- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
eski eşi değilde belki unutamadığı başka biri vardı . Facebook konusunda yorumun nedir acabaBastan bir etkilenmiş olabilir sizde o etkiyi almisiniz ama bence daha sonra yanlis yaptigini dusundu
sonucta eski esi aklina gelmis olabilir yapamicagini anlamis olabilir sizide uzemek istememis olabilir
ilk aklima gelen bunlar
Evet ilişki kökleşmeye başlasaydı olabilir di neden olmasın ? Kaç yaşına gelmişim tabiki bazı şeyleri sevgilim ile yaşabileceğim eğer siz bu tarz şeyleri namussuzluk olarak görüyorsanız bence kafa yapımız hiç uymuyor sohpetimiz seviyeyi aşmadan burda kalsın iyisi mi ...Adam, 2. Görüşmenizde evine davet etmiş. Yapılacak onca şey, gidilecek onca yer varken napacakmış evde? Adamın sizi sevdiğini hiç sanmıyorum. Sizin cevabınızda fiyasko zaten. "Eve davet için daha erken." Yani biraz zaman geçince adamın evinede gidecektiniz. Uğraşmaya değer görmemiş
haklısınız...Erkekler çok istiyor. Kadın önce çok istemiyor ama ilişki başlıyor. Sonra erkek birden vazgeçiyor ama kadın sosyal medya, what's app, Facebook üzerinden hala Ada'mı takip ediyor, kafa patlatıyor aklından çıkartamıyor. Unutun şunları. Ne halleri varsa görsünler. Bir de her tatlı söze kanmayın. Kıymetinizi bilin.
Namussuzluktan ziyade erkekler sandığiniz kadar siğ veya aptal degiller. Her kadına 2. Gorusmede eve gidelim demezler. :))) Daha dün bir bugun iki eve cagıran adam ilişki kökleştirmek mi istiyordur sizce yoksa tamamen farklı birşey mi? Bunu sizin dusunup ona gore cevap vermeniz gerekirken bir randavu vermediginiz kalmiş "daha erken" diye. Boyle seyler yasanacaksa bile zaman icinde kendiliginden gelisir zaten iliskinin gidisine göre ismarlama olmaz oluyorsa sikinti. Algıları açalım.Evet ilişki kökleşmeye başlasaydı olabilir di neden olmasın ? Kaç yaşına gelmişim tabiki bazı şeyleri sevgilim ile yaşabileceğim eğer siz bu tarz şeyleri namussuzluk olarak görüyorsanız bence kafa yapımız hiç uymuyor sohpetimiz seviyeyi aşmadan burda kalsın iyisi mi ...
yeni boşanmış adam gördügü gözüne gönlüne hoş gelen her bayana bakar boşver aldırma...yeni boşanmış adamlardan uzak durç eger 4-5 yıl sonra yollarınız kesişirse o zaman durumu tekrar degerlendirirsiniz.Merhaba Arkadaşlar ;
Size yaşadıklarımı , sormak istediklerimi olabildiğince kısa anlatmaya çalışıcağım.Bundan iki yıl kadar önce ilk iş gününe merhaba dediğim bir gün oryantasyon eğitmenin bakışları ilgimi çekmişti ve bu bakışlar iki ay sonra beni etkilemeye başladı.Uzatmım yeni boşanmış bir insandı ve sanırım açılması bu yüzden biraz zaman aldı ve yaklaşık beş ay sonra bana arkadaşımın aracılığıyla açıldı. İkinci görüşmemizde beni evine davet etti ve gitmek istemediğimi bu teklifinin ilk görüşmede erken olduğunu ifade ettim.Sonrası tahmin edilir ne arkadaş ne sevgili ne iş arkadaşı ne olduğunu anlamadığım tavırlar.Sevgili desen değiliz arkadaş desen değiliz. Dayanamdım sonunda üç hafta kadar sabrettim sonunda resti çektim ve içi döken bir mesaj atıp bitirdim yada o bitirmeye zorladı diyelim. Bu mevzudan bir kaç ay sonra işten ayrıldı ve giderken bana uzun uzun sarılarak ne olur bana kızma dedi gitti. Muhetemelen bana seni sevmemiş istememiş diyeceksiniz biliyorum çünkü bende öle düşünüyorum.Benim anlamadığım biz daha görüşmeden daha bu mevzular olmadan neden beni faceden engelledi?Sakladığı bişi olsa arkadaşarımın listesinde ekli ve saklamasını gerektiren bişi yok.Neden ya neden belki çok komik gelecek ama bir fikri olan varsa söyleyebilir mi?
Bu arada bu konuyu çok önceden de açtım yazan olmadı dertleşecek insan arıyorum yazarsanız sevirinim şimdiden teşekkürler
red edildigi bir kadınla daha ne konuşacak adam!! allah aşkına tabii seni her yerden silecek oyyyy...yani aslında selamı sabahıda kesmedi ortada bişi oldu onun peşinden koşmamı istedi sanırım. Haklısın çoktan unutmuştur beni düşünüyordur demiyorum zaten ama bu facebook olayını anlamadım yani bu erkeklerin nasıl bir kafa yapısı güçlük çekiyorum gerçekten
Offf cok rica edicem yorum yapma cok cahilsin çünkü senin gibilerle ugrasamamNamussuzluktan ziyade erkekler sandığiniz kadar siğ veya aptal degiller. Her kadına 2. Gorusmede eve gidelim demezler. :))) Daha dün bir bugun iki eve cagıran adam ilişki kökleştirmek mi istiyordur sizce yoksa tamamen farklı birşey mi? Bunu sizin dusunup ona gore cevap vermeniz gerekirken bir randavu vermediginiz kalmiş "daha erken" diye. Boyle seyler yasanacaksa bile zaman icinde kendiliginden gelisir zaten iliskinin gidisine göre ismarlama olmaz oluyorsa sikinti. Algıları açalım.
Yred edildigi bir kadınla daha ne konuşacak adam!! allah aşkına tabii seni her yerden silecek oyyyy...
dürtmek istemiş seni sende hayır demişsin...onun kötü emellerine alet olmadıgına şükret..
Yok biz daha gorusmeden engelledi cnmred edildigi bir kadınla daha ne konuşacak adam!! allah aşkına tabii seni her yerden silecek oyyyy...
dürtmek istemiş seni sende hayır demişsin...onun kötü emellerine alet olmadıgına şükret..
bence o duvarlar evine gitmeyişinizdir onun aklımda bence farklı şeyler (cinsellik gibi) vardı olmayınca böyle yapmaya karar verdi.Yani aslında açık açık söyledi hislerini. İlk gördüğümden beri hoşlanıyordum senden ama korktum senin duvarların vardı yıkamadım dedi
Canım sanirim aldatma .ya aldatildu yada aldatti ama duyumlarim aldatildigiyla alakali .nerde karsilasrizki bidaha cok zor kucuk yer degilki burasi istanbul. Boyle kendimi uzdugumle kalırımyeni boşanmış adam gördügü gözüne gönlüne hoş gelen her bayana bakar boşver aldırma...yeni boşanmış adamlardan uzak durç eger 4-5 yıl sonra yollarınız kesişirse o zaman durumu tekrar degerlendirirsiniz.
evine cagırmasından belli... birde neden boşandıgı önemli aldatma vs.. den boşandıysa hiç şaşırmam
hatta evliligi bitmemiş bile olabilir..
hayatına daha güzel insanlar cıkar adama takılma unut yoksay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?