Acikca ifade edilen duygular yok galiba.karsilikli aciklandi mi hisler?siz fazla anlam yuklediniz belki.ya da o özgürlüğe kavuştu gibi hissetti bi hevesle yaklasti size...
yok hayatında kimse yoktu zaten boşanalı bi buçuk yıl olmuştur kaldıki öyle hseaplarını başkasıyla paylaşacak biri değilHayatında hesabını paylaştığı biri vardır. Şifresini biliyordur, sizi o kişi engellemiştir.
Ya da sizi o insandan gizlemek için engellemiştir.
Yanlışlıkla engellemiş de olabilir.
yani aslında selamı sabahıda kesmedi ortada bişi oldu onun peşinden koşmamı istedi sanırım. Haklısın çoktan unutmuştur beni düşünüyordur demiyorum zaten ama bu facebook olayını anlamadım yani bu erkeklerin nasıl bir kafa yapısı güçlük çekiyorum gerçektenBöyle bir erkek boş durmaz ki başka kadınlar bulup keyfindedi senide çoktan unutmuştur bu adam ne yapıp edip cinsel ilişkiye girecek birini bulması şart sende o eğilimi bulamadığından selamı sabahı kesmiştir bu kadar basit erkekler kadınlar kadar duygusal değildir ,
sanırım tamaemn unutmam zor ama hayatıma birini alabilrim diye düşünüyroum yirmili yaşların sonuna doğru yaşanan aşklar sanırım unujtulması zor oluyor . Çünkü böyle hiç olmazdım ben yani en azından unutma süreci bu kadar uzun olmazdı.Valla sır gibi olmus bende merak ettim isin aslini astarini
Su facedeki engel mevzusu cok tuhaf geldi ama artik ben erkeklerin tuhaf dengesiz hareketlerine alistim sizinkide onlardan biri sanirim
Unutmaya calisin ve onunuze bakin derim
Bence oyle dusunmeyin belkide cok etkilendiginiz icin suan unutamazmissiniz gibi geliyorsanırım tamaemn unutmam zor ama hayatıma birini alabilrim diye düşünüyroum yirmili yaşların sonuna doğru yaşanan aşklar sanırım unujtulması zor oluyor . Çünkü böyle hiç olmazdım ben yani en azından unutma süreci bu kadar uzun olmazdı.
Bence oyle dusunmeyin belkide cok etkilendiginiz icin suan unutamazmissiniz gibi geliyor
İnşallah günün birinde sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar karsiniza inan o gun bu duygulariniz akliniza bile gelmeyecek yada benim dusuncem bu
Sizi anlamadigimi dusunmeyin lutfen bende yirmili yaslarin sonlarina yaklastim bir kac ay once birinden hoslandim belki ask degildi ama hala aklima geldiginde hala icim acir imkansizinda otesinde birsey aylardir gormeme ragmen hala unutabilmis degilim
Ama gercek sevginin ve sevgiden gelen mutluluk ve huzurun herseyi unutturacagi kanaatindeyim
Ve suan sizin duygularinizın arasinda karsi tarafin yaptiklarinin nedenini merakta fazlasiyla var
Inşallah karsiniza sizi gercekten sevecek ve mutlu edecek biri cikar
Korkmus olması normal,bi de o kadar olaydan yeni cikmis.daha kolay birini bulmuştur,artik ugraşasi yoktur belki.siz temkinli davranip en güzelini yapmissinizYani aslında açık açık söyledi hislerini. İlk gördüğümden beri hoşlanıyordum senden ama korktum senin duvarların vardı yıkamadım dedi
Çok güzel özetlemişiniz ben de öyle olduğunu düşündüm. Facebook konusuyla alakalı yorumun nedir peki?Korkmus olması normal,bi de o kadar olaydan yeni cikmis.daha kolay birini bulmuştur,artik ugraşasi yoktur belki.siz temkinli davranip en güzelini yapmissiniz
Rica ederim canim fikirlerime kulak verdigin icin ben tesekkur ederimEvet ben de tam olarak bunu ifade ediyorum. Yani biri geliyor ki o tam olark unutulmuyor galiba. Karşıma yei birinin çıkacağından ya da yeni biri sevebileceğimden umudum var ama yine de o farklı gibime geliyor. Ve evet kafamda fazlasıyla soru işareti var ondanda olabilr . Ama sonuçta bana değer vermedi bu gerçek bunun bilincindeyim çok şükür.
Teşekkür ederiim vakit ayırdıüğın için ...
Bi kadinin yapabileceği bi olay gibi geldi.bi erkek olaysiz ayrildigi bi kadini niye engellesinki.bi fikrim daha var,yeni biriyle ask yasarda fotograflarini koyar,güzel sözler yazarsa seni incetmemek için cikarmis olabilir.inanki bu yaşadigin aşk bile değil,sen bide herşey yolunda gitmisken yaşa.o zaman bu adamin esamesi okunmaz.ve inşaallah yasayacaksin bir gün :)))Çok güzel özetlemişiniz ben de öyle olduğunu düşündüm. Facebook konusuyla alakalı yorumun nedir peki?
Rica ederim canim fikirlerime kulak verdigin icin ben tesekkur ederim
ama sahiden erkeklerin yaptiklarina akil sir ermiyor
Sana şöyle bi ornek vereyim yillar once calistigim is yerinde biri vardi com iyi arkadas olmustum ama cokta birbirimizin herseyini bilecek kadar samimide degildik ama sahiden cok iyiydik ne zaman yardima ihtiyacim olsa karsimda bulurdum ne zaman kendimi yanliz hissetsem yanimda biterdi cok uzatmayayim ama hayatimin vazgecilmezi olmusken
Bi baktim selami sabahi kesti ne yaptim diye dusunmekten kafayi yiyecek gibi oldum defalarca bilmedigim nedenden varsa hatam bilmeden birsey yaptiysam diye ozur diledim vs vs vs uzar gider sonra tekrar konusan sonra tekrar nedensiz uzaklasan kendi oldu kafani sisirmemwk icin sadece ozet gevmeye calistim ama sahiden erkek milletini anlamak cok zor
Uzun bir zaman kafanda cozmeye calisacagin deli sorular olacak
Kendini isine vermeye calis bos bulunmamaya caliski dusunmek icin firsatin olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?