavusursunuz bebisinize...

Back
X