- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Uyariya yer yok burda yegen direkt ceza
Anlamış oldum.Umarım bu seferde uzaklaştırılmam.Yönetime sitem etmek suçmudur ?
E simdi yine banlanacaksiniz.
Forum kurallarini okumak gerekir diye düşünüyorum. Cünku.kurallar ve sonuclari yazıyor orada. Nezaketten farkli bir durum.bu
malesef benim de gördüğüm bazı hatalı kararlar oldu. ama insanoğlu neticede. perfect olamıyor kimse. insanın dünyasında hak ve adaleti gösterebileceğin bir platform var mı?Ben iki gündür bu konuyu dert edindim kendime.
Bizler forum müdavinleri değiliz.Forumlar hakkında çok fazla bilgi sahibi olmak zorunda da değiliz.
Yaptığımız küçük hatalar elbette olacaktır..
İnanıyorum ki çoğu arkadaşımız forum içi kuralları okumamıştır..Ki bizler daha yeniyiz hergün online olup yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyoruz.Ben İÇERİK SİLME'nin ceza olduğunu 2 gün önce sayenizde uzaklaştılarak öğrendim.Ve bunu ilk kez yaptım sildim.Eğer bana ilk önce uyarı yapılsa idi ben bunu bir kez daha yapmaz böyle bir kuralın var olduğunu bilirdim..Bence ortada yapılan çok büyük bir saysızlıktı.Kulak çeker gibi.Kapı dışarı etmek üyelerinize yapılmış bir hakarettir.
Daha nazik davranmanızı beklerdim.Çünkü hepimiz buraya stres atmaya eğlenmeye ve kafa dinlemeye geliyoruz..Kimseyi kırmadığımız , etnik kökenlerine yahut inançlarına saygısızlık yapmadığımız sürece bazı konularda daha toleranslı olmanızı rica ediyorum.Benim konum sadece kırgınlık içindir..
Kafanızı şişirdiğim için affola.Keyifli forumlar.
malesef benim de gördüğüm bazı hatalı kararlar oldu. ama insanoğlu neticede. perfect olamıyor kimse. insan dünyasında hak ve adaleti gösterebileceğin bir platform var mı?
Neden kimseye hakaret etmedim kırıcı bir laf söz etmedim.Sadece hislerimi paylaştım.Bu da mı yasak ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/
Bdv bölümüne girdiğinizde bölüm kuralları adı altında verilen topikte mesajların ve konuların silinmeyeceğini Kazen Bey, dile getirmiş..
İnsanlık hali olabilir : )Bunu inanın görmedim..Görsem tepkisiz kalmazdım.
?Perfect olamıorr ohh john come on
İnsanlık hali olabilir : )
Ama her üyeye bu konuyla ilgili özel bir uyarı yapmak çok zor..
Bölümlerin genel girişinde ve üye olurken forum kuralları adı altında bu konu ve benzeri durumların, ne yapıldığında ceza alınıp alınmayacağı yazıyor..
Bir üye ceza aldığında hangi sebepten dolayı ceza aldığı da link üzerinden belirtiliyor..
Yani akılda sorun kalan bir durum , veya kural dışı bir işlem yapılmıyor..
Rica ederim ne demek ..Çok teşekkür ederim daha dikkatli davranacağım o zaman sizde haklısınız tek üye ben değilim
Bunu inanın görmedim..Görsem tepkisiz kalmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?