sevgilisi ile ilgili paylaşımları yoktu ki ayrıca bu engelleme mevzusu ben daha ondan hoşlanmadan tanıştıktan sadece iki ya da üç hafta sonra ben onun soyismini öğrendikten sonra bakıyorum bakıyorum yok. Yani daha ortada hiçbişi yoktu anlatabildimmiBuyuk ihtimalle sevgilisi vardi.
Gorusme amaci da eve davet falan da etmis zaten pek masum degildi.
Bi kadinin yapabileceği bi olay gibi geldi.bi erkek olaysiz ayrildigi bi kadini niye engellesinki.bi fikrim daha var,yeni biriyle ask yasarda fotograflarini koyar,güzel sözler yazarsa seni incetmemek için cikarmis olabilir.inanki bu yaşadigin aşk bile değil,sen bide herşey yolunda gitmisken yaşa.o zaman bu adamin esamesi okunmaz.ve inşaallah yasayacaksin bir gün :)))
Saklayacak bir şeyi vardı, tam boşanmamıştı belki? Hani oluyor ya, ayrı oluyorlar ama boşanmıyorlar.
2-3 hafta takıldığınız, daha doğrusu takılamadığınız birisini neden bu kadar dert ettiniz ki siz?
Başka derdiniz mi yok sahiden? Ben olsam aman ne hali varsa görsün der geçerdim.
Size de tavsiye ediyorum, boş verin gitsin, engellediyse engelledi. Dengesizin birinden kurtulmuşsunuz işte, kurcalamayın.
Kesin vardir altinda yatan bi neden ama neevet akla gelen ilk şey ama bizim daha aramızda bir şey yokken tanışalı sadece iki üç hafta olmuşken engelliyor o da meraktan baktım ben varmı facete diye göremedim.yani ben iki ay sonra aşık oldum ki ona hemen değil neyden işkillenipte böyle bişi yapabilir ki ayrıca ona sürekli bakan ben değildim o idi.
Adam yoluna bakmış, çekip gitmiş. Çıkmış hayatınızdan, siz de aklınızdan çıkarın artık, çok gereksiz bir mesele yani. Dert bile olamaz, o kadar yani.sadece ili üç hafat agörüşme sonrasında hep aynı iş yerinde dolayısıyla hergün görünce dahada büyüyor mesele ama yine de haklsıınız değmez
bir gün hayatınıza biri girer birşeyler paylaşamasanız bile zmanala aşık olursanız bu söyledikleriniz aklınıza gelsin. Çünkü karşıdan bakıldığında saçma geliyor farkındayım yaşanmadıkça anlaşılmıyor maalesef.Yani neden büyütüp kendime dert edineyimki mazoşistmiyim ben? Kendimle sorunummu var demekki baş edemediğim bir mevzu mantığımın dışında gelişenAdam yoluna bakmış, çekip gitmiş. Çıkmış hayatınızdan, siz de aklınızdan çıkarın artık, çok gereksiz bir mesele yani. Dert bile olamaz, o kadar yani.
sevmiyor zaten eminimde ..neyse kafanı şişirdimEve davet etmiş ötesi var mı. Açıklama yapamayacak kadar aciz olan biri için neden niye diyerek kafanı boşa yoruyorsun. Adam dediğin severse dik durur, sevmezse de böyle kıvırır durur
bilmiyorum. Çok saçma bir mevzu biliyorum ama takıldım kaldım:sKesin vardir altinda yatan bi neden ama ne
Şurada medeni bir şekilde, hakaret içermeyen bir yorum yapıyorum. Ama siz illa hakaret peşindesiniz. Bence şu sorun meselesini bir daha düşünün siz. Lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın, bu konunuza son mesajımdır.bir gün hayatınıza biri girer birşeyler paylaşamasanız bile zmanala aşık olursanız bu söyledikleriniz aklınıza gelsin. Çünkü karşıdan bakıldığında saçma geliyor farkındayım yaşanmadıkça anlaşılmıyor maalesef.Yani neden büyütüp kendime dert edineyimki mazoşistmiyim ben? Kendimle sorunummu var demekki baş edemediğim bir mevzu mantığımın dışında gelişen
valla ben hakaret göremedim yazımda siz öyle anladıysanız bilemicem siz bilirsiniz :)Şurada medeni bir şekilde, hakaret içermeyen bir yorum yapıyorum. Ama siz illa hakaret peşindesiniz. Bence şu sorun meselesini bir daha düşünün siz. Lütfen bir daha mesajımı alıntılamayın, bu konunuza son mesajımdır.
çok tatlısın :) söylediğin doğur bunları haketmedim . Hayır bir de bana diyor ki çok hanımsın falan üstüne eve çağırıyor.Bi de diyorki sen çok güzelsin ne günahı vardı da ben çıktım karşına acaba diyor. Kompleksli miii öyle mi gösükmek isitiyor kendini mi acındırıyor . Yani aslında konu şu ne zman hayatıma iri girecek gibi olsa aklımdan çıkıyor aklıma bile gelmiyor o kişi olmayınca gene buna dönüyorum neden böyle oldu diye düşünüyorum. Çünkü hesaplaşamadım konuşamadım içimde kaldı çoğu şey. Cevap vermedi bana hep sesszi kaldı delirtti iyice.Sen neden bu davranisi hak ettim diye kafana takiyorsun bence.beklenti oluşturup neden dişliyor sonra diyorsun dimi? Senle alakasi yok bilesin.o zaten bir sure boyle ilişkiler yaşayacak,çoğu ciddi olmayacak.
Ayrıca neyi kafana takip takmayacagin senin bilecegin iş.bazi insanlar bayiliyor tribe ya.amaan boşver
Canım ben kendimce yaşadığımdan yola çıkarak sana bunu anlatayım 2 maddedeMerhaba Arkadaşlar ;
Size yaşadıklarımı , sormak istediklerimi olabildiğince kısa anlatmaya çalışıcağım.Bundan iki yıl kadar önce ilk iş gününe merhaba dediğim bir gün oryantasyon eğitmenin bakışları ilgimi çekmişti ve bu bakışlar iki ay sonra beni etkilemeye başladı.Uzatmım yeni boşanmış bir insandı ve sanırım açılması bu yüzden biraz zaman aldı ve yaklaşık beş ay sonra bana arkadaşımın aracılığıyla açıldı. İkinci görüşmemizde beni evine davet etti ve gitmek istemediğimi bu teklifinin ilk görüşmede erken olduğunu ifade ettim.Sonrası tahmin edilir ne arkadaş ne sevgili ne iş arkadaşı ne olduğunu anlamadığım tavırlar.Sevgili desen değiliz arkadaş desen değiliz. Dayanamdım sonunda üç hafta kadar sabrettim sonunda resti çektim ve içi döken bir mesaj atıp bitirdim yada o bitirmeye zorladı diyelim. Bu mevzudan bir kaç ay sonra işten ayrıldı ve giderken bana uzun uzun sarılarak ne olur bana kızma dedi gitti. Muhetemelen bana seni sevmemiş istememiş diyeceksiniz biliyorum çünkü bende öle düşünüyorum.Benim anlamadığım biz daha görüşmeden daha bu mevzular olmadan neden beni faceden engelledi?Sakladığı bişi olsa arkadaşarımın listesinde ekli ve saklamasını gerektiren bişi yok.Neden ya neden belki çok komik gelecek ama bir fikri olan varsa söyleyebilir mi?
Bu arada bu konuyu çok önceden de açtım yazan olmadı dertleşecek insan arıyorum yazarsanız sevirinim şimdiden teşekkürler
Canım ben kendimce yaşadığımdan yola çıkarak sana bunu anlatayım 2 maddede
1) sevgili tabiri ağır gelmiştir ona belli sorumluluk ister çünkü ilişki ondan sevgili anlamında bir sıfat koymamıştır bu kırmızı il belirttiğim yere cevabın.
2) asıl meselemize gelince,erkek arkadaşım tarafından aldatıldığımda (bir değil birkaç kişi) bunlar sosyal medya hesabında olan kızlardı biri hariç ve sana bu konu için yemin edebilirim ki o kadar güzel saklamıştı.Birisini anlamış gibiydim ama hep inkar etti inanmıyorsan kıza yaz dedi ve o *şiftenin (adminler banlamasın tabir bulamıyorum daha fazla) bana dediği şey ise şu oldu : O beni tercih etti ve k*ş*rca bir gülümseme.Allah yukarda çok ah ettim sonra o kızın sevgilisi oldu ve güzel ilişkileri biranda bitti(benimk şerefsizle değil).Çocuk mu bitirdi yoksa o haysiyetsiz kız mı bilemiyorum ama bana göre çocuk bitirdi öyle anladım çünkü.
Beklediğin şey aldatılmakta ya da başkası olmasında yanyana fotoğraflarıysa yanılıyorsun..birinci madde bahsettiğin doğur evet sorumluluk almak istemedi buna katılıryorum. ama ikinci maddede sanırım arkadaşların gizlemiştire getiriyorsun durumu ki ben onun daha pskopatçasını yaptım merak etme face hesap açıp takip ettim yani konu o değil eve t beğenior kadınların resmini ama bu demek değilki onlarla sevgili her kadın forotgrafı beğenen sapık yada onunla sevgili olmazki bu kadar dar görüşlü değilimben .onu da geçtim özel şeyler paylaşmıyor pek zaten eğitmen olduğu için genelde eğitim ile ilgili şeyler paylaşıyordu. Bilmiyorum ve sanırım öğrenemeden de ölecem :s
anlamadım :sBeklediğin şey aldatılmakta ya da başkası olmasında yanyana fotoğraflarıysa yanılıyorsun..
çok tatlısın :) söylediğin doğur bunları haketmedim . Hayır bir de bana diyor ki çok hanımsın falan üstüne eve çağırıyor.Bi de diyorki sen çok güzelsin ne günahı vardı da ben çıktım karşına acaba diyor. Kompleksli miii öyle mi gösükmek isitiyor kendini mi acındırıyor . Yani aslında konu şu ne zman hayatıma iri girecek gibi olsa aklımdan çıkıyor aklıma bile gelmiyor o kişi olmayınca gene buna dönüyorum neden böyle oldu diye düşünüyorum. Çünkü hesaplaşamadım konuşamadım içimde kaldı çoğu şey. Cevap vermedi bana hep sesszi kaldı delirtti iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?