• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden devamlı ceza aliyorum

Sürekli yönetimden izinsiz hesap açarsanız ban yersiniz, istediğiniz kadar farklı e-mail kullanın aynı kişinin kullandığı ortaya çıkıyor. Polemiğe girildiğinde iki taraf da ban yiyor genelde, burası mahkeme değil sonuçta. Haksız bir durum olduğunu düşündüyseniz yönetime sorar bilgi istersiniz. Şimdi tekrar banlanacaksınız sürekli izinsiz üyelik alıyorsunuz çünkü.

Daha ban yemedim hiç. Karşıdaki sizi şikayet ediyordur, siz etmezseniz yönetim ne bilsin hakaret mi var polemik mi var, sonuçta günde binlerce şey yazılıyor hepsini okuyamazlar. Kib butonu süs değil. Ayrıca çoklu üyelik de yasak.

Hicbir sorumda hakaret asla etmem konu disina cikmam. Ama 3 profilim ceza yedi. Kural ihlali diyor ama ben kural disina cikmadim. Ozellikle de dikkat ediyordum. Neden ceza yiyip duruyorum ?
Siz ana üyeliğinizi İptal ettirmişsiniz, sonrasında da sürekli üyelik açmışsınız, 2. üyelikleriniz iptal edilmiş, banlanma değil, 2. üyelik durumu var sizde.
Sitede aktif olmak istiyorsanız üyelik iptali yaptırdığınız ana üyeliği açtıracaksınız.

Back
X